User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
162 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 1 Mayıs sonrası trafik tescil mağduru

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hudahsu moruk dün bulduğum noter işlem yapıyordu ama temiz kağıdını unuttuğum için yapamadık

bugün temiz kağıdım var ama noter işlem yapmıyor

bide muayene derlerse o noteri bombalarım

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayne istiyorlar bilginiz olsun arkadaşlar...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigortacı tanıdığı olan var mı ?

bana acilen benim arabanın sigorta poliçesinin ne kadar tutacağı lazım yaklaşık 1 senedir sigortası yok

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar uygulamalar gayette güzel. Kimse alınmasın; her kanunun ve uygulamanın bir geçiş aşaması vardır "şak" diyerek olup yerine oturmaz birşey.

Ben Aralık ayında BMW mi sattığımda herşey eski uusuldu. Alp kardeşim gık diyemeden sadece noterde 400tl bayılmak zorunda kaldı, ben satıcı olduğum halde üzüldüm. Bir satış yapacaz die, vergi dairesi - noter vede İstanbul trafik tescil bürosu arası koşuldu duurldu. Çocuk 1 ay sonra anca tamami ile aracı trafikte ruhsatlı şekilde üzerine aldı. Şimdi 70 tl verip herşeyinle işimizi görüoz birde dünü tamamen unutmuş gibi "sistemmi bu yaa" diyerek ağlıoruz...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uygulamalar gayette güzel. Kimse alınmasın; her kanunun ve uygulamanın bir geçiş aşaması vardır "şak" diyerek olup yerine oturmaz birşey.

Ben Aralık ayında BMW mi sattığımda herşey eski uusuldu. Alp kardeşim gık diyemeden sadece noterde 400tl bayılmak zorunda kaldı, ben satıcı olduğum halde üzüldüm. Bir satış yapacaz die, vergi dairesi - noter vede İstanbul trafik tescil bürosu arası koşuldu duurldu. Çocuk 1 ay sonra anca tamami ile aracı trafikte ruhsatlı şekilde üzerine aldı. Şimdi 70 tl verip herşeyinle işimizi görüoz birde dünü tamamen unutmuş gibi "sistemmi bu yaa" diyerek ağlıoruz...
    tolga tamam polislerden kurtulup notere geçmek bence de çok güzel bir uygulama.. ama banane başka ilin plakasından? böyle saçma uygulama olmaz.. 37 yıldır ankaradayım doğma büyüme, 34 plakalı veya başka il'e ait plakalı araba kullanmak istemiyorum.. hem sigortası hem kaskosu pahalı.. buna bir çözüm getirmeleri lazım..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga tamam polislerden kurtulup notere geçmek bence de çok güzel bir uygulama.. ama banane başka ilin plakasından? böyle saçma uygulama olmaz.. 37 yıldır ankaradayım doğma büyüme, 34 plakalı veya başka il'e ait plakalı araba kullanmak istemiyorum.. hem sigortası hem kaskosu pahalı.. buna bir çözüm getirmeleri lazım..
    Bu böyle olmaz zaten... Bir kaç zaman sonra düzelteceklerdir bu İl kodu olayını...
    Çok aksaklık ve sorun yaşanır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi seninde doğal olarak haklı olduğun yerler var. Ancak bunlarda değişecek kurallar arası sen merak etme, bak göreceksin zamanla direkt olarak ikamet adresinle ilintili plakaya geçiş olur. Aynı şehir içi olanlarsa değişmeden kalırlar.

Sigortalar zaten mütemadiyen kural değişikliğine gitmek zorundalar, çünkü çıkardıkları bu seneki maddenin hükmen bi geçerliliği ve mantığı kalmadı. Plaka değişmiyorsa bir aracın risk boyutunada hüküm getiremez. Şimdi izleyin ardı ardına açılacak davaları, emsal emsal üstüne derken hükümlerin değişmesi 2 ayı bulmaz.

Diğer yandan bizler geçen sene arabanın bedeline göre alım satım öderken şimdi hiçbir kurumla uğraşmadan sadece 70 tl ya araç almış olucaz. Ben olayın zaten bu tarafını güzel buluorum.

Yalnız özellikle şu aşamada alım satım yapılmaz. Allahtan bu site varda ben şuan araç alımımı rafa kaldırdım, ortalığın durulmasını bekliorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya eller gider mersine biz gideriz tersine.. allahın gerizekalıları.. bir araştırın dünyada nasıl uygulanıyor? en balta sistemi getirdiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün bayrampaşa trafige gittim salı günüde ikikere gitmiştim yani toplamda 3 defa gittim ama hala işim çözülmedi ve orda yaptıkları kötü muammelede üstüne cilası ugraştığım şeyde arabanın şase numarasının "0" olması gereken numarayı "o" harfiyle yazmışlar(muhaynede sorun çıkarttılar) yani kendi hataları için ugraşıyoruz ve artı 108 tl yaprak parası araba şirket üzerine oldugu için vekaletim var ama bi dünya evrak istiyolar genede o yüzden notorlere geçmesi sevindirici ama plaka işinde büyük bi saçmalık yaptılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak yakında TÜV de değişecek. Ben Almanyalı olduğum için bi tüyo vereyim. Bizimkiler izliyor, Türkiye TÜV ü yanlış uyguluyor diormuş Almanlar. Normalde motor numarası vede renk onlar için kontrol unsuru değil. Bunları değiştirmesi gerektiğini vurguluyorlar, ancak geçişin nasıl olcağını bilmiyorlar.

Diyoruz ya zamanla herşey oturacak, ancak tabikide sancılı bir dönem atlatılacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu saçmalık yüzünden arabayı aldığıma valla pişman oldum.. nalet olsun...

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saçma olacak ki sigorta ve kasko ödemeleri o zaman artık?
    neye göre indirim neye göre bindirim olacak?!
    arkadaşım plakana göre yapılacak tabi indirimde bindirimde arabyla kaza yapan sensin en nihayetinde araban gidip kendi kendine kaza yapıyorsa onu bilemem

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır sistem kilitleniyor ne sistemmiş arkadar bir türlü düzelmiyor önce şu sisteme bir el atsalar sistem kitli diyorlar geri gönderiyorlar milleti birşey sorarsın dandaki ile lak lak ederler işi bittimi cevap verir kimsenin umrunda değilki sabitlenmişler birşeye bugün git yarın gel sistem kilitli o istemi kuran nasıl kurmuş acaba .

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta noterden aldığım satışı bu hafta aracımın bağlı olduğu trafiğe değilde ikamet ettiğim trafiğe giderek tescil ettirdim.Pazartesiye ruhsatımı verecekler..Buda eski sistem satış yapanlara bilgi olsun..Aracın bağlı olduğu ilçeye boşuna gitmesinler..

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta noterden aldığım satışı bu hafta aracımın bağlı olduğu trafiğe değilde ikamet ettiğim trafiğe giderek tescil ettirdim.Pazartesiye ruhsatımı verecekler..Buda eski sistem satış yapanlara bilgi olsun..Aracın bağlı olduğu ilçeye boşuna gitmesinler..
    vay be keşke perşembe gunu yapsaydım satışı boşa rezillik çekıyoruz şimdi
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noterlerin sistemi düzelmiş.şimdi müşterim geldi satışı elimde

gözünüz aydın

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muştu 1milyon kere arar şimdi beni niye yazdın buraua pınar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahaha

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pinar.774 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noterlerin sistemi düzelmiş.şimdi müşterim geldi satışı elimde

gözünüz aydın
    bende gidicem şimdi satış almaya ama bir noter sistem var diyiyor biri yok diyiyor artık noterlerden şüphe etmeye başladım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)