Bunu kız arkadaşıma anlatan şahıs ankarada bir öğrenci ve türkiyede quest.net e ilk girenlerden miş gitmedim bilmiyorum sadece beni ikna etmek için anlattı ballandıra ballandıra hiç bir evrak almadan giriyosun 700 usd para weriosn dandirik bi saat weriolar sen üyelik alıosn o üyeliğin altında da kollar açılıo senin altında üye olan herkesden para alıosn şeklinde anlattı bana 2 kişiden 50 usd 4 kişi olunca 250 usd die katlana katlana giden bi sistem bu ankaradan gelen elemanda altında 200 kişi faln warmış aylık 8000 9000 lira kazancı varmış hep mantıklı olan yönlerini anlatmış ve şuan kız arkadaşım umut giden 700 usd olsun kazanırsak ne olcak dio ve benmde korkum ve sokmak istemememdeki çabam zamanındaki saadet zinciri gibi en küçük üyeye kadar herkezi toplamaları yüzünden böyle birşey olma ihtimali olduğu için girmemesini istiyorum sağlıklı nedenler bulabilmek için açtım bu konuyuda sadece eşten dosttan para kazandırılan bi sistem ve herkez birbirine girio önce üye olabilmek için saçmalığın daniskası açıkcası...