User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Quest.net hakkındaki düşünceleriniz??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu kız arkadaşıma anlatan şahıs ankarada bir öğrenci ve türkiyede quest.net e ilk girenlerden miş gitmedim bilmiyorum sadece beni ikna etmek için anlattı ballandıra ballandıra hiç bir evrak almadan giriyosun 700 usd para weriosn dandirik bi saat weriolar sen üyelik alıosn o üyeliğin altında da kollar açılıo senin altında üye olan herkesden para alıosn şeklinde anlattı bana 2 kişiden 50 usd 4 kişi olunca 250 usd die katlana katlana giden bi sistem bu ankaradan gelen elemanda altında 200 kişi faln warmış aylık 8000 9000 lira kazancı varmış hep mantıklı olan yönlerini anlatmış ve şuan kız arkadaşım umut giden 700 usd olsun kazanırsak ne olcak dio ve benmde korkum ve sokmak istemememdeki çabam zamanındaki saadet zinciri gibi en küçük üyeye kadar herkezi toplamaları yüzünden böyle birşey olma ihtimali olduğu için girmemesini istiyorum sağlıklı nedenler bulabilmek için açtım bu konuyuda sadece eşten dosttan para kazandırılan bi sistem ve herkez birbirine girio önce üye olabilmek için saçmalığın daniskası açıkcası...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ersin YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı uyelerıne bı sorun cıkar mı ılerıde kurucular aranıyor ama ?
    üyesin heralde yada tanıdıkların mı var
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üyesin heralde yada tanıdıkların mı var
    tanıdıgım kısıler var ben bulasmam para kazanmak ıcın terlemem lazım

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bozkurtarda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar.. bu network marketing sistemini dürüst we etik çerçewesinde uygulayan firmalar ülkemizde mewcut zatn isimlerini wermeme geek yok ekonomi takip edenler az çok bilir.. şmdi bu bahsedilen firmaya lisedeki en yakın arkadaşım girdi we beni de dawet etti.. gittim sunum yapıldı falan anlatıldı.. fakat sunumu yapanların bilmediği nokta, ben zatn bu konu hakkında bilgiye sahiptim.. şöyle ki,, şuan bu sistemi uygulayan btün firmalarda ürün para iade garantisi war,, yani sisteme girmek için aldığınız ürünü kullanmadığınız takdirde 6 ay içinde çıkıp paranızı geri alabiliyorsunuz we kesinlikle ürün fiyat we kalite dengesi bariz bi şekilde dürüstçe.. yani sizden 700 küsür dolar alıp dandik bi saat ya da tatil wermiyorlar.. bu arada tatil paketlerini de bizzat araştırdım,, bir otelin kendine ait plajı dahi yok hatta halk plajına uzaklığı 1,5km. nyse sonuç itibariyle çok açıkki ürünü değil sistemi pazarlıyorlar.. ürünler yapılan işin yasallaştırılması için uydurulan şeyler.. ayrıca para iade garantisi yok.. hadi onu da geçtim adamların türkiye'de henüz merkezi bile yok yani bişey olduğunda bırak dava etmeyi gidip yakasına yapışacağın bi eleman bile bulamıyorsun.. hee gelelim şu noktaya,, para kazanılıyor mu? ewet hem de iyi kazananlar war.. ama tamamen çewrenizde ne kadar enayi tanıdığınızla alakalı bir durum.. çok köşeyi dönmek isteyen adam tanıyorsanız ben girin derim.. ama yok benm çewrem aklı başında insanlardır diyorsanız o zman uzak durun derim saygılar..
    bilgiler için teşekkürler aynı arkadaşımın bana anlattıgı seyler bunlardı işte daha oncekı postumdada mevcut .

bide seni tanırsak bı uyelerımız bolumunu zıyaret etmelısın..
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı remus01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılmaz erdoğan'ın en son filminin adı neydi onda da böyle birşey vardı. bende tavsiye etmem girmenizi anladığım kadarıyla.
    NEŞELİ HAYAT

Girmeyin bencede cok yakin arkadaşim işin içindeydi adamlara biraz zor sorular cevaplamasi zor sorular sorun hemen diyorlar olayi baştan anlamamişsin sonra tekrar detayli konuşalim diyorlar ama bi b.k oldugu yok

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benım elemanlar gırmıs yapıyurız abı dıyorlar kazanıyurz dıyorlar sanaıe gelıyorlar anlatıyorlar cart curt ıste 80 dolar verıyorusn sat alıyorusn falan fılan
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas sıstemdekı herkes kazanıyorus dıyo ama kım ne kadar kazanıo hıc net bılgı yok herkes kazanıyor

bozkurtarda
    Misafir
    bana sunum 2 ay kadar önce yapıldı ve ofis olmadığı özellikle belirtildi.. zaten olsa bile birazcık araştıran biri ürün-fiyat dengsinin çok yanlış olduğunu farkeder.. çok merak eden warsa sahibindene girip ürünleri yazsın sürüyle firmaya girip iş yapamamış we ürünleri elinden çıkarmya çalışan öğrenci war zaten belirttiğim gibi sistemi uygulayan diğer firmalarda para iade garantisi war.. bunda neden yok diye sorduğumda bana sunum yapılırken.. aldığım cevap şu oldu; herşey zamanla oturacak şimdi olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmiyor.. tekrar tekrar belirtiyorum ama, para kazanan tanıdıklarım war; fakat ben girmem.. saygılar..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işte olan arkadaşım '' iş gizliliği '' ayagına gidene kadar ballandırdı ballandırdı , gidene kadar çatldım merak ettim tabi . Herneyse gittim tanıtıma , insanların sürekli dini kullanması , büyük paralardan bahsetmesine ragmen snuna kadar bekledim 1-2 ofis gezdim vs. Ama aklıma yatmadı , çk para ver ilgilenirsen diyenler için benim arkadaşım bu işte 1 yıldır neredeyse sağ klu adam getirmediği için sadece 500 $ kazanabildi , her haftasnu yaklaşık olarak 10 saatini verdi bu işe ama

Adamların işe girmen için kullandıkları
    -Büyük paralar kazanma hayali
    -İşi seçkinmiş gibi göstermeleri
    -Dini kullanmaları
    -Türk insanın doyumsuz bi halk olması .

Ama bu işe girenler herşeyi göz önünde bulundursun diyim ben çünkü şimdi yeni ccıkan bir sisteme yönelmiş insanlar arkadaşımın dediğine göre =) Ellerinde patlama ihtimali muhtemel .
    Instagram: mutusgarage

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eş dost kandırıp para kazanmak bana pek mantıklı gelmedi.Tam bilmediğin bir şeye güvenmediğin bir şeye nasıl kandırıp dostunu arkadaşını alıcaksınki?insanların güvenlerini kaybetmek bu kadar kolay olmamalı.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işte olan arkadaşım '' iş gizliliği '' ayagına gidene kadar ballandırdı ballandırdı , gidene kadar çatldım merak ettim tabi . Herneyse gittim tanıtıma , insanların sürekli dini kullanması , büyük paralardan bahsetmesine ragmen snuna kadar bekledim 1-2 ofis gezdim vs. Ama aklıma yatmadı , çk para ver ilgilenirsen diyenler için benim arkadaşım bu işte 1 yıldır neredeyse sağ klu adam getirmediği için sadece 500 $ kazanabildi , her haftasnu yaklaşık olarak 10 saatini verdi bu işe ama

Adamların işe girmen için kullandıkları
    -Büyük paralar kazanma hayali
    -İşi seçkinmiş gibi göstermeleri
    -Dini kullanmaları
    -Türk insanın doyumsuz bi halk olması .

Ama bu işe girenler herşeyi göz önünde bulundursun diyim ben çünkü şimdi yeni ccıkan bir sisteme yönelmiş insanlar arkadaşımın dediğine göre =) Ellerinde patlama ihtimali muhtemel .
    Anlamadığım nokta , ortada yapılan bir iş yok yapılan tek iş çevrendekileri ikna edip kazandırmak,e ozaman neden hsonu 10saat harcamak neden.Bana işi anlatılırken işte çok çalışman lazım gelip burda vakit geçirmen lazım falan dendi , bana işi anlatan oranın sorumlusuna ve arkadaşıma " burda ne iş yapılıyor , ofise gelip niye bu kadar saat vakit geçiricem " dediğimde cevap veremediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadığım nokta , ortada yapılan bir iş yok yapılan tek iş çevrendekileri ikna edip kazandırmak,e ozaman neden hsonu 10saat harcamak neden.Bana işi anlatılırken işte çok çalışman lazım gelip burda vakit geçirmen lazım falan dendi , bana işi anlatan oranın sorumlusuna ve arkadaşıma " burda ne iş yapılıyor , ofise gelip niye bu kadar saat vakit geçiricem " dediğimde cevap veremediler.

haha eğitim alıyorlarmış =) Video izliyorlar vs. Ayrıca giren arkadaşıma dediğimde bana seni yavaslatıyorlar gibi geldi dediğimde birazcık oluyor dedi , dedim 1 yıldır 500 aldıgına göre birazcık değil dedim =)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Beni davet eden arkadaşta söylemedi ne kadar kazandığını , gizli bilgi dedi ahahah bir *** kazanmıyanlar gizli bilgi diyip geçiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni davet eden arkadaşta söylemedi ne kadar kazandığını , gizli bilgi dedi ahahah bir *** kazanmıyanlar gizli bilgi diyip geçiyo

Aynen öyle , sözde benim arkadaş yaza jeep bakıyodu ahah , ben biriktirdim ben alcam araba adamın cebinde sadece 2 aylık benzn parası var o da yola gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama ilk işe girerken öyle değil ooo ayda 1 tekliğin beli doğruluyo diye anlatıyolar
    sonra 50 usd 50 usd para alıolar anlamadım gitti walla hangi mantık hala girio bu işe bu konudan sonra bütün gayretimle girmemesini sağlıcam kız arkadaşımın...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    titan zincirinden başka birşey değil,ben çevremdekileri iyi ikna ederim(iyi yalan söylerim) diyorsanız kazanırsınız,ama elbet bir gün bir yerlerden çıkar... şahsi düşüncemdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dini kullanıyorlar ama dinen caiz değil,akte şart girdiği için.
    Güzel ezberletmişler ne sorarsan aynı çerçevede cevap veriyorlar.Belli kalıpların içindeler konuyu orada tutmaya çalışıyorlar...
    Eğitimlerde psikolojik açıdan doğru değil,kötü sonuçlar doğurabilir.
    Zaman bulduğumda detaylı olarak anlatırım inşaallah

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet titan zinciri gibi fakat verilen paranın karsılıgında alınan bı sey oldugu ıcın legal.

kazandırmıyor diye bisey yok. kazandırıyor hemde cok iyi kazandırıyor.
    oyle işe ilk girenler ayda bi teklik filan dogrutlmuyor cok daha iyi kazanıyolar. 3 4 var dahasıda.
    ama nasıl kazanıyor?

durum su ki.

2.5 3 yıl once bı arkadasım gırmıs bana soyledı sole olcak bole olcak dıye. ben yaklasmadım fazla. ama o arkadasım gercekten calıstı ve gıtmedıgı yer kalmadı bı hafta ıstanbul bı hafta samsun bı hafta hatay falan fılan derken oldukca topladı kurdu sistemini.

normal bir is gibi zaman ayırırsanız ve ısı duzgun yaparsanız para var gercekten.

ole sırketın sahıbı fılan da aranmıyo ayrıca ısım benzerlıgı var.

adamın butun sırketlerı herseyı bellı gıttıgı toplantılar fılan.

kaldıkı aranıyo olsa sırkete el konur ole saga sola boy boy reklam veremezler.

gozu karartmakla ılgılı olay kısaca..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)