Jetta. Olmaz ise cam tavan bravo.
Jetta. Olmaz ise cam tavan bravo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
c30 dizeller de var Erkin.
http://www.sahibinden.com/1_sinif_c3...XQQdisplayitem
Gonlum beyaz bir bravo almandan yana.. Gercekten guzel makinalar.. Ama Focus X gercekten cok cok mantikli.. Ghia modelini kullandim bi sure yeterince tatmin ediyor her acidan
Tango-1 never dies.
Delta cok gereksiz olur bence.. 2. el yok gibi bise.. Bravodada ayni sey var donanim olarak iyi olabilir ama satarken zorluk cikartir.. Rahat bi butce yoksa maceraya gerek yok.. Focus iyidir bence Erkin..
Tango-1 never dies.
fiat'a 40lira falan verme sakin,degmez..fiat her zmn fiat
jetta 2.0tdi almandansa,passatin baz versiyonu alip 1.9tdi al,jetta dedigin eski bora,golf onlu passat..degisik ara bi kasa zaten hic gerek yok![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Lancia Delta gereksiz bir araç.Fiat Bravo vs tamam nispeten kaliteli ama içine oturunca Fiat olduğu anlaşılıyor.
Focus X en mantıklısı gözüküyor şu anda.En full koltuk ısıtma vs güzel olur.
ST görünümlü oldumuda tamamdır.
İkinci bir seçenekte Jetta, German Style'a çok yatkın bir araç![]()
Mazda 3 de bakabilirsiniz.Biz abime aldık 2010 dizel hb yarın teslim almaya gidiyoruz balıkesire.İzmir bayisinden daha düşük fiyat verdiler aracı balıkesirden alıcağız.![]()
aynı durumdayım nerdeyse 40 bin verip fiat almak garip olur
passat yada jetta düşünmüyorum...hb 5 kapı olacakcoupe olmayacak...coupe yada cabrio ikinci araba olursa düşünürüm sonra...
onun haricinde az daha kasıp beyaz c5 de iyi olur gibime geliyorkendimle çelişiyorum hb diyorum c5 diyorum
![]()
İyidir 407 benceyada illa olmaz diyosan, vergi probleminde yoksa, kesinlikle 40 milyara kadar alınacak ennn guzel enn iyi araba temizide bulunabilecegi dusunuldugunde alfa 159 1.9 jtdm olacaktır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)