arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım nettende baktım bi sürü yol var denedim ama halen düzelmedi bu oyundan neden ses alamıyorum bilgisi olan varmı acaba ?![]()
![]()
Birşey sorucam ben şampiyonaya katılıyorum reweard 50k$ diyo bütün yarışlarıda yapıyorum ama bir türlü ödülü alamıyorum aşşada 1 tane seçenek var give up this champions onuda dedimmi hiç bişi vermiyor bana. ne yapmam lasım
o a5-4 ehliyeti almak için yapılan testteki jaguar nası aptal bi arabadır ya 1 saattir sövüyorum ona net.
Sizi build sürümü kaç? en son 086'dı şimdi 093 oluyor.
bende düne kadar oynuyordum ancak 20mb lik upgrade yaptı bugün sonra yine giremedik.
gerçi elimde upgrade3 exe'si var onu tekrar kurup crack yaparım ancak o zaman offline modda oynamam gerek. interneti sürekli kapatmakla da istemiyorum.
v93 icin update4 gelir, yarını bekleyin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yavuz abinin (dragger) verdiği linkten update i kurdum şimdi crashhook.dll eksik olduğundan başlatılamıyor dio. nasıl yapıcaz bunu bilen varmı ?
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Yenisi cıktı, yeni update kuracaksın.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla bu oyunun saçma sapan isteklerinden bıkıp direk sildim. her hafta update çıkıyor neredeyse.. üstüne üstlük gayet yeterli bi sistemde kasması da cabası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)