evet bende kuruyorum şu anda bakalım nasılmiş.
Nasil başlayak oyunda birkac tiyo alalım :)
Printable View
evet bende kuruyorum şu anda bakalım nasılmiş.
Nasil başlayak oyunda birkac tiyo alalım :)
Oyundaki parcalar cok güzel, mp3leri burada.
Test Drive Unlimited 2 Soundtrack (GameRip) | Download Soundtracks
Abi bir türlü nissan ve subaru satan dükkan bulamadım.Hepsini buldum bi te o kaldı "-.-
Su subaru logosu olan yer.
http://silxx.net/images/merc-benz.png
Saol abi :)
Oyunun araç listesinde e55 amg - Cl 65 amg falanda yazıyodu daha tonlarca araba vardı hiçbiri yok "-.-
Hayalkırıklığı..
gene bir sorun daha :D oyunu kurdum en son giriyorum serial ve unlock istiyor help meee :D
grafikler gayet başarılı .......
Ram aldım oyunu nihayet çalıştırdım bugün harika oynanıyor ama birtürlü Tamekran yapamadım çözünürlüğü değiştirdim yine olmadı crack'le alakalı heralde nasıl düzeltebilirim??
Alt + enter yap düzelir.
çözünürlüğü değiştirdim 1920X1080 kullanıyorum medium detailde sıkıntı hissetmedim.
amd phenom 9850 black edition
4gb ram
500X2 Raid0 Sata hdd
His ati 4850
Tek eksiği trafiğin az olmasıydı ilkinde bunda daha az .... hiç olmadı bu... :(
ona rağmen o trafiğe çarpmayı başarabiliyorum yetenekliyim neyim :D
ferrari 245gts mi ne aldım çok rahat kullanması.
Edit: Grafikler iyimiş. Salak ATi Catalyst den çekiyormusuz ne çekiyorsak..
TDU1 den sonra farklılık bekleyenler varsa çok birşey ummayın. Birkaç yeni araç,gece sürüşü,saçma sapan karakterler ,ve yeni harita. Araçlar dıştan çok başarılı modellenmiş , ancak iç mekana çok dikkat etmemişler. Göstergelerin sadece km ve devir olanlarının çalışması tam bir rezalet bu devirde. Aracın benzin,turbo,yağ vs ibreleri hepsi sıfır gösteriyor. Eski koltuk ayarı yok. Online modu çok güzel. Harita başarılı ve büyük. Bir de anlamam nedendir,stock Touareg bile alev atıyor egzozdan :D
Sesler pek olmamış yakıştıramadım :) oynanış zaten bişe beklemiyordum arcadeye devam ,
çok uzun süre oynamadım gezmek için güzel heryeri açık full harita sevdiğim yanı, gece gündüz olayı güzel ,çarpma sesleri gt5 den çok az iyi gibi :D çarpınca bişe olmuyor tabi sekiyorsun :) sosyal olaylara girmedim daha bakalım biraz daha zaman geçirmek için oynicam şimdilik bi tts coupe birde lanciamız var :) ikide birde telefon çalmasıda can sıkıyor gezerken , patch gelecektir patch ile kendi müziklerimizi ekleyebileceğimiz bir ortamda yaratacaklar sanırım bir yerde okuduğuma göre bunu baştan yapmamaları kötü olmuş okdar uzun yollar varken :) tdu1 den çok farklı gelmedi oyun tarzı sosyal ortamlara akalım bakalım bide :D
hawai ye gecen varmı?
Ben ordayım, yarıladım yarıslarını ;)