Koltugu ayarlayamıyoruz dimi,kamerayı yani iç mekanda ileri geri aşagı yukarı şeklinde?
Printable View
Koltugu ayarlayamıyoruz dimi,kamerayı yani iç mekanda ileri geri aşagı yukarı şeklinde?
Cem, farklı arac yok...Sadece bonus araclar görenler olmus belki ilerde cıkar bizim karsımıza da.
Emre, hayır ayarlanmıyor bu oyunun en b.ktan yönü o zaten...TDU1 cok iyiydi iceriden kullanım.
BU arada araçlar dıstan efsane detaylı olmus. Bugatti Veyron kullanıyorum belli bir hızdan sonra spoiler bile açıyor :)
bendede laptopta 1280 oynuyorum gram takılmıyo nvidia var arkadaşımdada benden daha üstü i5 gt320m li makinada kasılmakatan oynanmıyor nedir bunu sebebii :d
dağ bayır yarısları güzel olmuş ama camur hep aynı sekilde aracın üstünde
miamiye geçtim daha yeni a5 a4 yarışları ömrümü cürüttü şu ehliyetler :D
bide ilerleyen şu tuner şopların falan oldugu bi ss alırsa çok makbule gecer hem ibiza hem miami için :D
oyunu orjinal olmayanlar yarislari bitirmekte acele etmesinler cunku yapacak baska birsey yok :D
daha önce yine sormuştum sana Onur gt420m mi gt320m mi iyi diye 320 demiştin bir konuda ona istinaden benimkinden iyi diye dedim :D
buarada
bendeki acer 5742g i3 gt420m vs vs
arkadaşınkimınki 5741g i5 gt320m vs vs bilirsin zaten diğer özelliklerini :D
bende gram takılma yok oyunun yüklediğim ayarları 1280 görüntüler medium yarın bir deniyim artırmayı
arkadaşımda aynı şekilde oyun oynatmıyo takılmaktan tık tık tık şeklinde
edit: buarada güncelleme hiç yapmadım keza diğer pcde :D
i5 i3 ten biraz daha başarılı ama oyunda değil bence :D
ayrıca senin ekran kartın daha iyi gt320 ye gore ilk fark dx11 diyelim :)
yüzden onda takılması normal gt320 giriş seviyesi bi harici ekran kartı ;)
en işlemci olarak daha düşüksün ekran kartı olarak değil işlemcinde bu oyunun gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığından daha iyi oynuyorsun
Arkadaşlar sisteminize cok *** atmayın çünkü oyun gerçekten çok kötü optimize edilmiş. Radeon HD6970 ile oyunu performanslı bir şekilde oynayana kadar akla karayı seçtim. Yüz bin kere driver yükle,overclock vs. vs.... i7 920 işlemci (Overclock 3.6 GHz) 6GB DDR3 2200mhz ram 2GB ekran kartı (normal hızı 810/1300 mhz iken 950/1475 mhz) anca oynatıyor.Hala bazen kasmalar mevcut. Düşünün artık. Low ile ultra high arasında hiçbir fark olmuyor bende. Aynı fps hepsi.
Ben detayları minimum'a çektim sıkıntısız oynanıyor..
Edit: oyuna girerken dosya indirmeye başladı yeni patch vs. çıkmış olabilirmi?
Cl65amg ve e55 amg yi bulabilen varmı ?
Cevre detayını medium yapın, diger herseyi very high cekin daha iyi oluyor.
ben havaalanından diğer bölüme geçtim hawaii ye..yanlız şu ehliyetler cidden dert :) alamadm aston martin ile time trial yarışı var en az 10 kere oynadım geçemiyorum orayı :D
Otomatikse manuel yap.
Yine full assistance oynuyosan, sport yap ya da hardcore yap.
Degistire degistire dene.
Ben misal öyle alıstımki hardcore oynuyorum sırf :D
Şuan için indirdiği dosyalar ile oyun saghte hatasını verdi aktivasyon istedi yeniden crack yapıp :D oyuna girdim giderkenki kasılmalar düzelmiş :D
Aynen bi güncelleme gelmis 36mb...Deniyorum ben de simdi.
Elbet biseyler düzelir ;)