Serial nerden bulacaz update bitti şimdi serial istiyor
Printable View
Serial nerden bulacaz update bitti şimdi serial istiyor
Önceki cracki tekrar at, olur herhalde.
Kasılmalar düzelmis diyorlar, yagmur falan hic yagmıyordu o da halledilmis sanırım.
Orjinal key 35 liraya satan var donanımhaberde, ben birazdan orjinal key alacagım.
Online keyfi baska :D
eski cracki tekrar yükleyince düzeliyor Koray Beeey:D
atim istersen uyar heralde :D
evet o salak saçma kasma gitmiş update sonrası
ya arkadaş 3 gün bekledim indirmek için hevesle yükledim deli gibi kastı ayarlara bile giremedim :(
saçma bir oyun olmuş, ilki de saçmaydı.
Sevdiğim yerleri:odometre olayı, araç çeşitliliği, birebir ve gerçek kmli ibiza ve hawaii adası ve bunlarda özgürce freeride yapabilmek, araç showroomlarında evlerde vs first person oynanış, araç içi kamera, wrecklerden topladığım vosvos:)
Sevmediğim yerleri:o q7, touareg, mercedes ml 63 amg arazide öyle gidemez, fizik kullanımı çok saçma, yolların poligon sayısı düşük zıp zıp zıplanıyor, araç customisation yok, araçları sadece yeni araç alacak paranız yoksa ya da yeriniz yoksa satabiliyorsunuz, duel'lerden kazandığınız araçları bırak satmayı boyayamıyorsunuz bile, o yüzden o rezil pembe mustang hala duruyor evimde, GTR-34 olmaması, saçma sapan viraj dinamikleri(hiç bir arkadan itişli araç viraja gaz verilmeden girilip o şekilde dönülürken arkasını o kadar kontrolsüzce bırakmaz), gerizekalı opponent'lar, yarışlardan çok fazla para kazanılması...
36 mb ve 14 mb olmak üzere 2 tane güncelleme var..önce 35 i yükledi aç kapa yapınca şuan 14 mb olanı yüklüyor..adamlar acaba korsan oyuncuları avlamak içinmi yapıyor bu güncellemeleri..orjinali alıcam bende netten..techturkey online yaparız artık :D
edit : 36 mb
Adamın isi avlamak olsa, invalid key offline devam et der mi sana?
Adam invalid keyli adama bile update acmıs izin veriyor herseye :D
valla 2 güncelleme üst üste gelince korsanları topluyolar zannettim :D şuan 2. güncellemem yapılıyor 14 mb..ve acayip yavaş
beyler crack yaptım bu sefer yeniden yeniden güncelmeme yaptı artık crack'de tutmaz :D Giremicez heralde oyuna :D tekrar 25 mb indirmek çok saçma :(
şu ev dizaynı nerde :D
2 güncellemeden sonra crack yapınca çalışıyor..
20 kb ile iniyor update bakalım nasıl olacak :D
2.5 milyonum var biraz harcayayım ben :D