aynen tek olsaydı ah tek olsaydı...
Printable View
Poliste anca parkta çekirdek yiyenin üstünü arar gbt yapar görevini yerine getirir..
.........................
......................................
................................................
Siz Doldurun Buraları...!!!
sana degil lafim,senin postn altina yazcaktim yazamadim:D yanlis konu diye editledim sonra :)
yani kisacasi fb'liler kendi kendilerine masturbasyon cekti ? vay aq iyimis:D ulan arkadas taraftar heryerde taraftar eyvallahta oldu olcak bide bj yapsaydiniz HAHAHAHAHAHAHA,zuurt tesellisi avutun kendinizi aq
herşeye rağmen çok güzel bir akşam geçirdim...
Allah bursadan,trabzondan razı olsun çocuklarıma anlatacağım güzel bir hatıra olucak...
Neyse ben sms lere devam edeyim arkadaş topluluğumda % 60 ı fenerbahçeli allahtan bedava smsler var :D:D
Futbolculari korumak icin oyle birsey mi yapilir, tum taraftar sahadaydi.
Hangi dangalak uydurmus onu kendi inanmis mi :D
Son 4 Maçını İzleyin Fenerin....İlahi Adalet Diye Birşey Var...Gördük Bugün Nasılda Girmedi Kaleye O Goller...
Terliyen Savaşan Rakibinin 1 Futbolcusu Nerdeyse Kendi Takımı Kadar Eden Bir Anadolu Klubü Aldı Kupayı Gitti Evine
Şikeyle Şaibeyle Bursalılara Saldırmakla Olmuyor Bu İşler...Maymun Gibi İnersin Sahaya Zıplarsın..Suratında Tatlı Bir İfadeyle Geri Dönersin Sonra Kendi Stadını Yakarsın...
Şu Ana Kadar Ben Şampiyon Olamadı Diye Kendi Stadını Yakan Bir Taraftar Grubu Hatta Tv'lere Saldıran Bir Taraftar Grubu Görmedim...
Hazımsızlık Bu...O Kadar Paraya Çirkefliğe Rağmen İlahi Adaletin Tokatını Yemek Bu...
Laf Söylicekler Cidden Açıp Fenerin Son 4 Maçını İzleyip Elini Vicdanına Koyup Hakemleri Tebrik Etsin...Ben Samand Marka Arabaya Binerim!
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup fenerbahçeli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta.. puhahhaa :D facede denk geldim gülmekten öldüm
Bu yapılan bariz o. çocukluğudur
Ama tüm taraftar grubuna bu durumu etiketlemek yanlıştır, aynısını GS lilerde BJK lilerde yapabilmektedir ki bunun örnekleri yaşanmıştır.
Evet olan olmuş, bana göre de Fener şampiyon olmalıydı ama kısmet değilmiş, bu kadar, bitti. Anadolu takımı kazandığı için bilhassa mutluyum BJK ve GS nin kazanmasından daha iyidir.
Ama ne yazık ki ülkemizin güzide fanatikleri 50 yaşına da gelse hala hayvan kalabiliyor, böyle düşünemeyebiliyor.
Çok geçmiş olsun.
boyle sey olur mu ya nedir yani fenerbahceli futbolcularin umrunda bile deildir
bu adalettir bunu gördüm tüylerim hala diken diken +4 bitmesi bekleyenlerin surat ifadelerini görseydiniz millet bitsinde eğlenelim diyordu resmen....
bana bunuda göreceksin deselerdi inanmazdım bunu da görmek varmış...
kendi aralarında kavga etmelerini takdirle karşılıyorum ama bana değmeyeceklerdi alalh belalarını versin...
oncelıkle gecmıs olsun, olayın tabıkı fenerbahce ıle alakası yok...onların yerınde hangı takım olsa aynı seyler yasanırdı zaten...sıkıntı toplumda, karakterı oturtacak yer bulamamıs bır toplumuz bız...adam takar kafaya takımını anasına sovsen umrunda olmaz luganoya laf et yada ardaya adam oldurur...cebınde 5 kurusu yok elın topcusuna mılyon dolar para degıl ama olumune sever sankı fener mac alınca bunların hesabına para yatırıyorlar...
baskasinin s2yle gerdege giriyosam bu benim sorunum senin degil,gidin siz kendi kendinizi tatmin edin 70milyon onunde anladinmi :) cok icerlemissin yazik bunyene vallahi bak uzulme bu kadar HAHAHAHAHA ben takim tutmuyorum,tek tuttugum takim... :) ok hadi tekrardan gecmis olsun size..ben kayseriliyim bu arada ;)
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup fenerbahçeli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta..
Buna çok güldüm ben :)
seviye saygı sınırlarını aşmadan tartışalım arkadaşlar...bu arada kabul etmek lazım fenerbahçe taraftarının bu gece yediği boklar *** değil yani...git klubune zarar ver stadın cevresındekı arabalara degıl...evlere dukkanlara degıl..
HAHAHAHA aferimlan yigit 40yilin basi soyledigin biseye katildim iyimi:D HAHAHAHAH bu arada galatasaryliyim,eskiden sevdigim bi kardesim istedi diye sampiyonluk macina gidip caddede turda atmisimdir,ben oyle bi taraftarim.. ama sen gidip el s2 fln karistirirsan ,boyle tasskala gecilcek duruma dusersin tuttugun takim olarak anladin mi ? hala anlamadiysan yazcak biseyim yok,gorunen koy klavuz istemez.bu sizin masturbasyon olayinizda mactan sonraki yillar boyu konusulcak bunuda unutmayin.
bi facebook bağlantısıda ben paylaşıyım
mesele topu g.tünle tutmak değil yeğen mesele sene sonunda g.tü kurtarmak
volkanın ağlıyan resmiyle paylaşılan bi yazı :D:D:D
hadı caddede olsa bısey demıcem kasınmıssınız dıcem ama besıktasta da bole bı olaya denk geldıysenız sızın talıhsızlıgınız gecmıs olsun derım..
kı bnm arabama 2-3 kendını bılmez saldırıcak camını kırmaya tenezzul edıcek bak o zmn ertesı gun haberlerıne cıkmıomuyum...
Sen git kendi takim oyuncularina yönetimine saldir arabadan ne istiyorsun Hayvanlar ya amacisiz varlik işte ne beklersin
7,8 kişi 2,3 kişi olsalardı ben o bira şişeleri sokardım ayık kafamla bir yerlerine ...
şaaaaammpiiiiyoooon bursaaaaaaa :D:D:D:D:D
yarın bursadan kimseye telefon açmayın herkesin sesi kısıldı
bebeklerin bilee:):):):)
Geçmiş olsun beyler şerefsizler her semtte her takımda var yazık valla..
Poliçene Bak...Teminatlara
Fenerbahçe Taraftarları Diye Eklettir Bence...
bunu yapan herzaman fenerbahce taraftarı gecen sene yıne caddede yasanmıstı böyle bi olay hazmedemiyorsan yenılgıyı falan oturcaksın evınde ayıp ya