kaportanda hasar yok ya sussana otursana sen ya :D
alla alla ya tavanı eğselerdi...
aman abi ya
Printable View
birde bursadan bu ara arac alanlar amortisörleri ve debrayaj baksınlarrr:)
iyiki kendi arabamla tura çıkmamışım:icon_tup::icon_tup:
Bursanın Ufak Tefek Taşları Keman Olmuş Guizamın Kaşları....
Ya Bu Feysbuk ahahahahahahahahahahah :D
feysbuk coşmuş durumda :D
http://img.internethaber.com/news/134022.jpg
Aziz Yıldırım camları yumrukladı
Trabzonspor maçını büyük bir heyecan içerisinde izleyen Aziz Yıldırım, son dakikalarda kendisine hakim olamadı!..
http://www.internethaber.com/aziz-yi...di-252637h.htm
Öle kırk yılda bi maç izleyipte olayların yaşananların iç yüzünü bilmeden oturtup kaldırma bişeyleri sonra dikkat et seni oturtmasınlar efendi konuş adabını bil bu arada değil yakmak herhangi bi koltuğa zarar bile vermedim ama senn gibiler tv den gördüğü gazeteden okuduğu kadarıyla kafasına göre oturtuyo olaya bak..
Bu arada geçmiş olsun grup piskolojisi ve alkol birleşince dünyayı esir edicek zannediyo bi çok kişi
taraftarin yaptigi cok ayip. hazmetmek sart. Seneye insallah diceksin oturucaksin yerinde:) Bursaya tebrikler.
Konu nerden nereye gelmiş :) Her neyse dostum ucuz atlatmışsın geçmiş olsun ;)
SEREFSIZLER UTANSIn! bende 16 plakayla tura ciktim bisey olmadi cok sukur.bazi seyleri kabul etmek lazim:)gecmis olsun...
Bu şekilde düşünüyosan ya hiç futbol programı seyretmiyosundur yada hiç tv gazete filan ilgilenmiyosundur hadi ilki tamamda ikincisenede hayır diyemessin heralde ve orda bu olayları bi tek Fener taraftarındanmı görüyosun:)
örn.. son maç samiyene şampiyonluğu garantileyip giden Fenerbahçe nin yaşadıkları sanırım 3 sene önce filandı
Bursanın 2 sene önceki GS otobüslerini taşlayıp zincirleme kaza yaptırması
Keza yakın zamanda Bizim otobüsleride bol bol taşlamaya başlamışlardı
Sonra hersene gittiğimiz Trabzonda eyer uçakla gidiyosak sorun yokta otobusle giderken 60 yaşındaki ninenin bile kendi kilosunda agır kayayı bize atma çabaları
vesayre vesayre anlıycagınız burda masum ayana yatmayın her klubun bu tarz sorunları var her iyinin içinde bi kötü her kötünün içindede bi iyi vardır at gözlüğüyle bakmadan objektif yorum yapmayı bilin.
Yazdıklarımdan bunumu çıkardın veya ordaki açıklamalarda yakarız yıkarız haklıyız biz psikopatız asarız keseriz tavrımı gördün... neyse otomobil forumundaki birisine tribünden tribün meselelerinden bahsetmek biraz saçma oldu denileni anlamayıp heyo larla meyo larla cevap vermek te güzel :)
Burda benim hazımsızlık yapmam gerekirken sen bi hazımsızlık içindesin anlamadım yol açık brava filan hayır madem konuya bişeyler katmıycaksın yazdıklarıma cevap vermiyceksin ki senle alakalı bi kelime bile yazmadım neden alıntı yapıyosun anlıyamadım neyse şampiyonlugunuz kutlu olsun inan Aziz yıldırım gibi birisi seviniceğine Ertuğrul Sağlam gibi kişilikli dürüst insanlar sevinsin tercihimdir hayırlı geceler.
Hayvanlık başka birşey değil.. Geçmiş olsun..
sizlere geçmiş olsun ama sizdekide iyi cesaretmiş :)
ya hem yazık hep ayıp, sonuçta ordakilkerde kendi insanın, yakıp yıkmanın insanlara dükkanlara zarar vermenin ne anlamı var, cahillikten başka hiçbirşey değil.
geçmiş olsun
geçmiş olsun,
gecmis olsun:(sadece size degil tum dunyaya rezil oldular bu goruntulerle:Deli:
Çok geçmiş olsn arkadaşlar.... iyi kurtulmuşsunuz...
arabam 16 plaka, birazdan yola çıkıcam. Arka plakayı söksemmi diye düşünüyorum. Bence bu korkunç bişey.
akşam gördük işte olayları, istanbulda fanatik kendini bilmezler kendi vatandaşına neler yaptılar, yazık yani futbol kardeşim bu sonuçta bi spor yani yenmekte var yenilmekte. ama herkezin dediği gibi dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım :)
yangına körükle gitmissiniz...
geçmıs olsun
oncelikle cok gecmis olsun soylemek istedigim bikac sey var futbolu ve taraftarini anlayamiyorum futbolcular son model arabalarla afet gibi bayanlarla gezip tozsunlar taraftari birbirini dovsun birbirine zarar versin bagirip cagirsin sen anlamazsin diyorlar anlamadigim icin soyluyorum zaten olay stadin icinde kalmali yaziklar olsun.
yangına körüğü bırak benzinle gitmişsiniz,ben bile evde maç bittikten sonra birileri bişi desede ağzını burnunu kırsam tribine girdim 2 saat sonra kendime gelebildim,statdan çıkmışsa adam napsın çok farklı bir psikoloji yok bu hayvanmış yok be bilmemneymiş saçma sapan konuşmayın
her zaman hazımsızlar cok geçmiş olsun.. :(
Bız gecen sne dragger ıle besıktaş şampıyonluğunda arab komple sıyah beyaz olmasına ragmen o kalabalığın ıcındne zor kurtulduk adamların kafası zaten genelde guzel oluyor onun ıcın bu tarz durumlarda cok kalbalık yerlere gırmemk en guzeli gecmışler olsun yavrular :)
yaa yiğitt sen BURSALIMISIN :D :D :D
abi gidin bursada kutlayın ne işiniz var taksimde :D
gecmıs olsun. terbıyesızlıkten baska bısey degıl bu.
fener dun aksam yenseydı gezıp dolasmıcakmıydı ? gayette gezıcektı belkıde hala gezıyolardı ***** kac yıldır kacırıyolar anca eglenırlerdı...
dıger takımların gezmeye hakkı yokmu ? gayette var ama ıste bılgısız ınsan toplulugunun kafasına bu gırmez. yapcak bısey yok kac yıldır orenemedıler bundan sonrada ogrenemezler heralde.
ayrıca hangı takım olursa olsun aynı durum olurdu denıyo ama ben katılmıyorum gecmıse bakın bakalım hangı takımın ne olayı olmus ?
Techturkey adına geçmiş olsun.
espri yapasım var gölgelerin gücü adına diye :) neyse geçmiş olsun tekrardan.