User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
226 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: racing motor öneri ...

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi buraya yazicam belki topa tutulucam ama yazim. motosiklet cok guzel bi sevdadir kucuk yastan beri baslasaniz daha iyi olurdu. orta okulda mobilet aldim lise 1'de ybr 125 , yine ayni sene apache rtr 150 aldim. hersey abimin 600rr movistar almasiyla basladi. 16 , 17 yasimda 600luk makina ile geziyodum. ayaklarim yere tam yetmiyodu bile. sonra abim 1000rr aldi. ehliyetimi almadan 1000'lik motorla gezmeye basladim. 3 senedir fln motorumuz yoktu gittim 0 hayabusa aldim. ha soyle bise var soyle dusunuyorumda bedava'dan anamizin babamizin dualariyla yasamamisiz lise zamanlarimizda. 1000rr'la ehliyetim olmadan 280 290 gidiyodum.. motosiklette en onemli sey sizsiniz. 50 cc motorlada olunur 1000cc motorlada olunur. eger hic vitesli motor kullanmadiysaniz bi vitesli ile baslamaniz daha mantikli. yerinizde olsam cbr250 alirim. ninja250'e gore parcalari daha ucuz. direk 600'lukle gaza gelirseniz ki gelmem diyen yalan soyler kendine. ters donme veya ani frenlerde onden kayma ihtimaliniz cok yuksek bu arada kac defa kaza yaptim hatirlamiyorm bile. ama hepsi ufak motorlardaydi. buyuk makinaya binince surekli dikkatliyim. fakat arkadan bi sarhos gelir bi takar dunyan doner. bunlari goze alman gerek motorsiklet alicaksan. kolay gelsin dostum
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya söyle derler hep en iyi motor süren mezarda )

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu aldın eğer kanına bir girerse eğitim falan Fasa fiso bizler hızı sever atraksiyon yaparız yapmıyor değiliz...

Sen ne dersen de bırak bu sevdayı bin arabana paşa paşa kardeşim...

Bu biraz iç karartıcı ve karamsar olacak ama ben racing motora binipte eceli ile ölen duymadım alma alma alma çünkü 250 alıp biraz öğrenip sonra ben oldum diip 600-1000 alacaksın bu makinalar katil saniyelik iş ne zaman 180 200 olduğunu anlamıyor ve çok keyifli geliyor ama öküzün biri pat diye çıkıyor çünkü öküz çok... Ben arkadaşımı kaybettim geçen yıl 13 yaşından beri motoru yalamış sıyırmış yutmuş Marmara ereğlisinde düz yolda bak düz yolda piçin biri bakmadan sola atıyor orada öldü.... Böyle bir sürü örnek var

Bizim gibi adamlara motor yalan olur......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +yüz trilyon

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç gidon tutmadan 600 yada 1000cc ile başlamak intihara teşebbüstür.. İşin kötüsü öldürmez sakat bırakır kafanızı senelerce duvarlara vurun diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    600rr al 2008-2009 çok aksiyonlu bir motor degildir.

250cc lik makinalara ,deli dehşet paralar vermeyn ama küçük olsun diyorsanız runner alın
    Hacı onunda sıkıntısı var çok devir dönüyor daha hafif yani her türlüsü ***....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç gidon tutmadan 600 yada 1000cc ile başlamak intihara teşebbüstür.. İşin kötüsü öldürmez sakat bırakır kafanızı senelerce duvarlara vurun diye..
    Motorun kendine başlamak aynı şey iddaa ediyorum bu adam 250 alsın eğer gerçekten makinaları seviyor ve hız sever bi adamsa 600 alması çok uzun sürmeyecek....

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende sıkı motor tutkunuyum ama aile baskısından alamıyorum sizin için en ideali 250 cc lik olanlar abi maksimum hızı 160 kmh falandır oda otobanda 150 yi rahat görür de 160 kadar tıkanır bu hızlarda trafik için en idaeli bence yeni başlayanlar için 600 cc ve 1000 likler başlamak için çok tehlikelidir virajda azcık fazla ani gaz verirseniz direk düşersiniz bazen düz yolda gaz verdiğinizdede arkayı atırabilir ve bilmeyenler için zordur tabi lastiğe görede değişiyo 600 lük ve 1000 likler şehir içi trafiğine uygun değildir fazla ısınırlar bildiklerimin hepsi bunlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fazla yorumları okumadım fakat

eğer azda olsa 2 teker tecrubesi mevcut ise 600f çok rahat oturma pozisyonu olan ucuz bi motor diye düşünüyorum

onun dışında eğer 2 teker ve vitesli tecrubesi yoksa ybr125 bence ideal

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum.. 3 yıllık bir motor sevdam oldu sonra yatırınca bıraktım ölmek için erken diye 600f güzel seçim olur bu arada.
    ya ben de en kötü satar kurtulurum diyorum ama içimde kalacak yoksa
    kawasaki 636 ile aralarındaki farklar nelerdir? görünüş olarak kawa bi tık yine önde bence ama performans rahatlık, oturuş bunlar da önemli tabi?

600rr al 2008-2009 çok aksiyonlu bir motor degildir.

250cc lik makinalara ,deli dehşet paralar vermeyn ama küçük olsun diyorsanız runner alın
    600rr da güzelmiş, egzosu arkada.. ona da bi bakayım, honda almayacam dedim illa honda aldırtacaksınız bana

Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi buraya yazicam belki topa tutulucam ama yazim. motosiklet cok guzel bi sevdadir kucuk yastan beri baslasaniz daha iyi olurdu. orta okulda mobilet aldim lise 1'de ybr 125 , yine ayni sene apache rtr 150 aldim. hersey abimin 600rr movistar almasiyla basladi. 16 , 17 yasimda 600luk makina ile geziyodum. ayaklarim yere tam yetmiyodu bile. sonra abim 1000rr aldi. ehliyetimi almadan 1000'lik motorla gezmeye basladim. 3 senedir fln motorumuz yoktu gittim 0 hayabusa aldim. ha soyle bise var soyle dusunuyorumda bedava'dan anamizin babamizin dualariyla yasamamisiz lise zamanlarimizda. 1000rr'la ehliyetim olmadan 280 290 gidiyodum.. motosiklette en onemli sey sizsiniz. 50 cc motorlada olunur 1000cc motorlada olunur. eger hic vitesli motor kullanmadiysaniz bi vitesli ile baslamaniz daha mantikli. yerinizde olsam cbr250 alirim. ninja250'e gore parcalari daha ucuz. direk 600'lukle gaza gelirseniz ki gelmem diyen yalan soyler kendine. ters donme veya ani frenlerde onden kayma ihtimaliniz cok yuksek bu arada kac defa kaza yaptim hatirlamiyorm bile. ama hepsi ufak motorlardaydi. buyuk makinaya binince surekli dikkatliyim. fakat arkadan bi sarhos gelir bi takar dunyan doner. bunlari goze alman gerek motorsiklet alicaksan. kolay gelsin dostum
    olm biz geciktik işte, 2 seneye annem beni nişanlar sonra evlendirir binemem bi daha o yüzden acelem biraz da, cbr'ın tipini cok begenmedim ninja'ya göre, suzuki inzuma daha iyi galiba cbr'dan? işte 250'lik ile gaza gelsem de motor gitmez o yüzden istiyorum daha cok aslında bro, ekipman konusunda da alırsam sana danışacam

biz de kötü süreriz o halde hepimiz ölüp gidecez zaten

Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu aldın eğer kanına bir girerse eğitim falan Fasa fiso bizler hızı sever atraksiyon yaparız yapmıyor değiliz...

Sen ne dersen de bırak bu sevdayı bin arabana paşa paşa kardeşim...

Bu biraz iç karartıcı ve karamsar olacak ama ben racing motora binipte eceli ile ölen duymadım alma alma alma çünkü 250 alıp biraz öğrenip sonra ben oldum diip 600-1000 alacaksın bu makinalar katil saniyelik iş ne zaman 180 200 olduğunu anlamıyor ve çok keyifli geliyor ama öküzün biri pat diye çıkıyor çünkü öküz çok... Ben arkadaşımı kaybettim geçen yıl 13 yaşından beri motoru yalamış sıyırmış yutmuş Marmara ereğlisinde düz yolda bak düz yolda piçin biri bakmadan sola atıyor orada öldü.... Böyle bir sürü örnek var

Bizim gibi adamlara motor yalan olur......
    araba kesmedi uçak sürecem seneye, onun da yetmediği zamanlar motor kullanayım dedim, bu zamana kadar hep riskli diye almadım, ama bu sefer sanırım gaza geldim biraz, bikaç arkadaş ve kuzenle birlikte yalnız dediğinde çok haklısın bizim yurtta dümbelek adam çok, trafikte araba ile bile birsürü şey atlatıyoruz akşama kadar, bunu iyice bi düşünüp ona göre karar vermek lazım, kendimi kandırmaya devam mı etsem sadece haftasonları binerim sadece diyerek

Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250'liklerde sanırım bastın mı gitmiyor ? yani sıkıntı olmaz herhalde çok

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sıkı motor tutkunuyum ama aile baskısından alamıyorum sizin için en ideali 250 cc lik olanlar abi maksimum hızı 160 kmh falandır oda otobanda 150 yi rahat görür de 160 kadar tıkanır bu hızlarda trafik için en idaeli bence yeni başlayanlar için 600 cc ve 1000 likler başlamak için çok tehlikelidir virajda azcık fazla ani gaz verirseniz direk düşersiniz bazen düz yolda gaz verdiğinizdede arkayı atırabilir ve bilmeyenler için zordur tabi lastiğe görede değişiyo 600 lük ve 1000 likler şehir içi trafiğine uygun değildir fazla ısınırlar bildiklerimin hepsi bunlar
    benimki de aldırmıyor benim çocugum olsa bende aldırmazdım herhalde, ama işte o heyecan yaşamak istiyor insan yine de, drift yapar gibi motoru kurtarmak mumkun olmuyo mu o tür viraj kayma durumlarında?

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok fazla yorumları okumadım fakat

eğer azda olsa 2 teker tecrubesi mevcut ise 600f çok rahat oturma pozisyonu olan ucuz bi motor diye düşünüyorum

onun dışında eğer 2 teker ve vitesli tecrubesi yoksa ybr125 bence ideal
    hiç tecrube yok, bi keresinde scooter denemem olmuştu o bile hüsrandı, ama yıllar önce

bu 600f ile 600rr arasında ne gibi farklar var tabi bunlara bi de kawa 636 ekleniyor galiba?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hırçın pepe yi tanimion galiba moruk
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardan beri cruiser yani çapırlar dışında her türlü motora bindim oldukça fazla kmler yaptım motorcu bir arkadaş olarak size ileri sürüş eğitimi almanızı bu işi ciddiyetiyle yapmanızı altınızdaki makinayı sizin kunlandığınızı onu sizin hükmettiğinizi öğrenmeniz kanaatindeyim tecrübelerim doğrultusunda.ben küçük yaşta cahilce başlamıştım bu işe ancak daha sonra hondanın ileri güvenli sürüş eğitimini aldım ve yaptığım onca km'nin aslında dualarla ve ne kadar bilgisizce olduğunu anladım bana uzun yıllar lazım olucak boyutta bilgiler edindim ve halende ediniyorum lafın kısası bu işi ciddi olarak yapan insanlardan eğitiminizi alın ve ekipman kask,ceket eldiven gibi vs kunlanımlarınızda eksik etmeyin şimdiden kazasız belasız keyifle motor kunlanmanızı dilerim.(not üni. dönemimde enka otoban tayfası ve bahçeli 7.cadde motorcusuydum ama artist olanlarında değil ve aradada ankaranın çevrelerini gezerdim iyi zamanlarda bee )
    ef sedan squad-
    old is cool!

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 ninjayla başla ama ben scooter sürdüm titan ın onunu bıle kaldırırım diyosan ben bilinçli adamım alkolsüz zaten binerim de çok da dikkatliyim diyosan cbr 600 rr la başlanabilir
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suzuki 250lik cok guzel atik bi motor omurluk diyebilirim. Aslinda ilk motor icin grenajsiz biseyler alsan daha iyi olur senin Allah korusun ufak yatmalarda fln cok bi masrafin cikmaz. Honda'nin tipi kotu biraz dogru diyosn kawa en iyi duranlari iclerinde ama malzemeleri cok pahali demedi deme. Ekipmanlar konusunda da elimden geldigi kadar yardimci olurum kirvecim o konuyu hic dert etme. Kendi kendine motorla giderken gaza gelme yeter bu isin en onemli noktasi bu
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

ibratice
    Misafir
    bence hiç bulaşmayın bir tadını aldınmı bırakamıyorsun olduki aldın ne alırsan modelin sonunda bir R olsun.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 cbr bence baslangic icin cok guzel motor , iyide gidiyor az yakiyor, bakimk ucuz ,sehir icinde.cok rahat manevrasi vs. Baslangic ve gelistirmek icin cok idael motor..

600 luk motorun gaz tepkisi ivmesi acaip fark var 250 likten sonra 600 luk motora binip ben boyke ivmelenme hissetmedm diye basladim sonra allahim yardimci ol sen bana diye bitti
    Elleme Sekelesin...

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250'liklerde sanırım bastın mı gitmiyor ? yani sıkıntı olmaz herhalde çok
    Gitmiyor diyebilmek için 600cc kullanıcısı olmak gerek 600cc için ciddi tecrübe gerek,araba gibi değil bu aletler..Arabada amatör olsanda bir şekilde duruyorsun ancak motorda özellikle güçlü motorlarda tecrübe konuşuyor direk..Gaza gelmeyin bence mesajlarla..
    Bana göre Hyosung GT250R başlangıç için genele baktığımızda en iyisi..Kaliteli ekipmanlar,ileri sürüş eğitimi ve bu motor ile düzgün bir başlangıç yapabilirsiniz ayrıca heves değil tutku olur bu dakkadan sonrada

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk motor olarak kesinlikle ktm duke serisini tavsiye ederim duke 125 olur duke 250 olur.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brand new Gixxer crashed:

Brand new Gixxer crashed - YouTube
    Elleme Sekelesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)