Basit bi çin malı bile yeterli başlangıç için ben 5 senedir prof olarak supersport kullanıyorum.başlangıçta kendi vitesli motorum bile yoktu scooter umdan baska sadece yanımda çalışan cocukların 125 lik motorlarını kullanıyodum arada sırada .ilk olarak bi vr46 yamaha r6. Aldım güven vermedi 2007 cbr 600 rr a geçtim elektrikli direksiyon damperi olmasından dolayı şu an 2011 cbr 1000 rr kullanıyorum ve bir kere düşmedim ve düşme eğilimi bile göstermedim .
Kısacası ne olursa olsun ilk zamanlarda hiç gaza gelme daha sonrada gelme. İlk zamanlar arkadaş çevren hadi bi gazla bi görelim falan filan diye bir çok şey söyliycek takılma sadece düz yolda kendine güvenebildiğin kadar gazla , duruş mesafeni ayarla , boş yolda manevra yap motora alış tepkilerini öğren tanı
Bide bu on binlik tulumu anlamadım ben . Ben alpinestar tek parça tuluma 3500 tl verdim botlarda alpinestar 1500 tl + alpinestar eldivenlerede 1100 tl verdim ve kaskımda agv gp tech oda 1500 tl gibi bişeydi 7600 tl yapar ıvırı zıvırı belliği filan 8000 tl ye komple ve prof bi şekilde tepeden tırnağa giyinirsin. Hee kanguru derisi filan derken 20 25 binede tulumlar vardır gp de yarışmıycan gerek yok bence
Hiç ninjaydı cbr dı hysungtu diye 8 9 10 bin parçalanma al 1'5. 2 bine bi china devam

satmada yarın öbürgün bakkala çaklala gidersin ben sana kendi başımdan geçenleri yazdım hepsi tecrübe karar senin şimdiden hayırlısı olsun