User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
226 sonuçtan 210 ile 226 arası

Konu: racing motor öneri ...

mbashan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basit bi çin malı bile yeterli başlangıç için ben 5 senedir prof olarak supersport kullanıyorum.başlangıçta kendi vitesli motorum bile yoktu scooter umdan baska sadece yanımda çalışan cocukların 125 lik motorlarını kullanıyodum arada sırada .ilk olarak bi vr46 yamaha r6. Aldım güven vermedi 2007 cbr 600 rr a geçtim elektrikli direksiyon damperi olmasından dolayı şu an 2011 cbr 1000 rr kullanıyorum ve bir kere düşmedim ve düşme eğilimi bile göstermedim .

Kısacası ne olursa olsun ilk zamanlarda hiç gaza gelme daha sonrada gelme. İlk zamanlar arkadaş çevren hadi bi gazla bi görelim falan filan diye bir çok şey söyliycek takılma sadece düz yolda kendine güvenebildiğin kadar gazla , duruş mesafeni ayarla , boş yolda manevra yap motora alış tepkilerini öğren tanı

Bide bu on binlik tulumu anlamadım ben . Ben alpinestar tek parça tuluma 3500 tl verdim botlarda alpinestar 1500 tl + alpinestar eldivenlerede 1100 tl verdim ve kaskımda agv gp tech oda 1500 tl gibi bişeydi 7600 tl yapar ıvırı zıvırı belliği filan 8000 tl ye komple ve prof bi şekilde tepeden tırnağa giyinirsin. Hee kanguru derisi filan derken 20 25 binede tulumlar vardır gp de yarışmıycan gerek yok bence

Hiç ninjaydı cbr dı hysungtu diye 8 9 10 bin parçalanma al 1'5. 2 bine bi china devam satmada yarın öbürgün bakkala çaklala gidersin ben sana kendi başımdan geçenleri yazdım hepsi tecrübe karar senin şimdiden hayırlısı olsun

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mbashan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B

Bide bu on binlik tulumu anlamadım ben .
    ben on bınlık tulum demedım. "10000 istersen cok rahat tutar. replika bir tulum, bir de rx7 al sana 10000" yazdım.

tulum
    rx7

bu arada çin malıyla bu ıse baslarsan o motorun cıkaracagı sorunlar daha yolun basında ıllallah ettırebılır

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mal gibi yer, boşa heveslenme, sıkılır dönersin, gidip gelmen hoş olur tabi çok şey var orada
    Kanka universte bitiyor is hayatina hazir degilim 1 2 sene daha takilicam onun icin gidiyorm amerikaya.gitmezsem santiye bekliyor bu arada giyime 10k harcamaya gerek yok bence. Tulum.u alipta her bindiginde kullanan gormedim ben daha. Tabi bu benim sahsi gorusum. Verceksen 10k alalim yukardaki seti
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Motomaxtan 4 ridesr deri armor modelini akdım indirmdeydi 360 tl ye geldi.İçince ce onaylı korumalıkları filanda var.Kask olarak Cabeg vox rival düşünüyorum.(Sharp testten 5 yıldız almış konforlu bi kask olduğu söylenmekte)aşağı yukarı 500 550 tl.Tech doksan korumalıklı bi kot alsan 300 tl.Eldiven orta seviyede 180-200 tl arası.Kormalıklı bi ayakkabı içinde 500 tl harcasan total aşağı yukarı 2000 tl harcarsın.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var olmaz mı herseye care var

BORKED
    güzelmiş ama baya ugraştırıyor ya bir de motor üzerinde hareketlerin kısıtlanıyor bunda

Alıntı mbashan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basit bi çin malı bile yeterli başlangıç için ben 5 senedir prof olarak supersport kullanıyorum.başlangıçta kendi vitesli motorum bile yoktu scooter umdan baska sadece yanımda çalışan cocukların 125 lik motorlarını kullanıyodum arada sırada .ilk olarak bi vr46 yamaha r6. Aldım güven vermedi 2007 cbr 600 rr a geçtim elektrikli direksiyon damperi olmasından dolayı şu an 2011 cbr 1000 rr kullanıyorum ve bir kere düşmedim ve düşme eğilimi bile göstermedim .

Kısacası ne olursa olsun ilk zamanlarda hiç gaza gelme daha sonrada gelme. İlk zamanlar arkadaş çevren hadi bi gazla bi görelim falan filan diye bir çok şey söyliycek takılma sadece düz yolda kendine güvenebildiğin kadar gazla , duruş mesafeni ayarla , boş yolda manevra yap motora alış tepkilerini öğren tanı

Bide bu on binlik tulumu anlamadım ben . Ben alpinestar tek parça tuluma 3500 tl verdim botlarda alpinestar 1500 tl + alpinestar eldivenlerede 1100 tl verdim ve kaskımda agv gp tech oda 1500 tl gibi bişeydi 7600 tl yapar ıvırı zıvırı belliği filan 8000 tl ye komple ve prof bi şekilde tepeden tırnağa giyinirsin. Hee kanguru derisi filan derken 20 25 binede tulumlar vardır gp de yarışmıycan gerek yok bence

Hiç ninjaydı cbr dı hysungtu diye 8 9 10 bin parçalanma al 1'5. 2 bine bi china devam satmada yarın öbürgün bakkala çaklala gidersin ben sana kendi başımdan geçenleri yazdım hepsi tecrübe karar senin şimdiden hayırlısı olsun
    en önemli kısım tecrube kazanmak sanırım, bende bunu hiç düşmeyerek yapmak istiyorum, dediğiniz gibi gaza gelmicem yalnız 1.5-2 bin liralık çin malı motorlara ne kadar güvenilebilir ki, hem ben racing istiyorum, görüntüsü cok önemli o yüzden ninja'da karar kıldım, tipsiz motorsiklet olursa binmem zaten anlamı kalmaz dedikleri kadar yokmuş 2-3 bine güzel kıyafetler alınabilir bu durumda

Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka universte bitiyor is hayatina hazir degilim 1 2 sene daha takilicam onun icin gidiyorm amerikaya.gitmezsem santiye bekliyor bu arada giyime 10k harcamaya gerek yok bence. Tulum.u alipta her bindiginde kullanan gormedim ben daha. Tabi bu benim sahsi gorusum. Verceksen 10k alalim yukardaki seti
    ha anladm, ukraynaya git gideceksen diyecem ama arkadaş zor bela attı kendini türkiyeye, orada durumlar karışık, neyse florida da iş görür tulum kullanan adam yanında bir de elbise taşımalı sanırım onla gezilmez, oturulmaz, motor zaten 10k anca kıyafete de 10k biraz abes kaçar

Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Motomaxtan 4 ridesr deri armor modelini akdım indirmdeydi 360 tl ye geldi.İçince ce onaylı korumalıkları filanda var.Kask olarak Cabeg vox rival düşünüyorum.(Sharp testten 5 yıldız almış konforlu bi kask olduğu söylenmekte)aşağı yukarı 500 550 tl.Tech doksan korumalıklı bi kot alsan 300 tl.Eldiven orta seviyede 180-200 tl arası.Kormalıklı bi ayakkabı içinde 500 tl harcasan total aşağı yukarı 2000 tl harcarsın.
    evet dediğiniz kaska baktım baya güzel, 129 pound yazmışlar sanırım yurt dışı fiyatı, içindeki extra vizör ne işe yarıyor, güneş gözlüğü görevi mi yapıyor, bir de ön iç kısmında bir düğme vardı onu anlamdım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı arkadas 600 dedıklerı cabergı mototalda ındırımden 350ye aldı.alacagın zaman haber ver bı soralım edelım.cok daha dusuk fıyatlara bulma ımkanımız olabılır

sıyah vızor gunes ısıgı ve kask camı acıkken gozlerını sınek ve cok ufak taslardan korumak ıcın.sıyah vızor ya da cam olmazsa safi gunes ısıgında kor olursun,karsından gelenı goremezsın.
    dugme ıse pompadır muhtemelen.bıkac markada bu sekılde sıstem var.sıstemın amacı cenedekı pedlerı sısırerek kaskın tam oturması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı arkadas 600 dedıklerı cabergı mototalda ındırımden 350ye aldı.alacagın zaman haber ver bı soralım edelım.cok daha dusuk fıyatlara bulma ımkanımız olabılır

sıyah vızor gunes ısıgı ve kask camı acıkken gozlerını sınek ve cok ufak taslardan korumak ıcın.sıyah vızor ya da cam olmazsa safi gunes ısıgında kor olursun,karsından gelenı goremezsın.
    dugme ıse pompadır muhtemelen.bıkac markada bu sekılde sıstem var.sıstemın amacı cenedekı pedlerı sısırerek kaskın tam oturması.
    Motatalde maalesef bu model yokmuş.Caberg zaten sadece outlet mağazalarında varmış.ben hudson deride buldum en ucuz 483 TL idi.Daha ucuz bulan varsa haber verirse bende almak isterim.İçindeki düğme çene havalandırmasını açıp kapatıyor.Malesef cabergte airped kullanılmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla caberg hıc arastırmadım sdece dedgım gıbı arkadas uzunca arastırıp oldukca farklı bır fıyattan aldı.o halde soyle dıyelım.mototalde ozellıkle bır kask begenırsen ,haberım olsun

*

bu arada cabergde varda, buraya getırılmedı sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları görmemiştim.Bu arada Tr de en ucuz shoei xr 1100 nerden bulanabilir bilgisi olan var mı acaba?Amerika satış fiyatı 280 dolar şuanda .Trde nerdeyse 3 katı bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozen motor ?

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kask-mont-bot alış-veriş arifesindeyim.. AGV nin yeni bir ürünü için 500-550 TL gibi keza mont içinde aynı fiyatlarda bir bütçenin yeterli olacağını düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahcelievler hesapli motor da cok iyi bi abimdir. Kaliteli, 2.el malzeme dolu kendisinde. Sahibindenden begendgniz olursa link atin, soralim.

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya dalıyorum ama kusura bakmayın.Motora başlamak için TVS Apache 150 düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz?Yoksa CBF den şaşma mı dersiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuryelerın motoru her daim en mantıklı secımdır. ısyerı sahıplerı kendılerıne en az sorun cıkaran,amortısmanı en dusuk makınelerı secerler. apache de oldukca sık karsımıza cıkıyor. demek ki apache de onerılebılır makıne cbf elbette bır tık daha kalıtelı ama alt segmentlerde buyuk markalar pek ozenmıyor maalesef. elbette fıyat dusurmek 1.sebep ama yınede ınsan hondaya bındıgınden bıraz daha ıyı makıne beklıyor.ben onerırım acıkcası.

bu lınkte ıstemedıgın kadar bılgı mevcut

tvs

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler baya baya özgüvenli bir kaynak olmuş

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tamam haber veririm tşk ederim cok, verdiğiniz bilgiler çok güzel, ama kask da çok hoş yalnız renkli kasktan ziyader komple siyah kask daha bi hoşuma gidiyo belki de ondan begendim düğme de havalandırma içinmiş, gayet kullanışlı bi ürün o zaman
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç gidon tutmadan 600 yada 1000cc ile başlamak intihara teşebbüstür.. İşin kötüsü öldürmez sakat bırakır kafanızı senelerce duvarlara vurun diye..
    ölmek mesele değil öldük mü her şey bitiyor zaten . arkadaşın dediği gibi sakat kalmak var . bu çok daha kötü bence .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)