istanbul bilişim kendi ithal ediyor
getirdiği ürünlerde uluslararası garanti olması lazımki çoğunda olmaz
kendi veriyor haliyle servis sıkıntı çıkarsa belki uğrştırır
ve uluslararası garanti 1 yıldır tr de alırsan garantisi 2 yıl
ben bi bakayım neler var neler yok tavsiye ederim ona gore yabancıyım tvlere![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
106 ekran Toshiba ve Sony var evde ,
Birde Sony'nin kutusundan ps3 için bir cd çıkmıştı. Uyum konusunu araştır derim![]()
bnm bitek tavsiyem var oda philips kullanmaman .
philips garanti sürecinde hiçbir türlü müşterisine yardımcı olmuyor teknik servisleri berbat bitek ümraniyede bi servis var işiyle ilgilenen.
samsung tavsıye ederım daha berraktır philipse göre...
Contrastı patlatıyor Samsung.Ben genelde doğal renkleri seviyorum.Sony güzel fakat pahalı.Philips'de contrastı patlatıyor ama göz yormuyor Samsung gibi.Teknik servis konusunda hak veriyorum.Elektrik süpürgesinde yaşadık aynısını.Ama bu tip tvler pek bozulmuyor.Evdeki bütün tvler Samsung.2 senedir kullanıyoruz,hiçbir problem olmadı.
Bu arada biraz daha araştırma yaptım:
Samsung 32" LED TV - UE32C4000PWXXC - 1699 TL -> Kaliteli bir LED tv değil.Full HD değil.Ayrıca 50hz.
Samsung 32" LCD TV - LE32C650L1WXXC - 1639 TL -> İyi ve kaliteli.Fakat oyun için üretilmiş bir tv değil.Input Lag 45ms'miş.
Sony 32" LCD TV - 32EX500 - 1899 TL -> Aralarından en iyisi bu.Oyun için de gayet tercih edilebilir.
lg bakındım şimdi biraz sl serisi çok başarılı gibi duruyor
8x ,9x serileri ve sharp a baktım onunda 7x vs serileri çok başarılı duruyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
garantili almanda fayda var bi sıkıntı cıkarırsa ilerde daha buyuk paralar odersin.ps3 oynancaksa 100 hz olmasında fayda var phılıps iyidir lg nin sl serilerinde hafif bi ısık aldıgı zaman odana yansıma yapar. ben sana phılıps 32pfl7694h tavsiye ederim 1499 tl suan yada 1900-2000 butcen varsa samsung un 32 '' ledini al
walla pek fikrim yok ama salonda samsung var çok ta hoşlanıyorm görüntüsünden renginden vs vs den
1881 - 193∞
Oyunda parlak renkler işini görür bunu da LCD panelde bulursun eğer doğal renkler istiyorsan bunu için Plazma alman lazım.
Samsa
sony kdl 40w5500 100hz 4 hdmı 100.0000-1 kont...6 ms tepkime dlna ozellı usb vs.vs ...ben kullanıyorum cok memnunum...102 ama bnmkı ucuge bakmak lazım..genelde sony cok iyi
ben bu konuda uzmanım kesinlikle media markt al üç kuruş fazla olsa bile müşteri hizmetleri açısından
samsung sony philips bu markaların dışına taşma
oyun cok oynuyorsan lcd film ve tv önde ise o paralara plazma al![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Öncelik LED tv bence olmadı LG iyidir kullanıyorum gayette memnunum 32" herşey bağlı modeli aklımda değil![]()
Livestrong
Sony philips alma da
Samsung LEd Tv'ler gayet net ama bir süre sonra gözü yoruyor
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)