User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: pitbul cinsi köpekler hakkında yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başına geldi mi böyle birşey? gördün mü öyle bi pitbul? öyle bi köpek gördüğünde pitbul olmasına da gerek yok şikayet edebileceğin yerler var. benim de 2 tane köpeğim var rot ve terrier, bende köpeklerimin başına öyle şeyler gelmesini istemem ama pitbul var pitbul var. sırf senin gibi insanlar pitbul deyince ne oha pitbul mu demesinler, herkeze laf anlatmayım diye belkide pitbul alamadım. aşın artık şu pitbul katildir tabusunu. sırf senin gibilere inat evime BU EVDE PİTBUL VARDIR yazıcam, bakalım kaç kişi benden ayırmayı başarabilecek!

bence sen araba bakmaya devam et
    herkes benım arabasız kalmamla taşak geçmeye çalışır oldu hayırlısı...beslersen adresini pm'le şikayet ederim gelir alır uyuturlar olur biter pano asmana gerek kalmaz

neye bakacagıma bakıcagına kendı dalgana bak

dogru bır laf soyluyorum burda oyle ben kopeklere kafayı taktım dıyen herkese pitbull verirlerse sokağa çıkamayız!

DogukanB
    Misafir
    ya hayatında pitbul mu baktın pitbul mu eğittin? anlamıyorum bu ön yargıyı, kendini geliştiren insanlar böyle yaparsa sokakta ki amcalarım, teyzlerim ne yapsın?

rot bak diyosun, sana diyorum bende rot bakıyorum rot pitbuldan fazla insan öldürmüş şimdiye kadar ama adı katil değil ye hala rot bak onu bak diyosun.

adres olayına gelince de cidden bi pitbul bulursam ilk iş adresimi sana vermek bakayım nası uyutuyolar evimde ki köpeği nasıl götürüyolar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence terbiyesizleşmenin manası yok, birkaç kişi dövüştürüyor da saldırıyor diye adı kötüye çıkmış sadece o kadar, bana süs köpeği de saldırdı zamanında nolcak peki ? siz kanunları çok iyi biliyorsunuz herhangi bir köpek çocuğun peşinden koşturursa bile cezası var biliyormusunuz, bence olayı pitt olayına çevirmeyin her canlı saldırgan SAYGISIZ olabiliyor.doğru ellerde iyi şartlarda yetişmesi gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hayatında pitbul mu baktın pitbul mu eğittin? anlamıyorum bu ön yargıyı, kendini geliştiren insanlar böyle yaparsa sokakta ki amcalarım, teyzlerim ne yapsın?

rot bak diyosun, sana diyorum bende rot bakıyorum rot pitbuldan fazla insan öldürmüş şimdiye kadar ama adı katil değil ye hala rot bak onu bak diyosun.

adres olayına gelince de cidden bi pitbul bulursam ilk iş adresimi sana vermek bakayım nası uyutuyolar evimde ki köpeği nasıl götürüyolar..
    arkadaşım çiftlikte 2 tane besliyor yaklaşık 15 yıldır arkadaşız ve biri 11 öteki 9 yaşında köpeklerin.....o bile söylüyorki abi evde apartmanda bakılıpta parkta gezdirlcek köpek değil anca böyle yerin olacak bakacaksın diyor...rot'la pit arasındaki kendi içgüdüsel saldırganlığı karşılaştırmayalım ya komik olmayalım biz her akşam üstü parkta yaklaşık 15 köpek gezdiriyoruz...rotta var dogo'da pointer'da goldenda beagle'da dobermanda...eskiden pit de vardı fakat tasmasını tutamayan sahibi yüzünden bir tane küçük terier'ı sebepsizce parçaladı kimse anlam veremedi..arkadaşımda söylüyor abi kendilerine güveni çok fazla o yüzden çok fazla sosyal yerlerde gezdirilmemeli...riski büyük diye...su an parkta 2 doberman 4 rot var hiç görmedim sebepsizce saldırdıklarını ki agresif olarak yetiştirilmiş köpekler...ama sebepsiz yere saldırmadılar inş saldırmazlarda

bu arada sen araba bakmaya dvm et vs tarzında konuşmanıda anlamış değilim...tatmin falanmı oldun noldu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm bildiğim kadarıyla lab. ortamında hazırlanmış bir genetiğe sahip olduğu ve nasıl bakarsanız bakın anlık hafıza kayıpları(sahibini tanımama tarzında)yaşayabildikleri ve kimi ülkelerde yasaklandığıdır. Birton vahşet haberleri duyuyoruz çoğunluğu pitbull'lardan çıkıyor mesela alman kurdundan veya kangal'dan onun kadar duymadım o yüzdende bir tırsma durumu oluyor tabiki....benim fikrim sorulursa bende pek pitbull alınıp beslenmesine sokağa çıkmasına ( özellikle ağızlıksız) pek yandaş sayılmam....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm bildiğim kadarıyla lab. ortamında hazırlanmış bir genetiğe sahip olduğu ve nasıl bakarsanız bakın anlık hafıza kayıpları(sahibini tanımama tarzında)yaşayabildikleri ve kimi ülkelerde yasaklandığıdır. Birton vahşet haberleri duyuyoruz çoğunluğu pitbull'lardan çıkıyor mesela alman kurdundan veya kangal'dan onun kadar duymadım o yüzdende bir tırsma durumu oluyor tabiki....benim fikrim sorulursa bende pek pitbull alınıp beslenmesine sokağa çıkmasına ( özellikle ağızlıksız) pek yandaş sayılmam....
    ben senin tarzında söyleyemediğim için..arabasız kalmamla taşak geçilir oldum neyse katılıyorum

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğukan arabanın son fotolarını gördünmü bro bırak piti miti gel bi tahmin daha yürüt sen ahauahua
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım çiftlikte 2 tane besliyor yaklaşık 15 yıldır arkadaşız ve biri 11 öteki 9 yaşında köpeklerin.....o bile söylüyorki abi evde apartmanda bakılıpta parkta gezdirlcek köpek değil anca böyle yerin olacak bakacaksın diyor...rot'la pit arasındaki kendi içgüdüsel saldırganlığı karşılaştırmayalım ya komik olmayalım biz her akşam üstü parkta yaklaşık 15 köpek gezdiriyoruz...rotta var dogo'da pointer'da goldenda beagle'da dobermanda...eskiden pit de vardı fakat tasmasını tutamayan sahibi yüzünden bir tane küçük terier'ı sebepsizce parçaladı kimse anlam veremedi..arkadaşımda söylüyor abi kendilerine güveni çok fazla o yüzden çok fazla sosyal yerlerde gezdirilmemeli...riski büyük diye...su an parkta 2 doberman 4 rot var hiç görmedim sebepsizce saldırdıklarını ki agresif olarak yetiştirilmiş köpekler...ama sebepsiz yere saldırmadılar inş saldırmazlarda

bu arada sen araba bakmaya dvm et vs tarzında konuşmanıda anlamış değilim...tatmin falanmı oldun noldu ?

öncelikle o arkdaşının pitbulunun eğitilişi ile ilgili bi sorun

benimde arkdaşım da stuff var, ben saldırmayı bırak, hayvanın bi kere sinirlenip hırladığını görmedim

benim rotum, sebepsiz yere bir çok köpeğe saldırdı, tasmasını kopardı vs. buda benim köpeğimin yanlış eğitimi ile ilgili

demek ki neymiş bir köpeği nasıl eğitirsen öyle gidermiş onun huyu? bunu anlasan sorun kalmıcak ama yok pitbul katil, canavar çıkartın artık at gözlüklerini sene 2010..

araba olayına gelince de en azından böyle boş konuşmuyordun o konularda.!

DogukanB
    Misafir
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğukan arabanın son fotolarını gördünmü bro bırak piti miti gel bi tahmin daha yürüt sen ahauahua
    ahauhaahua jantlar gözümün önüne gelir gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle o arkdaşının pitbulunun eğitilişi ile ilgili bi sorun

benimde arkdaşım da stuff var, ben saldırmayı bırak, hayvanın bi kere sinirlenip hırladığını görmedim

benim rotum, sebepsiz yere bir çok köpeğe saldırdı, tasmasını kopardı vs. buda benim köpeğimin yanlış eğitimi ile ilgili

demek ki neymiş bir köpeği nasıl eğitirsen öyle gidermiş onun huyu? bunu anlasan sorun kalmıcak ama yok pitbul katil, canavar çıkartın artık at gözlüklerini sene 2010..

araba olayına gelince de en azından böyle boş konuşmuyordun o konularda.!
    sana göre boş bana göre dolu...ne diyim inş köpekleriniz sebepsizce saldırmaz saga solada vebalını cekmek zorunda kalmassınız

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıger cogu arkadasın dedıgı gıbı,kopegın davranıs ve hareketlerı %80 nasıl yetıstırıldıgıyle %20de kopegın kendı karakterıyle alakalı.benım 2 pıtbull ve 1 dogom oldu bugune kadar.ılk pıtbull'um hala benımle ,suan 11 yasında uzun uzun 3 kopegımınde nasıl oldugu yazmak ısterım ama cok surer o yuzden hala benımle olan 11 yasındakı hakkında bılgı vereyım cok kısa.kedı ve kopeklerle ılıskılerı pek ıyı degıl %90 olarak ama arada ıstısnalar oluyor ıyı anlasabıldıgı.bır arkadasın dedıgı gıbı kesınlıkle kendınden gucsuz gorduklerıyle sıdık yarıstırmıyor sallamıyor bıle.yavru kopeklerle arası cok ıyı ben dıger 2 kopegımı hep onun yanına koyardım ve gercekten sasırtı sekılde onlara cıddı ılgılenır ,bıseyler ogretmeye calısırdı.kızdıgı zamanda en ufak bır hırlama yada ısırma degılde en fazla burnuyla ıttırır yada patısıyle kafasına bıtane vururdu dıger ufaklıgın ınsanlara karsı 1 kere bıle ısırma gırısımınde bulunmadı ,"cok kızdırıldıgında" yada bıze karsı bır tehlıke sezdıgı zamanlarda bırkac kısının ustunu basını parcaladıgını bılırım hatta bır adamı donuna kadar soymustu ama tekrarlıyayım "tamamen gereklı durumlarda ,durduk yere degıl".bunların harıcınde oynamayı hala cok sevıyor bu yasına ragmen.sahıplerıne baglılı mukemmel ,cok duskun.koruma hıssı son derece yuksek.dısardan bakıldıgında hıperaktıf gıbı gorunuyor cok hareketlı ama bu tamamen egıtım vermeyıp , dogal sekılde yetıstırdıgımız ıcın.ben cok gerek duyulmadıkca egıtım tavsıye etmıyorum zaten.sevgıyle yetıstırdıkten sonra zararlı bır kopek cınsı olmayacagını dusunuyorum kı ,benım kopegımde 11 yasında artık bulundugu yerde "pıtbull" olmasına ragmen herkesın sevdıgı bır kopek cunkı zararsızlıgını kanıtladı senelerden berı.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illegal kopeklere karsiyim sonucta belli bir yastan sonra ic guduleri agir basiyor ve sacmaliyorlar dobermanlar gibi.ariza kopek sonucta ne kadar egitirsen egit genlerinde var.her egitimi her kopek ayni bicimde algilayamaz.mesela alman kurdu daha iyi cevap verir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    $u gen sacmalıgını ve ıc guduyu bırakalım.dobermanların bellı bır yastan sonra sahıbını yada herseyı unutup etrafa saldırmasıyla pıtbull'un ne alakası var.bana getırın en temız en uysal kopegı 1 ayda pıskoya cevıreyım.cınsle alakalı degıl bu durum yetıstırmeyle alakalı.ben senelerdır beslıyorum hemde 1 tane degıl ,dedıgınız gıbı bır durumla karsılasmadım.bu konuya pıtbul beslemeyenler bısı yazmasın lutfen yada sadece gazetede haberlerde okudukları saldırma vakasını yazmasınlar.dunyada gunluk olan butun saldırma vakaları haber olsa pıtbull vakaları gozunuze bıle carpmaz emın olun.

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitbullar için psikopat ve tehlikeli diyenler yeterince bilgi sahibi olmadıklarından dolayı bu şekilde yorum yapıyor. Pitbull'ların en büyük sıkıntısı diğer hayvanlara karşı toleranslarının çok düşük olmasıdır. Onun dışında insanlara karşı çok nadiren saldırganlık gösterirler.

Bu hayvanların bu kadar kötü üne sahip olmalarının en büyük nedeni genellikle kişiliği az gelişmiş, egolarını tatmin etmek isteyen, sorunlu insanların sahipliğinde olmalarıdır. Bu gibi adamların eline terrieri bile verseniz hayvanı ruh hastası, saldırgan bi hale sokarlar.

Unutmamak lazım köpekler sahiplerine benzer! Ne ekersen onu biçersin sana bağlı.

Dobermanların kafayı yemesi, saldırgan bir ırk olması gibi inanışlar da hakimdir. Arkadaşımın kızıl dobermanı vardı.16 yaşında kanserden hayata gözlerini yumdu. Tek bir vukuatı yoktu.İnsan yalakası dünya güzeli koskocaman bir hayvandı. Hayatı boyunca ne bir insana ne de bir hayvana(kedi dışında) diklenmiştir. Sahip faktörü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya madem boyle super bir kopek niye yasaklandi butun dunyada? neden hemen hemen her kopek saldirisi olayinda pitbull var?soyleyinde bizde bilelim merak ediyorum masallah golden gibi oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pitbullar için psikopat ve tehlikeli diyenler yeterince bilgi sahibi olmadıklarından dolayı bu şekilde yorum yapıyor. Pitbull'ların en büyük sıkıntısı diğer hayvanlara karşı toleranslarının çok düşük olmasıdır. Onun dışında insanlara karşı çok nadiren saldırganlık gösterirler.

Bu hayvanların bu kadar kötü üne sahip olmalarının en büyük nedeni genellikle kişiliği az gelişmiş, egolarını tatmin etmek isteyen, sorunlu insanların sahipliğinde olmalarıdır. Bu gibi adamların eline terrieri bile verseniz hayvanı ruh hastası, saldırgan bi hale sokarlar.

Unutmamak lazım köpekler sahiplerine benzer! Ne ekersen onu biçersin sana bağlı.

Dobermanların kafayı yemesi, saldırgan bir ırk olması gibi inanışlar da hakimdir. Arkadaşımın kızıl dobermanı vardı.16 yaşında kanserden hayata gözlerini yumdu. Tek bir vukuatı yoktu.İnsan yalakası dünya güzeli koskocaman bir hayvandı. Hayatı boyunca ne bir insana ne de bir hayvana(kedi dışında) diklenmiştir. Sahip faktörü...
    +1 komple katılıyorum.ayrıca dobermanlar ıcın bende az evvel kafayı yıyen tabırını kullandım ama bugune kadar ne gordum ne duydum orası ayrı ,benımkıde cahıllık ıste.doberman sahıbı varsa kusura bakmasın

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar anlayamadığımız bir nokta var..
    Polis genelde GBT'yi kime yapar?şüphelendiklerine,tipi bozuklara vs vs.
    Takım elbiseyle,traşlı haliyle sokağa çıkan kaç kişiyi doğru düzgün gbt'ye aldıklarını gördünüz ?
    Ama siz gidip köpeğin kulaklarını kestirip,saçma sapan tasmalar takarsanız,yanınızda bir pit var diye .ötü başı oynayarak yürürseniz polisde gelir size bu ırk yasaklı der ve yasal prosedürü uygulamak ister..Ama buna inanın kendi başıma geldiğinden biliyorum,biz köpeği dışarı çıkartıp dolaştırırken birçok kez polisler gelip ne kadar güzel köpek hiç pit gibi durmuyor dediğini biliyorum..
    Eğer sizin köpeğiniz sizin gibi düzgün durmasını,nerde neye tepki vermesini sizden öğrendiyse polislerde size saygı duyuyor ve yasal işlemler uygulanmıyor.Bencede mantıklı olan budur,sonuçta beslemeyenlerin yada hiç pit görmemiş arkadaşların bu ırkı biraz araştırmasını ve bir gün denk gelip sevmesini,zaman geçirmesini çok isterim.Benim büyük antipatim ve önyargım vardı bu ırka karşı ama ne zaman ki yakın arkadaşlarımdan biri aldı,o gün anladım ki bu köpeğin bu kadar kötü anılmasının tek sebebi şerefsiz sahipleridir.

Girin pit forumlarına adamlar 100 150 liralara pit satıyor ve bunu alan insanların büyük çoğunluğunun yaşı daha 15 20 arası.Bir hevesle alıyorlar,kulaklar kesiliyor,o yaşın verdiği ruh haliyle köpek agresif yetiştiriliyor ve sonuçta bu çok güzel ırkın adı kötüye çıkıyor.Sorun burda pit beslemenin yasaklanması değil,beslemeye gelene kadar süreçteki denetim eksikliğinden.Yanlış anlamasın kimse ama köpekler arasında eğitim seviyesi en düşük sahip kitlesi pitbullarda.ve işin en acı yanıda bir hevesle alınan bu ırklar çok kısa bir süre sonra tekrar satılmaya çalışılıyor yada sokağa bırakılıyor.dediğim gibi burda sorun pit beslemek değil,denetim eksikliğidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OxYGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar anlayamadığımız bir nokta var..
    Polis genelde GBT'yi kime yapar?şüphelendiklerine,tipi bozuklara vs vs.
    Takım elbiseyle,traşlı haliyle sokağa çıkan kaç kişiyi doğru düzgün gbt'ye aldıklarını gördünüz ?
    Ama siz gidip köpeğin kulaklarını kestirip,saçma sapan tasmalar takarsanız,yanınızda bir pit var diye .ötü başı oynayarak yürürseniz polisde gelir size bu ırk yasaklı der ve yasal prosedürü uygulamak ister..Ama buna inanın kendi başıma geldiğinden biliyorum,biz köpeği dışarı çıkartıp dolaştırırken birçok kez polisler gelip ne kadar güzel köpek hiç pit gibi durmuyor dediğini biliyorum..
    Eğer sizin köpeğiniz sizin gibi düzgün durmasını,nerde neye tepki vermesini sizden öğrendiyse polislerde size saygı duyuyor ve yasal işlemler uygulanmıyor.Bencede mantıklı olan budur,sonuçta beslemeyenlerin yada hiç pit görmemiş arkadaşların bu ırkı biraz araştırmasını ve bir gün denk gelip sevmesini,zaman geçirmesini çok isterim.Benim büyük antipatim ve önyargım vardı bu ırka karşı ama ne zaman ki yakın arkadaşlarımdan biri aldı,o gün anladım ki bu köpeğin bu kadar kötü anılmasının tek sebebi şerefsiz sahipleridir.

Girin pit forumlarına adamlar 100 150 liralara pit satıyor ve bunu alan insanların büyük çoğunluğunun yaşı daha 15 20 arası.Bir hevesle alıyorlar,kulaklar kesiliyor,o yaşın verdiği ruh haliyle köpek agresif yetiştiriliyor ve sonuçta bu çok güzel ırkın adı kötüye çıkıyor.Sorun burda pit beslemenin yasaklanması değil,beslemeye gelene kadar süreçteki denetim eksikliğinden.Yanlış anlamasın kimse ama köpekler arasında eğitim seviyesi en düşük sahip kitlesi pitbullarda.ve işin en acı yanıda bir hevesle alınan bu ırklar çok kısa bir süre sonra tekrar satılmaya çalışılıyor yada sokağa bırakılıyor.dediğim gibi burda sorun pit beslemek değil,denetim eksikliğidir.

butun dunyada bu yuzden mi yasak? ben cok gordum o demir cenesini gordukce yanina yaklasamiyorum.kopekleri acayip severim,kangal besliyorum ve bir suru pitbull gordum hepsi saldirgan.arada istisnalar vardir.bu hayvan turkiyede yasaklandiysa hadi vardir bir sacmaligi derdim ama butun dunyada yasak kusura bakmayin.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o alaska kurdu olabilir mi ve bu it şu it gözüyle bakıyorsanız umursamaz tavırda olucaksanız bence başka bir ırk tercih edin.Çünkü pek yanlız kalmaması ilgi alaka isteyen bir cins, it diye bırakırsanız, pek kaale almaz sizi bence.
    arkadaşım yanlış anladın galiba sevdiğimden it sözünü kullanıyorum sevmesem beslemem dimi?valla veterinerin söylediği husky ama alaska malamutuda olabilir dedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)