User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: pitbul cinsi köpekler hakkında yardım

DogukanB
    Misafir
    .............................................

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul (AA)- İstanbul Üniversitesi (İÜ) Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tamer Dodurka, sunucu Öykü Serter'in evinin önünde komşusunun pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğramasının ardından gündeme gelen evde pitbull beslenmesi konusuna değinerek, pitbulların özellikle çocuklu aileler için en ideal köpeklerden olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Dodurka, pitpulların çocukların yaptığı can acıtıcı hareketlere en iyi tahammül eden ve dünyada insanları en az ısıran köpek ırkı olduğunu bildirdi.
    Kaynak: ForumPaylas.net [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

¤¤Pitbulların özellikle çocuklu aileler için en ideal köpeklerden olduğunu bilir misiniz? Evet, bu doğru¤¤ diyen Prof. Dr. Dodurka, Türkiye'de çok sayıda beslenen Cocker Spaniel ırkı köpeklerin çok daha fazla saldırgan olduklarını, birçok süs köpeğinde bile ısırma olaylarının pitbullardan çok daha fazla olduğunu kaydetti.

Dodurka, pitbulların kötü şöhretlerinin nereden kaynaklandığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

¤¤Her türlü köpek bilinçsiz insanların elinde tehlikeli bir hale gelebilir ama böyle insanların elindeki pitbull ırkı bir köpekse, bu hayvanın gücünden dolayı tehlike daha büyüktür. Yine de pitbulların kötü şöhreti bu güçlerinden daha çok, haklarındaki hurafelerden kaynaklanmaktadır. Isırdığı zaman çenesinin kilitlenmesi veya çenesinin
    birkaç tonluk sıkma kapasitesine sahip olması gibi tamamen uydurma haberler bu hayvandan korkulmasına yol açmıştır.

Böyle hurafelerden hoşlanan dünya medyası, diğer köpek ırklarının saldırılarına yer vermezken pitbull saldırılarına özel bir ilgi gösterir oldu. Bu haberlerden sonra, beklenenin aksine pitbullara ilgi arttı.¤¤
    alıntıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pitbull beslemek yasak yetiştirmek yasak adminlerden bu konunun kapatılmasını rica ediyorum kanuna aykırı birşeyin ticareti yapılmaya çalışılıyor....
    arkadaşım neyin ticaretini yapıyorum onu söylermisin burda bi canlıdan bahsettim ve besleyen arkadaşlardan bilgi edinmek amacıyla bu konuyu açtım.Lütfen amacım ne tartışma yaratmak nede ortamı germek burdaki ilgili ve alakalı bilgili kişilerden bilgi istedim sadece...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca hiçbir canlı İnsan kadar cani,vahşi piskopat olamaz(sözümü kimse yanlış anlamasın sadece gazetelerin 3 ncü sayfa haberlerindeki canilere...)

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun dunyada bu yuzden mi yasak? ben cok gordum o demir cenesini gordukce yanina yaklasamiyorum.kopekleri acayip severim,kangal besliyorum ve bir suru pitbull gordum hepsi saldirgan.arada istisnalar vardir.bu hayvan turkiyede yasaklandiysa hadi vardir bir sacmaligi derdim ama butun dunyada yasak kusura bakmayin.
    bunun turkıyesı yada baska ulkesı yok.pıskopat butun dunyada pıskopattır.pıt guclu bır ırk oldugu ıcın pıskopat yetıstırılınce canavar olmaya cok musaıt.bu rott ta olabılır dobermanda ama artık zamanla alısılagelmıs bu tarz manyaklar pıtbull ırkını secıyor bır canavar yaratmak ıcın.medya guclu bırsey ,%100 dogru herkesın ınandıgı bırseyı medyayı kullanarak karalayabılırsınız ve basarılıda olur.orneklerı mevcut.tr de oldugu gıbı dunyadada bu cınsın boyle anılmasının bas suclusu medya kuruluslarında calısan bazı dangalak habercılerın daha hayatlarında bır pıtbulla vakıt gecırmeden sadece etraftan gelen bırkac kıcıkırık haberle bu cınsı karalamasıdır.yasak olmasının sebebıde bundan ıbarettır.kımse bana pıtbull canavar dıger ırklar melek dıye bırsey soyleyemez kusura bakmayın.sızede tavsıyem ,"on yargılarınızı bır kenara bırakıp" duzgun yetıstırılmıs bır pıtbulla vakıt gecırmenızdır.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun dunyada bu yuzden mi yasak? ben cok gordum o demir cenesini gordukce yanina yaklasamiyorum.kopekleri acayip severim,kangal besliyorum ve bir suru pitbull gordum hepsi saldirgan.arada istisnalar vardir.bu hayvan turkiyede yasaklandiysa hadi vardir bir sacmaligi derdim ama butun dunyada yasak kusura bakmayin.
    Arkadaşım bana göre yasaklanan kısmı sana bahsettiğim olan kısım yani çok ucuza kontrolsüzce çiftleştirilmesi ve sayısının artması.Evet kabul ediyorum genlerinde olan bir sıkıntı var ama bunu günyüzüne çıkarmak sahibinin elinde

Bütün dünyada aslında bu ırk hem serbest,hem yasak,yani sahibine göre.yabancı forumlarıda,yerli forumlarıda takip ediyorum,daha düzgün bir insanın elinden köpeğini aldıklarını ne gördüm ne duydum.Ama çok içtenlikle söylüyorum öyle kötü ellerdeki bu ırklar bütün bu antipatinin sebebi budur..

Şöyle bir örnek veriyim;performanlı bir otomobilin var(106,vti,typeR polislerin gözünde mimlenmiş olduğu için bu otomobilleri örnek verdim yanlış anlaşılmasın) ve sen çevrendekilerin ve kendi güvenliğini tehlikeye atıcak şekilde kullanıyorsun o zaman polis sana diyorki hoooppp ehliyet ruhsatt sonra ceza otomobil bağlama vs vs,öte yandanda öyle bir kullanıcı var ki sadece kendi keyfi için almış efendi efendi geziyor apaçi gibi sağda solda sıkmıyor sadece uygun ortamı bulduğunda,kendine ve kimseye zarar vermeyecek ortamlarda sıkıyor

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana pitbulun yasak olduğunu gösteren kanunu beyan edermisin?

pitbul forumlarını biraz araştırın bence

her ulkenin kanunu ve anayasasini arastiracak degilim.medya,tv yada google dan arastirabilirsiniz.bununla ilgili binlerce kaynak var.ha onlar yalanciysa bende onlarin yalancisiyim. .besleyecek bir suru safkan guzel bir kopek varken sirf korku salsin diye pitbull beslemem bana gore degil.tabiki her insan o amacla beslemiyor yanlis anlasilmasin ama cogu o amacla aliyor buda bende antipati yaratiyor.korku yartmak istiyorsan al bir kangal yada danua fln her turlu kimse kapiya yaklasamaz zaten

bu arada yasak olmasinin sebebini milletin kopekleri elinden alinsin manasinda yazmadim.varsa bir yasak sozdede olsa vardir bir psikopatligi yada bilimsel sorunu.avrupa yada diger ulkeler bu konuda bizden daha hassas.sonucta cenesi 1ton basiyor.herkese saldircak diye birsey yok zaten kopek karsi tarf icin tehlikelidir.zaten kopek bir aileye geldiginde o ailede bir lider edinir ve digerleriylede cok iyi gecinir onlara saldircak hali yok tabiki yani bu resimlerle benim gozumu boyayamazsin bende bulurum bintane kangalla,danuayla onla bunla sarilip yatan insan fotografi

DogukanB
    Misafir
    boşa kürek çekiyoruz

yanlış anlamayın ama gidip şimdi köpeğimi alıcam karşıma dicem, pitbul katil değildir hayvan 5 dk sora anlıcak ama siz hala yok öyle yok böyle

makif, dogo bak bence. hem pitbuldan daha yakışıklı hemde bu tarz insanlar pitbul beslediğin süre karşına çıkacak ve herkeze laf anlatmak bi süreden sonra zor gelecek..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın arkadaşım besledi uzun müddet yavruydu gerçi restorantları oldugu icin sureklı et türü şeyler yiyordu.
    sahibinin yaş grubundaki kimseye ne havlama ne ters bakıodu ama küçük cocuk kedi köpek gördümü gözleri parlamaya başlıodu.
    bu kopegın annesı babası baya saglam kopeklerdı.
    he bıde gozleırne dık dık bakınca hırlıodu..
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun turkıyesı yada baska ulkesı yok.pıskopat butun dunyada pıskopattır.pıt guclu bır ırk oldugu ıcın pıskopat yetıstırılınce canavar olmaya cok musaıt.bu rott ta olabılır dobermanda ama artık zamanla alısılagelmıs bu tarz manyaklar pıtbull ırkını secıyor bır canavar yaratmak ıcın.medya guclu bırsey ,%100 dogru herkesın ınandıgı bırseyı medyayı kullanarak karalayabılırsınız ve basarılıda olur.orneklerı mevcut.tr de oldugu gıbı dunyadada bu cınsın boyle anılmasının bas suclusu medya kuruluslarında calısan bazı dangalak habercılerın daha hayatlarında bır pıtbulla vakıt gecırmeden sadece etraftan gelen bırkac kıcıkırık haberle bu cınsı karalamasıdır.yasak olmasının sebebıde bundan ıbarettır.kımse bana pıtbull canavar dıger ırklar melek dıye bırsey soyleyemez kusura bakmayın.sızede tavsıyem ,"on yargılarınızı bır kenara bırakıp" duzgun yetıstırılmıs bır pıtbulla vakıt gecırmenızdır.
    medya konusunda o kadar haklısın ki ufak bir örnek vericem.Yapılan araştırmalara göre dünyada uyuşturucu kullanımının bu kadar yaygınlaşmasının en büyük sebebi medyanın halkta merak uyandırmasıymış..Aynı pitbullarda bu şekilde,bilinçsiz çevrenin tv'de görmesiyle,gücünden etkilenmesiyle başlayan kötü bir serüven.

DogukanB
    Misafir
    medya bi örnek;

google pitbul yazın direk pitbulun saldırı anları.

köpeklerden anlamayan biri veya anladığını idda eden(!) biri girse düşünür? pitbul katil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşa kürek çekiyoruz

yanlış anlamayın ama gidip şimdi köpeğimi alıcam karşıma dicem, pitbul katil değildir hayvan 5 dk sora anlıcak ama siz hala yok öyle yok böyle

makif, dogo bak bence. hem pitbuldan daha yakışıklı hemde bu tarz insanlar pitbul beslediğin süre karşına çıkacak ve herkeze laf anlatmak bi süreden sonra zor gelecek..
    abi dogo çok büyük geliyo ben buna şirketin bahçesinde bakıcam evde filan değil.Pitlere laf söyleyen arkadaşlara kuzenimin pitiyle 1 saat vakit geçirmeleirini tavsiye ediyorum.Ondan sonra konuşalım...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitbull katil falan demiyorum ya sizde pitbullu golden yaptiniz ama o zaman butun dunyada pitbullu bir karalama kampanyasi var.bence buna karsi bir kampanya baslatin.bende pitbull alcam bu gidisle

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pitbull cinsi köpeklerin satışı Türkiye’de yasaktır, bu tarz konuları lütfen açmayın.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)