beyler hangi xenonu polis dürtüklemezde ceza yemeyiz?
3,000K mı?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
aslında abartı olmadığı sürece polis karışmıyor galiba. ama 30.000, 8000 veya 3000 gibi cırtlak, ben burdayım diyen ampuller kullanılırsa dikkat çeker polis çevirmesine takılma ihtimali yükselir. tabi bu aracına göre de değişir. sattığim iki ve şu anda kullandığım araçta hep 6000K kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım. hatta sattığım kişiler bu şekilde muayeneden geçti. (cenmax marka) bence en ideal 6000K kullanmak. sadece görüntü değil trafikteki diğer araçları da rahatsız etmemek lazım. dikiz aynasından yansıyan 8000 veya 30.000 hoş olmaz herhalde.
hoca aslında olay daha çok mercek üzerine. mercek olduktan sonra yok fabrika çıkışı veya değil pek bakan yok. ama mercek olmayınca cidden rahatsız edici oluyor. sadece önden değil arkadan böyle gelen bir araç olunca mecburen iç dikiz aynasını gece moduna getiriyorum.
eğer mercek yapmam/yapamam diyorsan 4300 kelvin ki sarıyı veren o diye biliyorum. 3000 kelvin sarı değil sanırım kırmızıya yakın gibi. yani sorunsuz olan 4300 kelvin olur.
Bende bir ara çok aramıştım 3000K hazır konu varken bende bir sorayım H27 25000K 30000K elinde ampul olan var mı? yada satan bir yer bilen..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)