konuyu açan olarak kilit rica ediyorum herkes aynı şeyleri kasıla kasıla yazıp duruyor çok entel düşünürmüş gibi sıktı konu hep aynı şeyler .
Printable View
konuyu açan olarak kilit rica ediyorum herkes aynı şeyleri kasıla kasıla yazıp duruyor çok entel düşünürmüş gibi sıktı konu hep aynı şeyler .
amma uzamış bu konu :S
iyiki amerikada yaşıosunda ingce biliosun.
orda 800ün üstünde adam calısıo sen o sıcakta dikilcek karsılıında hic bisey almadan çok iyi ingce konusan f1 seven ve o sese katlancak 800 kişi bul söz seneye snn kadronu cıkarcaklar oraya.
bide boş vakitlerinde ülkene gelip ingce dersi verde millet örensin biraz madem
ne ingceymis arkadas ya ing ingce diosn baska biş bilmiosun
eurosportta wtcc sunan adam var yiğit top ve yanında eski wtcc yarışçısı -şu andada etcc de yarışan- ibrahim okyay ile gayet zevkli ve güzel sunuyorlar.serhan acar da iyi,beğeniyorum,en azından işin içinde olan biri.ve ingilizcesi süper:D
hadi iş bilen adam bulamamayı geçtimde her kanalın f1 için okay diye diretmesinin mantığını anlamadım ben
Bu organizasyonda görev almış biri olarak söyleyebilirim ki biraz acımasızca yapılan yorumlar olmuş ne yazık ki :(
olayın ayrıntılarını bilmeden yapılan yorumlar düşündürücü
7. viraj da görev yaptım ve o ana kadar bu araçların bu kadar muazzam bir ses çıkarabileceklerini hiç düsünmemiştim.
Konusmalarda hiçbir zaman pilot, müdahale ekibi ile konuşmaz telsizden sadece yarış kontrol odasından sizinle bağlantıda olan kişilerin talimatlarına uyarak hareket edilir.Her ne kadar kulagınızı karşınızdakinin ağzının yanına kadar yaklastırsanız dahi o konuşmalar hiç bir şekilde duyulamaz ki görüntülerdeki kadar yaklaşıldığında malesef birsey anlaşılması olanaksızdır. ingilizce bilsen dahi o adamın ne dediğini duyamaz isen neye yarar.
araç ilk durduğunda ise arabadan gelen dumandan dolayı Webberinde onu göstermesiyle oradaki arkadaşlar yangın çıkabileceğini düşünmüş olabilirler