User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
182 sonuçtan 172 ile 182 arası

Konu: F1 deki Rezil Olduğumuz An

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu açan olarak kilit rica ediyorum herkes aynı şeyleri kasıla kasıla yazıp duruyor çok entel düşünürmüş gibi sıktı konu hep aynı şeyler .
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım sana geliyorum ya ...

Bıktım herkese tek tek cevap vermekten . Yok ordaki ses yok kask içişnde falan filan her sayfada bunu yazan bir kişi çıkıyor daha önceki sayfalara bakın görceksiniz cvp ını ...

bi bizim ülkemizde pilotlar kask içinden konuşuyor zaten ? diğer ülkelerde görevlilerle kasklarını çıkartıp konuşuyorlar dimi ? hea tabi oralarda bide arabalar sessiz çalışıyor sadece bizde motor sesi var ? Japonya gittikleri zaman pilotlar görevlilerle japonca almanyada almanca konuşuyor sırf bize kıllık olsun diye türkçe değil ingilizce konuşuyorlar.

ingilizce konuşmaları ne kadar saçma dimi ? uluslar arası bir organizasyon dünyanın her yerinden insan çalışıyor alman ı ingiliz i polanyalısı rus u ispanyol u ama hep bütün basın toplantıları söyleşiler takımların kendi arası konuşmaları hep ingilizce bu kadar ingilizce konuşulan bi yerde pist görevlilerin bilmeye ne ihtiyacı varki ? yeteri kadar bilen var zaten video da gördük tarzanca ile elinde sonunda anlaşıyorlar ne gerek var ingilizceye...

devam beyler bu mantık takılın siz . Yarın bigün uluslar arası bir şirket e gidin işe girin yurt dışından gelen misafirlerinize ing değil türkçe konuşun bu mantık devam edin ne diyim size
    Kardeşim niye laf anlatmaya calışıyorsun. Boşver. Bazısına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Herkes beyniyle düşünmüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma uzamış bu konu :S
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var.arasıra baktım

ama rtl ye daha çok baktım.okay karacan salağını 5-10 dk dan fazla çekemiyorum ben
    çok salaklarya

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok salaklarya
    üzülerek katılıyorum
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım sana geliyorum ya ...

Bıktım herkese tek tek cevap vermekten . Yok ordaki ses yok kask içişnde falan filan her sayfada bunu yazan bir kişi çıkıyor daha önceki sayfalara bakın görceksiniz cvp ını ...

bi bizim ülkemizde pilotlar kask içinden konuşuyor zaten ? diğer ülkelerde görevlilerle kasklarını çıkartıp konuşuyorlar dimi ? hea tabi oralarda bide arabalar sessiz çalışıyor sadece bizde motor sesi var ? Japonya gittikleri zaman pilotlar görevlilerle japonca almanyada almanca konuşuyor sırf bize kıllık olsun diye türkçe değil ingilizce konuşuyorlar.

ingilizce konuşmaları ne kadar saçma dimi ? uluslar arası bir organizasyon dünyanın her yerinden insan çalışıyor alman ı ingiliz i polanyalısı rus u ispanyol u ama hep bütün basın toplantıları söyleşiler takımların kendi arası konuşmaları hep ingilizce bu kadar ingilizce konuşulan bi yerde pist görevlilerin bilmeye ne ihtiyacı varki ? yeteri kadar bilen var zaten video da gördük tarzanca ile elinde sonunda anlaşıyorlar ne gerek var ingilizceye...

devam beyler bu mantık takılın siz . Yarın bigün uluslar arası bir şirket e gidin işe girin yurt dışından gelen misafirlerinize ing değil türkçe konuşun bu mantık devam edin ne diyim size
    iyiki amerikada yaşıosunda ingce biliosun.
    orda 800ün üstünde adam calısıo sen o sıcakta dikilcek karsılıında hic bisey almadan çok iyi ingce konusan f1 seven ve o sese katlancak 800 kişi bul söz seneye snn kadronu cıkarcaklar oraya.
    bide boş vakitlerinde ülkene gelip ingce dersi verde millet örensin biraz madem
    ne ingceymis arkadas ya ing ingce diosn baska biş bilmiosun

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzülerek katılıyorum
    çokmu zor bu işlerden anlayan birisini programa dahil etmek tecrübelerinden yararlanmak...

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokmu zor bu işlerden anlayan birisini programa dahil etmek tecrübelerinden yararlanmak...
    eurosportta wtcc sunan adam var yiğit top ve yanında eski wtcc yarışçısı -şu andada etcc de yarışan- ibrahim okyay ile gayet zevkli ve güzel sunuyorlar.serhan acar da iyi,beğeniyorum,en azından işin içinde olan biri.ve ingilizcesi süper

hadi iş bilen adam bulamamayı geçtimde her kanalın f1 için okay diye diretmesinin mantığını anlamadım ben
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu organizasyonda görev almış biri olarak söyleyebilirim ki biraz acımasızca yapılan yorumlar olmuş ne yazık ki
    olayın ayrıntılarını bilmeden yapılan yorumlar düşündürücü
    7. viraj da görev yaptım ve o ana kadar bu araçların bu kadar muazzam bir ses çıkarabileceklerini hiç düsünmemiştim.
    Konusmalarda hiçbir zaman pilot, müdahale ekibi ile konuşmaz telsizden sadece yarış kontrol odasından sizinle bağlantıda olan kişilerin talimatlarına uyarak hareket edilir.Her ne kadar kulagınızı karşınızdakinin ağzının yanına kadar yaklastırsanız dahi o konuşmalar hiç bir şekilde duyulamaz ki görüntülerdeki kadar yaklaşıldığında malesef birsey anlaşılması olanaksızdır. ingilizce bilsen dahi o adamın ne dediğini duyamaz isen neye yarar.
    araç ilk durduğunda ise arabadan gelen dumandan dolayı Webberinde onu göstermesiyle oradaki arkadaşlar yangın çıkabileceğini düşünmüş olabilirler

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TulsaDom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu organizasyonda görev almış biri olarak söyleyebilirim ki biraz acımasızca yapılan yorumlar olmuş ne yazık ki
    olayın ayrıntılarını bilmeden yapılan yorumlar düşündürücü
    7. viraj da görev yaptım ve o ana kadar bu araçların bu kadar muazzam bir ses çıkarabileceklerini hiç düsünmemiştim.
    Konusmalarda hiçbir zaman pilot, müdahale ekibi ile konuşmaz telsizden sadece yarış kontrol odasından sizinle bağlantıda olan kişilerin talimatlarına uyarak hareket edilir.Her ne kadar kulagınızı karşınızdakinin ağzının yanına kadar yaklastırsanız dahi o konuşmalar hiç bir şekilde duyulamaz ki görüntülerdeki kadar yaklaşıldığında malesef birsey anlaşılması olanaksızdır. ingilizce bilsen dahi o adamın ne dediğini duyamaz isen neye yarar.
    araç ilk durduğunda ise arabadan gelen dumandan dolayı Webberinde onu göstermesiyle oradaki arkadaşlar yangın çıkabileceğini düşünmüş olabilirler
    sen bide V10 ları dinleseydin. 2 katı falan daha fazlaydı sesleri ve tabi daha güzeldi.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bide V10 ları dinleseydin. 2 katı falan daha fazlaydı sesleri ve tabi daha güzeldi.
    Bu araçlarla dahi geçen sene kulak zarı yırtılmaları olduğunu anlattılar onlarla ne olurdu düşünemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)