User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: F1 çakar yapmak istiyorum Yardim

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendin yapican begenmicen bir daha yapicaksin falan derken yine ayni maliyeti yapicaksin bence direk al Maxi'nin yaptiklarindan, cokta guzel yaniyor.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şema şema diyorsun ama şemanın bir önemi yok çünkü yapılan devreler mikroişlemci ile yapılıyor.
    Öyle 3 transistör 2 direnç 5 kondansatör ile yapılan bir mevzu değil , içeride çalışan bir program var,
    yanıp sönmeleri ve çıkıştaki pwm dalga sinyal şeklini mikroişlemci sağlıyor.

kısacası sana şemayı versem bile işine yaramaz,
    programıda alman lazım ki onuda vermem kusura bakma
    hemen aklına daha önce benim yaptığım bir devreden programı kopyalamak gelebilir,
    o da mümkün değil çünkü mikroişlemci üzerinden programı indiremezsin, proteklidir.

pic = bir çeşit microişlemci demek
    Anladm yani kendim yapamam bunu siz yaparmisiniz peki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide ,para ver al sana emek zaten,gidipte insanlar yillarini aylarinisaatlerini verdigi seyi niye paylassinlar ki ? ben sana bise solimmi senin bu dedigin emek degil,isi belese getirmek denir hic bozulup gucenme..he diyebilirsinki durum yok nabiim..ee oda senin bilcegin is allah kolaylik versin derim,3gun atiyorum sigara icme,2gun mc yeme..para ver al derim..aman iste boyle yani ...
    Emekten kastim tabiki bu işi yapanlarin emeği ölçülemez bile benim demek istediğim kendim yapmak uğraşmakti.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten maxi elektroniğin işi bu. sana yolladığım linklerdeki devrelerle biraz uğraşırsın bişeler yaparsın.geliştirirsin,bir süre kullanırsın olmadı son iş gider alırsın.her işi herkes home made uğraşmak için yapacak olsa millet ekmek yiyemez ozaman.bizde internete devre şemaları koyardık ama devre elemanlarını yanlış yazardık sonra bize sorarlardı neden çalışmıyor diye elemanları kontrol et iyi elektronikciysen bulursun derdik.o devrelerin çalışmaması normal.o devreyi pc de çizmek upload etmek bile en az yarım saatlik iş.hadi 15 dk olsun.kim kimin için 15dk uğraşır bu devirde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten maxi elektroniğin işi bu. sana yolladığım linklerdeki devrelerle biraz uğraşırsın bişeler yaparsın.geliştirirsin,bir süre kullanırsın olmadı son iş gider alırsın.her işi herkes home made uğraşmak için yapacak olsa millet ekmek yiyemez ozaman.bizde internete devre şemaları koyardık ama devre elemanlarını yanlış yazardık sonra bize sorarlardı neden çalışmıyor diye elemanları kontrol et iyi elektronikciysen bulursun derdik.o devrelerin çalışmaması normal.o devreyi pc de çizmek upload etmek bile en az yarım saatlik iş.hadi 15 dk olsun.kim kimin için 15dk uğraşır bu devirde?
    Konusunda yazdim ama yapip satmayi düşünmüyorum dedi!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)