sulhı tholga ve ozgun benım gunluk bıle olsa nasıl kullandıgımı bılıyor ben yavas gıdemıyorum sıkıntı basıyor o yuzden bırazda hızlı gunluk bı arac lazım
sulhı tholga ve ozgun benım gunluk bıle olsa nasıl kullandıgımı bılıyor ben yavas gıdemıyorum sıkıntı basıyor o yuzden bırazda hızlı gunluk bı arac lazım
Godzilla...
http://img.worldcarfans.com/2009/3/l...ocus-rs_15.jpg
Focus Rs mavi ve ya beyaz offf![]()
Focus Rs 2.5 T hem günlük hemde hızlı süper :P![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
günlük kullanım için çok uygun bence tabi standartları korundugu sureceayrıca standart halindeki sesi bile yeterli sportiflik açısından,,mugen olarak modifiye edilirse bide tadından yenmez(günlük kullanım için)
TeamPASAOGLU
golf5 gti da mantıklı aslında hem hızlı hemde konforlu
Yahu adam arabayı sormus herkes bişe söylüyor. İlginc ama pazar arabası olarak FN2 alası varDemekki pazarda çürük domatesler yerine ilk giden olup güzellerini almayı düşünüyor
Gelelim ciddiyete ;Anladığım kadarıyla suan bindiğin araçlara göre yakışı az , eli yüzü düzgün , konforuda içinde barındıran , orta segment araçlar için kaliteli işçliliği olan, arka diz mesafesi yeterli olduğu için 4 kişide binebilceğiniz, bagaj kapasitesi yeterli olduğu için pazar alışverişlerinizi yeterince kaldırıp, aile gezilerinizde bebek arabası, bebek çantası , makyaj setini hayli hayli taşıyabilecek, herhangi bir pazar kacamağında az yakıp cok kaçabilcek, kişilerin beğenisine göre yeri gelip dikkat çekip , yeri gelip sıradan civic görünümüyle kimseyi büyülemeden gezebilceğiniz oldukca mütavazi bir araba seçiyorsunuz. Bu seçimdeki ekonomik durumunuz bizi alakadar etmez
. Şahsen ben spor araba olarak bile alamam ne güzel siz binek tip olarak alıyorsunuz
2. el olarak satacak olursanız görüşelim ileride
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Ozan abi sen daha iyi bilirsin ama FN2 iyidir iyii ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bende günlük kullanıcıyım. Yüklü haliyle bile hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
yanı konunun ozu kronık sorunları varmıdır nasıl yol tutar plastık kalıtesı nasıl ?????
ulan sorduguma pısman ettınız valla![]()
Godzilla...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)