Yükledim
Pişmanım
Bi daha yüklesem bi daha pişman olurdum.
Yükledim
Pişmanım
Bi daha yüklesem bi daha pişman olurdum.
Yok yav sevgili degil turkcell yeni kampanya yapmistir belki diye heycan yapiyorum
Sebekeden olabilirde niye o zmn update yaptiktan sonra oluyo![]()
ben hala pasaport ariyorum 3GS'im icin,olsa coktan yuklemi$tim 4'u, veya 3.1.3'u kiracagim hangisi olursa artik
S te donma yok olmadı suana kadar bence gayet basarılı olmus yenılık geldı en azından telefona degısıklık iyidir
arkadaşlar Kısa bir bilgilendirme yapiyim..ios4, iphone 2G-3G ve 4. generation ipod touch ların öncesine tavsiye edilmiyor..3gs ler rahatlıkla kurabilirler çünki işlemcileri bu saydığımız diğer cihazlardan yüksek ve tüm özellikleri rahatça kullanabiliyorlar..ios4 ün özelliklerini sanırım iphone u olan herkes biliyor. o nedenle anlatmıycam fakat yurtdışı ve unlock isteyen cihazlar ile jailbreak olmazsa olmaz diyen kullanıcılar ios4 e şimdilik GEÇMESİN.!! , bu arada bootloaderı eski versiyon olan 3gs ler ios4 e geçincede custom fw ile jail yapabilirler..gerisi jail yapamaz ister yurtiçi ister yurtdışı..iphone 3G lerinizde yani S olmayan versiyonlarınızda apple herhangibir sorumluluk kabul edilmez uyarısı yaptığı için downgrade yapabiliyorsanız şahsi fikrim 3.1.2 nize dönün jailinizide yapın paşa paşa iphonunuzun keyfini çıkartın..![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
3g ye yükledim şuan için hiç bir sıkıntı yok 3.1.2 customdı benim ondan dolayı bi yavaşlık vardı galiba 4.0 hiç yavaş gelmedi hatta daha hızlı bilewallpaper multitaskingide yükledim sıkıntı yok bence 3g si olanlar denesin gayet güzel çalışıyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)