sprinter için yada crafter için 4 adet jant ne kadara yapıcan? modelide ben belirliycem
olur demiştin diğer konuda merak ettim kaça çıkar ne kadar sağlam olur vs..
sprinter için yada crafter için 4 adet jant ne kadara yapıcan? modelide ben belirliycem
olur demiştin diğer konuda merak ettim kaça çıkar ne kadar sağlam olur vs..
Ama bak atladığın bir şey var burda seri üretim bazında demiyorum. İsteğe bağlı...
haa evet fiyatı amorti edecekmi nasıl karşılıyacaksın fikrindede... tamamen tercihe göre bir durum örnek sen tuturusun model tutar talep değişir gibi görüştüğümüz bir kaç kişi var sermayeli insanlar aynı zamanda yetenekli iki tane mühendis var muhabbetini olduğundan konuştuk burda da bilgi amaçlı ğaylaşıyorum sizinle ordada yazdıım gibi fikir bazında....
titanyumdan özel jant mesela makul fiyatlarda kapış kapış gidebilir...
ama maliyetler asla makul olmayacaktır kannımca![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Uygun Maliyet için jant gibi hassas bir parçada ciddi yatırım yapmak gerekcek. Düşündüğünüz yatırım miktarı ne böyle bir işlem için ? Sadece 5 eksenli bir dik işleme merkezi bile şu adna piyasada en uygun 100-120.000 euro civarıda eğer taiwan malı tercih ederseniz tabi. Ama jant gibi hassa bir parçada taiwan malı makinalarda bir müddet sonra işinizi görmemeye başlicaktır. Umarım başarılı olursunuz...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)