ben tofaşlar için indigo gösterge arıyorm yaparsanız ilk müşterinizim![]()
ben tofaşlar için indigo gösterge arıyorm yaparsanız ilk müşterinizim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
air intake kit boru kısmı
intercooler boru sistemleri ve kendisi
fren disk sistemleri
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
jant konusunda bir kaç sorum olucak, her tür jantı üretebiliyormusunuz? yani tek parça jant lazım değilde 3 parça jantları üretebiliyormusunuz?
replika dahıl hiçbir vtı jantnın malzemesını piyasadan bulamassın bu 1, ikincisi sen dolu malzemeden jantı işlemeye kalksan o jantların malzemesınıde epoksallı alımınyumda aldın desek kg fıyatı 12tl kabaca bır hesapla hemen hesaplayayım sana bır takım jantın sana sadece malzeme malıyetını
15x25.4=381mm
7.5x25.4=190.5
190.5x190.5x190.5x2.80x12=232tl sadece bır jant için kullanılacak malzeme malıyeti
232x4=928tl bır takım replika vtı jantı malıyeti
e şimdi sen bu kadar malzeme malıyetı yapacaksın da bunu kaca satıp para kazanacaksın ?
hevesını kırmak ıstemem ama 15 senedır metal işleyen bır kalıpcı ve talaslı ımalat ustası olarak senın bu fıkrıne sıcak bakmıyorum dogrusu hee ama dersenkı yok ben custom ürün yapacam ve kendı aracıma takıcam modelleme konusu dahıl sana yardımcı olurum kardeşim
Arkadaşlar jant konusunda konuştum yaparız dediler nasıl isterlerse ne şekilde hangi modelde yalnız diğer arkadaşlara duyrulur seri üretim amacında değil istek üzerine özel yapım tarzında.
uretilecek jantlara garanti verile bilecekmi onu merek ediyorum garanti verilebilecek ise görüntüde aynı olacak iste torqtrust II nin 18'' için onler 7 arkalar 9 olarak fiyatını pm lermisin
çok güzel demişsiniz de bunu söyleyen kişi söylediği şeylere bakarsak bir usta ve bu malzemelerin türkiyede ne kadar zor bulunduğunu bilmiyor gibi, hadi onu da geçtim bu malzemelerin birsürü ısıl işlemi var, birsürü özel üretim yöntemleri var, normal torna freze şeklinde üretilirse çok ağır olucaktır... forged olması lazım.. eğer sadece şekil amaçlı yapılıyorsa tabii ki sorun olmazgayette güzel olur... inşallah yapabilirsiniz o da ayrı bir konu ikinci aşama olarak da daha profesyonel şeyler çıkar inş
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
kaliteli jant yapmak kolay is degildir . videoyuz izlersen vede izletirsen anlarsiniz . sahsi fikrim replika jant almak rus ruleti gibi bisi .
http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=rays
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)