User Tag List

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
347 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: İnnovia Techturkey kampanya

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @emre yeşil 21 kasımda siteye girmiş ama birşey yazamamış, nedense.................
    21 Kasımda 23.28'de konuyu okumuş.

Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlete dünya ayakkabı yapıyorlar birde utanmadan ayakkabı sektöründede konkord veriyorlar yatıcak yerleri yok

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlete dünya ayakkabı yapıyorlar birde utanmadan ayakkabı sektöründede konkord veriyorlar yatıcak yerleri yok
    Maksatları ayakkabı giymek değil, kutuyu kullanmak
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, konudaki 'yönetimden izinlidir' yazısı yokolmuş nedense?
    Varmıydı daha önce ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Varmıydı daha önce ?
    İlk zamanlarda yonetimden izinlidir notu vardi...l
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işi batır parayı hoop başka tarafa kaydır sonra benlik bişey yok beyler. konkordato olayına değinmiyorum bile. bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanıdır ne amerika ne israil ne bilmem ne kimseye gerek yok.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi batır parayı hoop başka tarafa kaydır sonra benlik bişey yok beyler. konkordato olayına değinmiyorum bile. bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanıdır ne amerika ne israil ne bilmem ne kimseye gerek yok.
    Buradakiler Istanbulu ve Turkiye'yi cok seviyor... Kesin bilgi, yayalim
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk zamanlarda yonetimden izinlidir notu vardi...l
    Ben hatırlamıyorum ama sen eminsen olabilir tabi. Bu tip hususlarda biz üyelerimizin bilgi edinebilmesi adına bazı konulara izin veriyoruz. İzin verme sebebimiz de üyelerimizin bir fırsat var ise onlara özel olan, bundan faydalanabilmeleri.
    Neticenin bu denli kötü olabileceğini önceden tartmak zor ki bahsedilen firma bu konu açıldığında ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden biri idi.
    Bizden olan kim varsa bu forumda sadece 1 üyenin zararı olacağını hissetse anında gerekli tepkiyi verir. Yönetim bu konuda her zaman nettir, net olmuştur.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hatırlamıyorum ama sen eminsen olabilir tabi. Bu tip hususlarda biz üyelerimizin bilgi edinebilmesi adına bazı konulara izin veriyoruz. İzin verme sebebimiz de üyelerimizin bir fırsat var ise onlara özel olan, bundan faydalanabilmeleri.
    Neticenin bu denli kötü olabileceğini önceden tartmak zor ki bahsedilen firma bu konu açıldığında ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden biri idi.
    Bizden olan kim varsa bu forumda sadece 1 üyenin zararı olacağını hissetse anında gerekli tepkiyi verir. Yönetim bu konuda her zaman nettir, net olmuştur.
    forumun bu konuda duyarlı olması lazım... ama ilk sayfalarda 'hadi kanka süper işmiş, ben de alayım, çok iyisin, harikasın vs vs!' diyen kişilerin çoğu aktif olmalarına rağmen tek kelime yazmamışlar ama hayatlarında belki de 2 kelime konuşmadıkları adam için dolandırıcı lafını çok rahat etmişlerdi ben buna takıldım...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumun bu konuda duyarlı olması lazım... ama ilk sayfalarda 'hadi kanka süper işmiş, ben de alayım, çok iyisin, harikasın vs vs!' diyen kişilerin çoğu aktif olmalarına rağmen tek kelime yazmamışlar ama hayatlarında belki de 2 kelime konuşmadıkları adam için dolandırıcı lafını çok rahat etmişlerdi ben buna takıldım...
    İlk 5 sayfa herkes kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben örnek daire gezdim gayet güzel ama altına imza atacağım sözleşmeyi eksiksiz okudum hatta ben okuyana kadar yanımda 10 daire satıldı bi anda , 16 ay içinde yapılıp teslim edileceği ,edilmediği takdirde yada o ara bizim türkiye şartlarında bir kriz patlak verdiğinde firma bana ne garanti edebiliyor demiştim satış yapan arkladaş cvp veremedi ,sadece dağın başını gösterdi ve bu proje tamamlanamasada şurdan size 70 metre kare arsa kalır hiç olmadı başkada garantisi yok dedi
    ben nakit para ile giricektim indirim için vaz geçtim .
    Eğer şartlar daha uygun ise şuan için bende düşünürüm ama şu ödeme şekli proje hakkında genel bir bilgi verirseniz daha dikkat çeker bu kooperatif modeli .
    Adam 2010 da başa geleceği anlamış aslında. Benim anlamadığım bu kadar parayı ne yaptılar nasıl yok oldu. Hayır zaten en az 5 dairenin maliyetini 1 daireyi satarak çıkartıyorsun, sen 1000 lerce daire satmışsın nasıl batıyorsun.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dış mihraklarrrr
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bazı konularda konu sahibinin sizlere olan yakınlığından dolayı da izin veriyorsunuz. Ben de zamanında forum üyelerine yardımım dokunacağını düşünerek Turizm ile ilgili her konuda indirim/yardım yapacağım konusunda size mesaj attım ama cüzi miktarda ücret istediniz. Bazen forumda taraflısınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı konularda konu sahibinin sizlere olan yakınlığından dolayı da izin veriyorsunuz. Ben de zamanında forum üyelerine yardımım dokunacağını düşünerek Turizm ile ilgili her konuda indirim/yardım yapacağım konusunda size mesaj attım ama cüzi miktarda ücret istediniz. Bazen forumda taraflısınız.
    Burasi devletin halkına sunduğu bir imkan değil. Burasi özel bir forum ve forumun sahibi ne isterse onu yapar birine sorması yada açıklama yapması da gerekmez. Biz olabildiğince adil yaklaşımı benimsiyoruz diye yanlış anlaşıliyoruz sanirim.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burasi devletin halkına sunduğu bir imkan değil. Burasi özel bir forum ve forumun sahibi ne isterse onu yapar birine sorması yada açıklama yapması da gerekmez. Biz olabildiğince adil yaklaşımı benimsiyoruz diye yanlış anlaşıliyoruz sanirim.
    Buğra hocam olay zaten forumun tarafsızlığı değil, özel forumdur tarafsız olmak zorunluluğu da yoktur... buradaki mağduriyet Armağan'ın ailesinin müşterilerine 15 sene önce yaşattıkları ile aynı, Armağan en azından çıktı konuştu, ailesinin şirketinin yeri 30 senedir aynı yerde, kendisi bu olaylar olurken TR de bile değildi, şimdi de ailesinden tüm bağlantısını koparıp yurtdışına gitti... dolandırıcı makarnacı vs dendi, aynı durumlarda aynı tepkileri vermek lazım...

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra hocam olay zaten forumun tarafsızlığı değil, özel forumdur tarafsız olmak zorunluluğu da yoktur... buradaki mağduriyet Armağan'ın ailesinin müşterilerine 15 sene önce yaşattıkları ile aynı, Armağan en azından çıktı konuştu, ailesinin şirketinin yeri 30 senedir aynı yerde, kendisi bu olaylar olurken TR de bile değildi, şimdi de ailesinden tüm bağlantısını koparıp yurtdışına gitti... dolandırıcı makarnacı vs dendi, aynı durumlarda aynı tepkileri vermek lazım...
    napalım özür mü dileyelim savunmaya devam ettiğiniz şahıstan?sorgulamaya çalıştığınız ona niye böyle oldu bu konuda niye böyle olmuyor mu?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SAYGIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    napalım özür mü dileyelim savunmaya devam ettiğiniz şahıstan?sorgulamaya çalıştığınız ona niye böyle oldu bu konuda niye böyle olmuyor mu?
    bence bazı noktaları kaçırıyorlar. o arkadaş kendini savunayım derken sürekli açık verdi vole vurmalık. bu konudaki yeşil gibi sussa idi muhtemelen ona da 3-5 giydirilir kapanırdı hemen konu. belki yeşil de savunmaya geçse ve mantıksız konuşsa makarnadır kurandır v.s çok daha fazla şut çeken çıkar.

adam burada cevap yazmıyor kim ne desin ki daha? durup dururken millet küfür etse karşı taraf zenginliğin üst seviyesinde avukat ordusunu salar hakaretten. ama cevap yazıp saçmalasa o konudan aşağı kalmazdı bu konuda bence.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya ben bide bi arkadaşıma tavsiye etmiştim allatan almadılar yoksa rezil olmuştum
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makarnacı başkası, armağan arabul muydu neydi.
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler