User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Auto King Sorunsalı

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Göki allianz sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edin eğer ilgilenmezseniz poliçe iptaline gidecem falan diyip biaz sert yapın o zaman allianz auto kinge bunun hesabını sorar geçen bizde oldu biz açtık auto kinge telefonu bak işini düzgün yap soksa ...... dedik
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goki uzak kaçıcak ama ikitelli autoking arkadasım 2 kere gitti cizikleri vs cok güzel yaptılar orayı dene bide
    ikitelli autokingten bende çok memnun kalmıştım..tavsiye ederim boyasız göçük düzeltme işinde baya iyiler bana göre.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın başına ne geliyorsa bu karı kız yüzünden geliyor. Hastalık kaparsın karıdan. Aşık olursun karıdan. Aracı yaptıramazsın karıdan.

Benimde aracın auto kinglik işi var bakalım bana ne diyecek çakallar.
    Abi sende tükürdüğünü yalayıp tekrardan gidecek gibisin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SERVİS İSTASYONLARI

AUTO KING - İstanbul - Maltepe
    Adres : Cevizli Tugay Yolu No: 59
    Kartal 34846 İstanbul
    Telefon : 0216 352 92 70
    Faks : 0212 352 93 55

AUTO KING - İstanbul - Maslak
    Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 12. Sok. No: 437 Maslak 34398 İstanbul
    Telefon : 0212 276 10 99
    Faks : 0212 285 71 99

AUTO KING - İstanbul - İkitelli
    Adres : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk bulvarı Göksu Plaza No: 109 İkitelli 34670 İstanbul
    Telefon : 0212 549 63 68
    Faks : 0212 549 63 48

merve
    Misafir
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    autoking üstüne para verse arabamı onlara yaptırmam zaten en azından ankara için durum böle ,,,,

bence çok bi kayıp olmamış sizin için ,,,iyi bile yapmışsınız içinizden geçen gibi davranarak .........
    ya bende aksine auto king kaliteli iş yapıyor diye, onlara yaptırcam, hatta 14temmuza randevum bile var. arabamın arka tampon çıtasında tazlikli sudan mıdır nedir boya kopmaları oldu minik minik. yani daha sonradan aracın rengine boyattırmıştım bütün çıtaları, arka tampon çıtasında öyle bi sorun ooldu seneler üstüne.. hiç sanayide başım ağrımasın diye auto kinge götürdüm bende. siz böyle diyince tedirgin oldum şimdi. gerçi benimki alt tarafı çıta sorun yaşamicamı umuyorum.

bu arada yeri gelmişken bilen varmı acaba, şimdi benim arabamda hasar yok, kaza yok.. ama şimdi auto king kaskomdan yapacağı için çıta boya işlemini bu kaskomda kaza ya da hasar olarak mı yer alcak? yani sırf bu yüzden arabamın kazalı görünmesini istememde, bu konu kafamı karıştırıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende aksine auto king kaliteli iş yapıyor diye, onlara yaptırcam, hatta 14temmuza randevum bile var. arabamın arka tampon çıtasında tazlikli sudan mıdır nedir boya kopmaları oldu minik minik. yani daha sonradan aracın rengine boyattırmıştım bütün çıtaları, arka tampon çıtasında öyle bi sorun ooldu seneler üstüne.. hiç sanayide başım ağrımasın diye auto kinge götürdüm bende. siz böyle diyince tedirgin oldum şimdi. gerçi benimki alt tarafı çıta sorun yaşamicamı umuyorum.

bu arada yeri gelmişken bilen varmı acaba, şimdi benim arabamda hasar yok, kaza yok.. ama şimdi auto king kaskomdan yapacağı için çıta boya işlemini bu kaskomda kaza ya da hasar olarak mı yer alcak? yani sırf bu yüzden arabamın kazalı görünmesini istememde, bu konu kafamı karıştırıyor.

oto kingde yapılan mini onarım hasarları kaskodaki hasarsızlığınızı etkilemez..

mini onarım kaskonun size sağladığı extra bir hizmet .

merve
    Misafir
    Alıntı pinar.774 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oto kingde yapılan mini onarım hasarları kaskodaki hasarsızlığınızı etkilemez..

mini onarım kaskonun size sağladığı extra bir hizmet .
    bir arkadaşım söyledi bana, bunlar kaskoda hep hasar olarak geçiyor daha sonradan problem yaşıyorsun falan o sebeple biraz kafam karıştı.. hani bahsettiğim hasarsızlık indirimi vs değil.. sonuçta aracımla ilgili işlem yapılıyor bu da bir şekilde kaskoya geçiyordur öyle değil mi? işte bu, benim aracım sorgulatıldığında mesela kazalı, hasarlı gibi mi kayıtlara geçiyor merak ettiğim bu. yoksa hiç mi kayda alınmıyor, bu da biraz enteresan olur gibime geldi, alınmaması..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşım söyledi bana, bunlar kaskoda hep hasar olarak geçiyor daha sonradan problem yaşıyorsun falan o sebeple biraz kafam karıştı.. hani bahsettiğim hasarsızlık indirimi vs değil.. sonuçta aracımla ilgili işlem yapılıyor bu da bir şekilde kaskoya geçiyordur öyle değil mi? işte bu, benim aracım sorgulatıldığında mesela kazalı, hasarlı gibi mi kayıtlara geçiyor merak ettiğim bu. yoksa hiç mi kayda alınmıyor, bu da biraz enteresan olur gibime geldi, alınmaması..
    merak etme tramer de gözükmüyor mini onarım hasarları

siciline işlemiyor

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baran daha evvel yazmıştı sanırım;
    http://www.cokuksihirbazi.com burayı...

ya buraya ya da autoking e gidecem minik 2 3 göçük var.. taş izi, kapı izi...

hangisine gidiym karar veremedim ya ben de
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki tamponu komple boyama da bu şekilde kaskodan ücretsiz tamirat statüsüne giriyormu??

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

valla ben ankara diye özellikle belirttim ,,,,ben memnun kalmadım yaptıkları işten,,,bravoma boya koruma temizlik felan yaptırdım ,,,diğer aracım vectrada kapıyı çıta üstü boyattım mini hasardan ,,resmen elleri kaldı yeniden boyatcam düzgün bi yere,,, aracım siyah bu arada,,,,arabada tek boyalı yerde orası olduğundan gözüme çok batıyo.....

hem böle düşünen ve bu durumlara maruz kalan sadece ben değilim ,,,,,

istanbuldakiler belki daha işinin ehlidir,,,ankarada hem çok bekliyorum hem yaptıkları işi beğenmiyorum ,,,nası olsa kapının önünde 30-40 araba bekliyo diye iyice baştan savma iş yapmaya başladılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki tamponu komple boyama da bu şekilde kaskodan ücretsiz tamirat statüsüne giriyormu??

mini onarımın belli bir cm'sel hesaplamaları vr örğ.10cm e kadar çizikler v.s. komple boyatırsanız kaskoda hasar görünür ve indiriminiz etkilenir.

merve
    Misafir
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşında dediği gibi belli bir ölçü var ve bu sigorta şirketine göre değişiyor sanırım. benim sigortam yani anadolu sigorta 4 parça boya hakkı veriyo. bu parçadan kasıtlarıda 10cm çaplımı neydi yanlış hatırlamıyorsam. kimi sigorta 2 parça veriyor kimisi 4 böyleydi bildiğim kadarıyla.. yani sanmamki koca bir tampon boyatıcak kadar parça hakkı veren bir kasko şirketi olsun, adı üstünde mini onarım

merve
    Misafir
    merak etme tramer de gözükmüyor mini onarım hasarları

siciline işlemiyor
    haha teşekkür ederim tam olarak sormak istediğim buydu

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigara deligi tamiri yaptiran oldumu burda?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mini onarımın belli bir cm'sel hesaplamaları vr örğ.10cm e kadar çizikler v.s. komple boyatırsanız kaskoda hasar görünür ve indiriminiz etkilenir.
    arkadaşında dediği gibi belli bir ölçü var ve bu sigorta şirketine göre değişiyor sanırım. benim sigortam yani anadolu sigorta 4 parça boya hakkı veriyo. bu parçadan kasıtlarıda 10cm çaplımı neydi yanlış hatırlamıyorsam. kimi sigorta 2 parça veriyor kimisi 4 böyleydi bildiğim kadarıyla.. yani sanmamki koca bir tampon boyatıcak kadar parça hakkı veren bir kasko şirketi olsun, adı üstünde mini onarım
    aslında benimde kaldırım hizası minik boya dökülmeleri.Gerizekalı eski sahibi sürte sürte bi hal olmuş altları ama içinden beyazı çıkmış.Belki o kapsamda halledilecek bişeyse komple boyamayada gerek kalmayabilir bi başvurmak lazım o zaman, teşekkürler.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigara deligi tamiri yaptiran oldumu burda?

japon yapıştırıcısıyla sigara külü doldur
    körler sağırlar

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun AutoKing i aradık, olayı anlattık. bize denilen şu ilk başta söylemesi gerekirdi müşteri temsilcisinin araç çok kirliyse indirimden yararlanamıyorsunuz bizde dedik temiz aracı oraya niye getirelim zaten gider 10 lira verir oto yıkamacıda temizletiriz diyince apışıp kaldı. ben şimdi sizin fiyatınızdan daha yükseğe yaptırıyorum parasında değiliz ama yapılan şey çok ayıp biz herşeyi konusuyoruz kapıdan çıkarken böyle bişeyle karşılaşıyoruz dedik vs vs... sonra bize aracınızı aynı yere götürün biz iletişime geçip indirimli fiyattan yaralanmanızı saglıcaz dediler. gerek yok biz daha kaliteli biyerde yaptırıyoruz diyip iyi günleri çaktık. yani anlıcanız aracınız çok kirli ise indirim söz konusu değil autoking deki zıbartta
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çizik göçük beleş yapılır eyvallahta siz zaten içinin temizliği içinde 140TL vericekmişsiniz nasıl ay çok kirli der ya ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)