8 den sonra birsey yeme ve kesinlikle aşırı tatlı tuketme ben 5 verdim dahada vermeye devam ediyorum..
Printable View
8 den sonra birsey yeme ve kesinlikle aşırı tatlı tuketme ben 5 verdim dahada vermeye devam ediyorum..
Aslında 6 dan sonra yeme 8 den sonra yeme diye birşey yok. Uykunuzdan 5 saat öncesine kadar yemek yemeyin, ortalama 11 de yatıldığı için 6 denir. Yoksa gece 10 da 1 tane büyük boy extravaganza yiyip yanında tavuk patates yiyip sabah 9 da uyuynca da birşey olmadı:D.
Evet olmamıs, patates gibi dolanıyosun 17 yasında :D
Bu yaslarda yazık gercekten, her imkanın da var git zayıfla.
Ben 27-28 yasında kilo almaya basladım, önceden filinta gibiydim :D
arkadaşlar 10 gündür her gün 5 litre su içiyorum akşamları yememeye önem gösteriyorum
dün gecede 20 km kadar bisiklet bindim
bıktım bu göbekten bende normal insanlar gibi olmak istiyorum artık :)
doğdum büyüdüm yaşlanıyorum hala bende bu göbek yoksa bu benim kaderimmi
hadi arda genç spor yapar bişeyler yapar kilo verir
ya sen napıcan dıracır yaş gelmiş 32ye:D
Vereceğim:D.
Veriyoruz yavas yavas, basladık iste :D
benim de vermem gerekiyo bu konuyu takip ediyorum :D bi 60 kilo kadar falan ahhau
Herkes kilo verme peşindee bunca kiloyu alırken aklınız neredeydi diye sormam lazım tutamadım kendimi :D
Arda arkadas kilo vericem diyo bi mesajinda extravaganza digerinde big king xxl demisin :D
İşte eskidendi:hehe:
45 günde 17 kilo verdim 95'den 78'e indim forumdan canlı şahitleri oldukça fazlasıyla mevcut :D
Sabahları kepek ekmeğine tost dışında hayatımdan ekmeği çıkardım. Şeker kullanmıyorum cola içmiyorum tuz atmıyorum.
Bununla birlikte öğlen salata veya z.yağlı akşam yemeğini max 18:30'a kadar yemiş oluyorum. Ondada haşlanmış tavuk veya yine yağsız sebze yemeklerini tercih ediyorum. Haftada bir gün 100gr ızgara kırmızı et yiyorum. Bira ile birlikte yenilen tüm yağlı şeyleri attım hayatımdan cips kuruyemiş vs'de yemiyorum. Fast food'un F'si yok hayatımda. Bunları yapabilirsen verirsin kilo. Ama en önemlisi günde en az 3 ile 4 litre arası su içiyorum.
Ne kadan sıkıcı bi yaşam :D
bende eski stylama donmeye niyetlendim bugün son kez börgır kink e gittim inş. ilk hedefim 1100 gram sonrası kerim
günlük almanız gereken kalori miktarının altında kalori almak ve akabinde de alınan kalori spor ile yakmak.
60 günde 18 kilo werdim diyet falan filan hepsi yalan aşk acısı çekicesin oyle bi koyucakki sana ağzına sigaradan baska hiçbişey süremiceksin bi haftada 8 kilo verdim zaten gerisi günlere dağıldı 108 dim şimdi 90 civarları geziyorum sanırsam her işte varmış bi yarar yusuf başkan sat vteci bak nası kilo veriosun :D
Ben dün tekirdag köftesini bulunca beyaz ekmek ve 1 litre kola ictim :D
Bugun devam ediyorum kasarlı tost ve karpuzla :D
2 saat binicem bisiklete de dünün acısını cıkarmak lazım.
Ama garip olan 3 günde bile birseyler farkettigini hissediyorsun o güzel :)
tuz yok şeker yok ff yok et yok cips kuruyemiş yok kola yok ekmek yok ben bunları yemezsem ÖLDÜM demektir :D bölede hayatmı olur ya ben yemek yerken zevk alıyorum mutlu oluyorum, bu güzelliklerden uzak kalmak olurmu ya
ama harbi baya kilo verdin spor yapıp vücudu şekle sokman gerek kanka çok acaip gözüküyosun :D:D
olum bakın kilolu olup kilo verenlere çok çirkin oluyolar :D
bknz miniks-xor :hehe:
alışmışız adamlara şimdi göz bi garip geliyolar olmuyo :D
hadi koray tıfıl bişeyde minikler zebani gibiydiler zayıfladılar kafaları kocaman kaldı :D
çoğu zaman zayıflığımdan şikayet ediyodum ama bu yazılanları okuyunca çok şükür diyorum allah ne verdiye yiyiyorum yağ mış tuz muş et miş ayırt etmem alayını yerim ama hala 180 boy 70 kg :D
beğenen böyle beğensin abii :D
Yok yahu begenme konusunda sorun yok da yas oldu 32, 3 sene daha böyle gidersem 35te nalları dikerim, saglıklı yasamak lazım :D
Boy 1.90,70 kiloydum tam 30 kilo aldım şu an 100 kiloyum,Fitness'a başladım 1 haftaya yakındır düzenli yapıyorum bakalım yemeyede biraz dikkat edicem hedef 30 kiloyu geri vermek. :)
Yanlızca evde ev yemeğini düzenli ve açlık hissi geçene kadar yiyin.günde 3 öğün ve her öğün hergün aynı saatte.Vakit varsa sporda iyi olur.
yazdıklarımı yaptım sadece :)
Tam liste dediğin sadece yazdıklarımdan ibaret extra bi durum yok :9
Aynen hacı şu ameliyat'ın üstünden biraz daha zaman geçmesini bekliyorum ondan sonra başlıycam ağırlık çalışmaya Alien gibi oldum :D
Hadi lan kiloyu verdim manita potansiyelim arttı :D
:hehe:
KelÖzgür'e benziyo lan buda :D
Böyle değilim olm hala etli butlu adamım sadece göbek gitti ondan dolayı size garip geliyo :)
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_3...8938L8o2ss.jpg
Dün dügünden sonra birkez daha düsündüm kesinlikle zayıflamalıyım :D
Fotolardan tagleri tek tek kaldırıyorum :D
1.87 boyum var ama 106 kilo oldum benimde zayıflamam lazım :D ben en iyisi bu gecede bi güzel tıkınıyım yarından sonra baslayım bakalım 1 ayda kaç kg vericez 90 falan olayım yeter bana :D