Arda arkadas kilo vericem diyo bi mesajinda extravaganza digerinde big king xxl demisin![]()
45 günde 17 kilo verdim 95'den 78'e indim forumdan canlı şahitleri oldukça fazlasıyla mevcut![]()
Sabahları kepek ekmeğine tost dışında hayatımdan ekmeği çıkardım. Şeker kullanmıyorum cola içmiyorum tuz atmıyorum.
Bununla birlikte öğlen salata veya z.yağlı akşam yemeğini max 18:30'a kadar yemiş oluyorum. Ondada haşlanmış tavuk veya yine yağsız sebze yemeklerini tercih ediyorum. Haftada bir gün 100gr ızgara kırmızı et yiyorum. Bira ile birlikte yenilen tüm yağlı şeyleri attım hayatımdan cips kuruyemiş vs'de yemiyorum. Fast food'un F'si yok hayatımda. Bunları yapabilirsen verirsin kilo. Ama en önemlisi günde en az 3 ile 4 litre arası su içiyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
günlük almanız gereken kalori miktarının altında kalori almak ve akabinde de alınan kalori spor ile yakmak.
60 günde 18 kilo werdim diyet falan filan hepsi yalan aşk acısı çekicesin oyle bi koyucakki sana ağzına sigaradan baska hiçbişey süremiceksin bi haftada 8 kilo verdim zaten gerisi günlere dağıldı 108 dim şimdi 90 civarları geziyorum sanırsam her işte varmış bi yarar yusuf başkan sat vteci bak nası kilo veriosun![]()
Ben dün tekirdag köftesini bulunca beyaz ekmek ve 1 litre kola ictim
Bugun devam ediyorum kasarlı tost ve karpuzla
2 saat binicem bisiklete de dünün acısını cıkarmak lazım.
Ama garip olan 3 günde bile birseyler farkettigini hissediyorsun o güzel![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tuz yok şeker yok ff yok et yok cips kuruyemiş yok kola yok ekmek yok ben bunları yemezsem ÖLDÜM demektirbölede hayatmı olur ya ben yemek yerken zevk alıyorum mutlu oluyorum, bu güzelliklerden uzak kalmak olurmu ya
ama harbi baya kilo verdin spor yapıp vücudu şekle sokman gerek kanka çok acaip gözüküyosun![]()
olum bakın kilolu olup kilo verenlere çok çirkin oluyolar
bknz miniks-xor
alışmışız adamlara şimdi göz bi garip geliyolar olmuyo![]()
çoğu zaman zayıflığımdan şikayet ediyodum ama bu yazılanları okuyunca çok şükür diyorum allah ne verdiye yiyiyorum yağ mış tuz muş et miş ayırt etmem alayını yerim ama hala 180 boy 70 kg![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Yok yahu begenme konusunda sorun yok da yas oldu 32, 3 sene daha böyle gidersem 35te nalları dikerim, saglıklı yasamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)