2 ayda 20 kilo veren arkadasım var:D
her sabah bakırkoy sahilden eminonu kadar bisiklet suruyor
aksamlarıda serinde 1 saat yuruyus yapıyor yemek konusu ztn bilinen seyler
bu tarz bi spor aktivitesi ile herturlu kilo veririlir.
Printable View
2 ayda 20 kilo veren arkadasım var:D
her sabah bakırkoy sahilden eminonu kadar bisiklet suruyor
aksamlarıda serinde 1 saat yuruyus yapıyor yemek konusu ztn bilinen seyler
bu tarz bi spor aktivitesi ile herturlu kilo veririlir.
kilo vermek için en güzeli stresli bi iş tavsiye ederim:D
122 kiloydum 6-7 ay once suan 97 kg yum yaptıgım sey sabahalrı 3 km tempolu yuruyus guzel bir kahvaltı ayg bal olmadan öglenleri normal bir yemek ve saat 5 giib beni tok tutucak yagsız ekmeksiz seyler ondan sonra hiç bir sey yemiyorum kolayı bıraktım sadece zero oda cok canım isterse seker li cayın tadını unuttum ki eskiden ben 5 kasık falan seker atardım tuz kullanıorum bolca su tuketiorum su an yeniden dogmus gibiyim öle göbegimle mutluyum falan tamamen kendini kndırma ulkemizde kactane gizli kalp hastası var kac kişide sinsi şeker var neyse saglıklı aysmak lazım kimse için diil kendin için saglıklı olman lazım
boy 1.71 kilo 55-56 arası gidip geliyo. 45 kg bi bayana göre ideal bence :D
8 den sonra birsey yeme ve kesinlikle aşırı tatlı tuketme ben 5 verdim dahada vermeye devam ediyorum..
Aslında 6 dan sonra yeme 8 den sonra yeme diye birşey yok. Uykunuzdan 5 saat öncesine kadar yemek yemeyin, ortalama 11 de yatıldığı için 6 denir. Yoksa gece 10 da 1 tane büyük boy extravaganza yiyip yanında tavuk patates yiyip sabah 9 da uyuynca da birşey olmadı:D.
Evet olmamıs, patates gibi dolanıyosun 17 yasında :D
Bu yaslarda yazık gercekten, her imkanın da var git zayıfla.
Ben 27-28 yasında kilo almaya basladım, önceden filinta gibiydim :D
arkadaşlar 10 gündür her gün 5 litre su içiyorum akşamları yememeye önem gösteriyorum
dün gecede 20 km kadar bisiklet bindim
bıktım bu göbekten bende normal insanlar gibi olmak istiyorum artık :)
doğdum büyüdüm yaşlanıyorum hala bende bu göbek yoksa bu benim kaderimmi
hadi arda genç spor yapar bişeyler yapar kilo verir
ya sen napıcan dıracır yaş gelmiş 32ye:D
Vereceğim:D.
Veriyoruz yavas yavas, basladık iste :D
benim de vermem gerekiyo bu konuyu takip ediyorum :D bi 60 kilo kadar falan ahhau
Herkes kilo verme peşindee bunca kiloyu alırken aklınız neredeydi diye sormam lazım tutamadım kendimi :D