Boy 1.90,70 kiloydum tam 30 kilo aldım şu an 100 kiloyum,Fitness'a başladım 1 haftaya yakındır düzenli yapıyorum bakalım yemeyede biraz dikkat edicem hedef 30 kiloyu geri vermek. :)
Printable View
Boy 1.90,70 kiloydum tam 30 kilo aldım şu an 100 kiloyum,Fitness'a başladım 1 haftaya yakındır düzenli yapıyorum bakalım yemeyede biraz dikkat edicem hedef 30 kiloyu geri vermek. :)
Yanlızca evde ev yemeğini düzenli ve açlık hissi geçene kadar yiyin.günde 3 öğün ve her öğün hergün aynı saatte.Vakit varsa sporda iyi olur.
yazdıklarımı yaptım sadece :)
Tam liste dediğin sadece yazdıklarımdan ibaret extra bi durum yok :9
Aynen hacı şu ameliyat'ın üstünden biraz daha zaman geçmesini bekliyorum ondan sonra başlıycam ağırlık çalışmaya Alien gibi oldum :D
Hadi lan kiloyu verdim manita potansiyelim arttı :D
:hehe:
KelÖzgür'e benziyo lan buda :D
Böyle değilim olm hala etli butlu adamım sadece göbek gitti ondan dolayı size garip geliyo :)
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_3...8938L8o2ss.jpg
Dün dügünden sonra birkez daha düsündüm kesinlikle zayıflamalıyım :D
Fotolardan tagleri tek tek kaldırıyorum :D
1.87 boyum var ama 106 kilo oldum benimde zayıflamam lazım :D ben en iyisi bu gecede bi güzel tıkınıyım yarından sonra baslayım bakalım 1 ayda kaç kg vericez 90 falan olayım yeter bana :D
vallaa su anda 103 kıloyumm ve gıt gıde kılo alıyorumm benımde durdurmam lazımm herhaldekı dıyetısyen kontrolunde olucakkkk yanı boyum 178 kılo103 ne olcak bılmıyorumm:))
dietisyen kontrolünde 1 sene içinde hayatmdan hiç bişeyi eksik etmeden 20 kilo werdim iskenderde yedim kolada içtim alkolde şu anda 180 80 kilo ciwarındayım spor yapmadan kas kaybetmeden
sadece bel bölgemde oturmuş yağlar kaldı bu senede onlardan kurtulup daha düzgn bi wücuda sahip olmaya çalışıyorum
çabuk kilo wermek kesinlikle gerisin geri fazlasını alıcağınız anlamına gelir
ayrıca 30 yaş üstü we ciwarı olan arkadaşlara kötü bişi sölicem 30 yaş ciwarına kdr wücuttaki yağ hücreleri yok olabiliyo ama 30 yaşından sonra wücuttan eksilmiyo sadece ufaltabiliosunuz yani bu yaştan sonra 20 kilo weriyim sonra istediğim gibi yerim gibi bi düşünceniz olmasın sakın çünkü yediğiniz anda o hücreler tekrar büyünmeye başlıcak
onun için ömür boyu diet yapmak zorundasınız keza düzgün bi beslenme programı kendi görüşümce ilk doğduğu zmndan itibaren çokcukluktan ölüme kdr olmalı
onun için herkezi dietsiyene yönlendirme çabasındayım emin olun hayattan ölede keyif alınıyo
her zmn olmasada alkol alabiliosunuz ki bn alkolden soğumuş waziyetteyim ( ki c,dden çok fazla alkol tüketirdim)
ayrıca spor herkeze şart özellikle 30 lu 40 lı yaşlarda senede 230 gr kas kaybetmeye başlar wücut 10 senede 2.3 kilo yapar ki cidden fazla bi orandır
en kilit noktasi yemeyi kontrol altina almak doyma sinirleri 15 dakikada uyarilmaya basliyo o yuzden yavas yemekte cok onemli :D
bende basladim rejime bi 10 kg vermeliyim :D
Bugun bi karısık tost arkasındanda bi waffle yedim ve yarın artık düzenli tıkınma seanslarına baslarız :D