Evet Ersin abinin arabasi. Tamamdir yazarim ben tesekkurler
Printable View
Evet Ersin abinin arabasi. Tamamdir yazarim ben tesekkurler
Iyi abi yolunda hersey. Kayis sesimiz var motor sogukken ciyakliyor araba. Baska birseyimiz yok. 100 km kaldi abi 1000 km rodaj olacak
arkadaslar motor sogukken rolanti 1000 devirde afr 14.7 sabit motor ısınınca devir 1700 sabitleniyor afr sabıtıyor video cektim yukluyorum suan
arıza kodlarını okudunuz mu ?
rölanti motorunun soketini çekin , düzelecek mi
Kardesimin arabasini satmayi dusunuyoruz arkadaslar. S13 dusunen varsa haber versin. Arac turuncu olan S13. Ruhsat vs eksikleri giderildi. Servis isleri yapildi ve Megan Racing coilover takildi.
s13 stock afr soguk motor - YouTube
afr soguk motor
Triger falan değisti mi yakın zamanda???
Efe sen ne arızasından şüpheleniyosun??
Beni listeden emekli edebilirsiniz :)
facebooktan mı konuşucaz buradan mı :) iki yerden de aynı soruları soruyorsun caner.
rölantinin yüksek olmasının 2 temel sebebi olabilir. bir tanesi rölanti motoru , diğeri de araba kelebekten sonra almaması gereken bir yerden hava alıyordur . Vakum hattın düzgün mü?
arıza kodlarını okuman lazım dostum . ezbere böyle yorum yapmak yanlış .
Ne çıkacağını az çok tahmin ediyorum ama yinede kodları okumadan yapılan müdahale yanlış olur.
Maf'ını yakın zamanda temizlettin mi ? su sensörün düzgün çalışıyor mu ? intercooler hattında yada intercooler ın kendisinde kaçak var mı ? tps ayarın doğru mu ? gaz telinin gerginliği düzgün mü ? bu saydıklarım rölanti probleminin sebepleri olabilir.
yakış için de , bujilerin bobinlerin iyi durumda mı ? avans düzgün ayarlı mı ? araban orjinal mı aftermarket beyin var mı ?
İlla bi tanı koyacaksak ,
bence vakum hattında kaçak var.
çok yakış için de su sıcaklık sensörün bozuk ve avansın ayarlı değil . CAS pin in kırık ve dolayısıyla yanlış takılmış olabilir.
adım adım gitmen lazım .
1 - Listenın durumu nedır ??
2 - Birde Watsupp dan grup kursak an an haberleşşek nasıl olur arkadaşlar :)
dostum arıza kodlarını okudum sadece 13 yanıyor
13 Engine Coolant Temperature Sensor.
13 Motor Soğutma Suyu Sıcaklık Sensörü.
turboyada revizyon yapıldı borularda vs kacak yok. hava filtresindeki sensorun kablosu yerinden cıkmıs onuda duzelttık. ama afr sacmalıyor rolantide 14.7 gezinirken anlık olarak en sona vuruyor afr o anda sarsılıyor araba