su sıcaklık sensörünü nezaman değiştirdin veya değiştimi ? kadrana ayrı sensörden aldığı veri gidiyor ordan bakıp çalıştığını düşünme
Printable View
su sıcaklık sensörünü nezaman değiştirdin veya değiştimi ? kadrana ayrı sensörden aldığı veri gidiyor ordan bakıp çalıştığını düşünme
Ok tahmin ettigim gibi su sicaklik sensoru. Belliydi zaten o cikacagi.
Muhakkak orjinal ve mavi soketli nissan marka sensor tak. Avansin bu bozuk sensore gore ayarlabdiysa yeni sensorden sonra tekrar ayarlanmasi gerekiyor.
Kolay gelsin
22630-51E02 parca kodu.
Servise sorabilirsin 88TL+ KDV idi en son.
Yada ebayden alabilirsin . Ben 2ser 3er aliyorum 6 ayda bir nrdeyse, fakat su anda elimde yok maalesef.
orjinal olmasında diretin aynı bunlar farkı yok diye Alfa romeo nun sessörlerini takıyorlar
arkadaslar aracta vanalı egzozu actim. sanki 20 hp geldi arac canlandı cekisi arttı ama gazlarken anlık gaz kesiyor afr bakıyorum boost gelince afr 11 den yukarı dogru cikiyor 19 en sona geliyor anlık gaz kesiyor bu sorunu neden yapar lütfen yardım.
89 240sx w/ sr20det and electronic exhaust cutout valve - YouTube videodaki gibi vana acıkken 5-6 devir indirken anlık kesip devam ediyor
200sx arıyorum satmayı düşünenler ve satan tanıdıkları olanlar için konu linkte
http://www.techturkey.com/forum/show...8-200sx-wanted
Listeye beni yeniden yazabilirsiniz :) Beylikdüzü nden petrol mavisi 200sx s14.
bizde dahil olduk s13 le :) fakat bakım, parca temini gibi konularda destek olacak arkadaslar aranıyor :D
Hayırlı forumlar
ibolinee/ibrahim çelebi/izmir/bostanlı/1996 s14 zenki/kırmızı/sr20det/05309368273
merhaba herkeze, 96 s14 beyaz vardı. malesef satmak zorunda kaldım. ama bir gün tekrar 200sx sahibi olucam inanıyorum :)
Onur abi, benim de ilerde s14 hayallerim var. Gruba beni de alabilirsen sevinirim, ***** şimdiden bilgi toplamak lazım. Sıkıntı olmayacaksa numaramı özelden atarım cevabına göre.