kötü olmuş
bende dün büyük boy mc mac menu söyledim dedim yeni yapılsın geldi mis gibi sıcak sıcak yedim afietle :P
Printable View
kötü olmuş
bende dün büyük boy mc mac menu söyledim dedim yeni yapılsın geldi mis gibi sıcak sıcak yedim afietle :P
fotoğraflar fena olmuş, en az 1ay uzak tutar beni :)
ben olsam hergün gider çamur yapardım orda hergün beleşe en pişmişinden big king XXXXL yerim:D.
şaka bi yana hakikatten nasıl böyle bir aptallık yapmışlar.kocaman makina 20-30 tane köfte geçiyor içnden.kısım kısımmı sigorta atıyormuş.kötü bi talihsizlik.
Valla burada 30 kişinin verdiği tepki bile yeter bunlara. Çok rahatlar inanın...
Burgerın menülerini sevmiyordum şimdi hayatta almam.
hayatım boyunca o tür yerlere sadece 2 kere girdim :D Çünkü yediğimden bir şey anlamıyorum yarım litre kolayla :D
bende hep burgerdan yerim yaptıkları hoş olmamış pişmemiş birşeyi nasıl servis ederler
dün gece 3 te filan gördüm... valla canım yine de çok çekti
sanırım bgn yiycem ya:D
amerikada olsa şu anda tazminat zengini olmuştunuz...
son 10 aydır fast food tüketmiyorum
çok ta memnunum hiç bir eksikligini de yaşamadım + sını cok gördüm kilolarımdan kurtuldum bir kere
ayrıca bu aralar burgera gidersem yedigim bir salat menü var üzerine ızgara tavuk pişiriolar tavsiye ederim cok saglıklı
2 salata ile doyuyorum en saglıkklı fast food
ayrıca bırakın bu MC burger tarzı yerleri
eskiden bagdat caddesinde kristal büfemiz vardı 10 numara 5 yıldız hamburgeri vardı eskiler bilirler şimdiki starbucksın ordaydı
bu MC burgr bitirdi orayı oysa en saglıklı en güsel burgerler ordaydı
direk turkish köfte iki ekmek arasında ketçap ve turşu ile okadar mayonez bile bilmezdi bu türkiye anasını satayım hep bu pis amerikan lar getirdiler bu igrenç kilo yaglandırıcı yiyecekleri sosları
kristal büfe gerçekten on numaraydı
Bir gün hamburger
birgün yarım piliç yerdim cocuklugum gecti kristalde
ben cocukken kilolum oldugumu hatırlamıyorum bizim fast foodumuz bu degilmiydi hanginiz kiloluydunuz ozamanlarda
insanlar hafta sonları gezmeye cıktıklarında cadde ye ikiler restorana giderdi tada bostancı sahilde vardı ikiler
ne zaman geldi pizza hut lar burgerlar MC ler TR nin de kilo problemi arttı şimdi gençlere bakıyorum spo yapanların bile bel cevresi geniş kalçalar iri sırf Fast food dan başka bir boktan degil
gençler caddebostada it gibi basket oynuyor yoruluyor gidip üstüne burgere
makina yagı gibi olmuş yagda kızarmış patetesi birde mayonze daldırıp daldırıp yiyor nasıl kilo almasın yaglanmasın
bende böleydim sutopundayken hayvan gibi yerdim ama kilol aldıgımı hatırlamıyorum yada yaglandıgımı sabah 5.5 antremandan cıkar beyaz fırından orta boy pasta alır yerdim öglen antremandan sonra pide yada lahmacun yerdim
2001 de sporu bıraktım fast foodla tanıştım 96 kg fit bir vucudum varken 2009 yılında 161 Kg oldum
10 aydır hiç bir fast food gazlı içicek vs vs yemiyorum kendim pişiriyorum yemeklerimi ve su anda 114 kg yim
96 kg olma niyetim yok zaten istesem de olamam ama şimdi ayna karşıdında karnımdaki o catlakları gördügümde bunların sorumlusu önce benim snra fast food diyorum alın işte vucudmuza verdigimiz en çirkin hasar çatlaklar hemde resim cekip koysam buraya öle böle degil yani
şu an o kadar canım istiyoki çiğ miğ farketmez yerim
görünce midem kalktı gerçekten kötü bi durum geçmiş olsun,tam kilo almak için burger tedavisi uyguluyodum kendime vazgeçtim böle iyimiş :D
bünye meselesi tabe ben 10 yaşımdan beri yerim arabayı almadan once 65kg üzerine cıkmazdım arabayı aldım 7 senede 12-13kg aldım son iki üc senedirde ne bir artma var ne bir azalma var! Birara hergün gündüz burger yerdik akşam aspava yapardık ona ragmen kilo almazdım sporda yapmıyorum eskiden spor yapardık belkide o tutuodu formda