Valla amacıma ulaştım, bu başlık google'da Big King XXL yazınca 2. sayfada çıkıyor :)
Printable View
Valla amacıma ulaştım, bu başlık google'da Big King XXL yazınca 2. sayfada çıkıyor :)
steak house da genelde cok az pismis oluyor kanklı fln
genel olarakta mc olsun burger olsun kesinlikle marulsuz ve buzssuz icecek isterim geneldede yanlıs gelir.
birde burger king in sosları parayla satmalarına uyuz oluyorum.kimi yer veriyor kimi yerde sanki namus davası ole bir tavır var...
Kristal Efsaneydi zaten ama J Burger başka birşey kaç senedir var bilmiyorum bile:) birde sahibi nedeniyle yarışlar açık oluyor tv'de ;)
Canım çekti galiba içmek isteyenler için bira olması mükemmel bir seçenek, birde herkez sevmiyor ama özel yaptıkları mayonez'de gayet güzel.
Burger çocuğuna kadar beleş yemek kuponu vermesi lazım herlade.
Boykot TT olarak burger king'e gitmiyoruz bambi cafe'ye gidip ıslak hamburger yiyoruz :D
kuzenim izmir mc donalds müdürlerinden biri..eşide en çok ciro yapan burger king ler den birinin müdürü..hep aramızda konuşuruz..ikiside burger kingin mc2e göre çok sağlıksız ve hijyenik olmadığını söylerler...
aralarındaki farkın en büyük göstergesi mc donaldslarda kendi hamburgerinizi yapabilme hakkınızdır..yani bir mc mağazasının mutfağına girip istediğiniz saçma sapan hamburgeri pişirebilirsiniz..o denli kendilerine güvenirler...burger king kapıdan sokmaz vallahi:D
bu arada fastfood müdavimleri dikkat ederler pepsi yerine cocacola içmeye..bunlardaki fark ise sistemlerindeki şerbet oranı..mc donalds hep yüksek oranda cola şerbeti vs kullanırken burger king elinden geldiği kadar kısıp sinekten yağ çıkarıyor...
ama ne olursa olsun burger king banada daha lezzetli geliyor:D
bir gece TT üyeleri fener buluşması yapmıştık gece 1.30 gibi cadebostan burger e gitmiştik
çalışanların kafa güzeldi herhalde küçük cola yerine jumbo verdiler kucuk patates yerine en buyuklerini verdiler hatta abi alın bunlarıda yiyin filan demişlerdi
gsi lı emre bile gelenleri yiyememişti o kadar fazla patates vermişlerdi
ya mc in patatesi burgerin de hamburgeri arkadaş kfc ninde colası :D
Burger ında sosları, ranch, sarımsaklı mayonez:puha:
hemen bunu sikayetvar.com gibi sitelere yaz buna benzer bi olay dün benim başıma geldi burger da zaten azaltmıştım yemeyi burgerdan bundan sonra hiç yemem forever mc.
Bende dün chicken royal menü söyledim tavuk bozuk çıktı içindeki iade ettim baya bi tartıştık bundan sonra asla.
Bigking yiodum onunda %80 kıyma geri kalan kısmınında kemiklerden öğütülerek yapıldığını örenince big king yemeği kestim dikkat ederseniz zaten big king yerken içinde arada taş gibi bişiler çarpıyor dişinize.
bence hemen şikayet et burger acayip bozdu şube sayılarını arttırıyorlar diye yetişmemiş elemanları kötü malzemeleri kullanmaya başladılar.
Forver MC diorm ben walla.En temizi ürünlerinin ne marka olduğu belli tadı belli ekmeği güzel yağı güzel
yeme taby ben sevmezdim zaten ama yıcek olsamda yemem bundan sonra. ama aranızda gecen dialog güzelmiş :D
Benim kuzenin başına geldi 5 yıl bedava yemek yemişti MC lerden...
valla her ikisindede çoğunlukla tavuktan başka birşey yemiyorum et menüleri bence kötü oluyor ama dediğim gibi mc in patatesi eziyor yaw :D
valla burgerinda mc donaldsinda hatalari var bi keresinde Balçova kipada mc donaldsdan arkadaşlarimla yemek yiyorduk bitirmeye yakin bi çalışan geldi kolanın dolduruluduğu yerin musluğu yok dedi kolanıza düşmüs olabilir dedi araştırdı baktı koladan çıkardı bi özür bile dilemedi tek dediği kaybolursa maaşindan keserlermiş. mc inde burgerinda kusurları çok burgerda içeceklerin oranını hep tutturamiyorlar ve sizin yaşadığınızda gördükten sonra soğudum ayrica ranch sosa falan cingene gibi para almalarıda çok gereksiz bir şey
Zaten Soğmuştum geçen biraz soğmuş yedm 30 dk kadar iğrençti şimdi iyice soğudum ya
Harbi çiğ kıyma he. Hiç karşılaşmadım ama büyük boy menüde MC Donald's tercihim oluyor. MEGA Mc mükemmel. :)
Şu an foruma kayıtlı rahat 30 kişi Burger yiyiyor:D.
burger mc bahane kfc şahane :D
fotoları açmaya korkuyorum hehe burger yapmaz öle şey:D:p