derdimi anlatırımama anlaşmalı dil kursuna gidicem o kesin...okul işini halletsem ona görede işte 9 ay 6 ay artık önce bi dil kursuna gidicez...
derdimi anlatırımama anlaşmalı dil kursuna gidicem o kesin...okul işini halletsem ona görede işte 9 ay 6 ay artık önce bi dil kursuna gidicez...
Sen bilirsin. Ben bunlarin para kaybi oldugunu dusunuyorum. Ingilizceyi kullanmadan ogrenemezsin. Bunun en iyi yolu 1- Ise girmek, calismak. 2- kiz arkadas edinmek. Para kaybetmezsin ustune kazanirsin. Basic gramer bilgileri icin 2-3 ay git tamamdir bence gereksiz 9800 papel baglamaya.
///Mürüvvette endaze olmaz.
yani öğrenmek için giderim dedim gerek olmuyosa bilmem dedimya tecrübenizden yararlanmak istiyorum...hani gerekiyorsa kasar veririz gerekmiyorsa benim işime gelir...
Bence 3 ayligina git bir dil kursuna. ALCC, Kaplan, Zoni gibi okullar mevcut NY'da. en iyisi bence Kaplan'dir. Fiyati digerlerinden daha fazla ama kesinlikle yararli. Sonrasi senin sosyallesmene bagli... Yetmezse, eksik hissediyorsan yeniden yazilirsin. Cok zor degil.
hazır konu varken bende bi kaç soru sorcam connecticut nası bi yerdir acaba benimde dil için gitme durumum varda
peki dil kurslarının fiyatları ne kadar hiç bilginiz varmı biraz baktım ama fiyat konusunda bir bilgi bulamadım .
Connecticut'daki fiyatlar nedir bilmiyorum, oradaki kurslar hakkinda bilgim yok.
Soyle bir sey buldum
http://www.els.edu/contents/program_...escription_tab
baylar ticaret için gelsek, şirket kurmak vs zormudur. yabancıdan yabancıya şirkertler işkurma izinleri hakında bilgi sahibi olan varmı...
Madem ingilizce ogrenmeye geliyorsun Turklerle takilma, arkadaslik etme hatta ayni evde yasama fikrini kafandan tamamen cikar...Aksi takdirde buralara kadar gelmenin dunya masraf yapmanin hic bir anlami yok..
Community college işini bende dusunuyordum...Suan vıyana'la ılgılenıyorum ama asıl gıtmek ıstedıgım yer amerıka
Communıty college ıcın yapılması gerekenler tam olarak ne?
okul dıplomasının 3.00'dan yuksek olması yetıyor galıba..
Yok oyle bir sey... Benim icin enazindan. Ben liseden olabilecek en dusuk not ortalamasiyla mezun oldum (inanilmaz gelse de hala) ve toefl, lise diplomam-tercumesi, vb. yetti.
Viyana universitesinde arkadasim okuyor, cok memnun. Sanirim dunyadaki en iyi 77. unv gecen seneki siralamada.
ilker abi o isler biraz karisik , maddiyat ve kagit isleri adami cok yipratir . yatirimci olabilmek icin baya bi sartlar gerekiyor .
burayi bi incele abi istersen : http://yatirimamerika.com/abdissahip.php
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)