Amerika da okurken yasal olarak çalışsak (3 sene çalıştık diyelim 1095gün) ,Türkiye ye geri döndüğümüz de dövizli askerlik yapılabilir mi?
Amerika da okurken yasal olarak çalışsak (3 sene çalıştık diyelim 1095gün) ,Türkiye ye geri döndüğümüz de dövizli askerlik yapılabilir mi?
http://www.konsolosluk.gov.tr/Questi..._MainPage.aspx
buradan detayli bilgi edinebilirsiniz.
///Mürüvvette endaze olmaz.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bende bostonda yasiyorum ec boston dil okuluna giden arkadaslarim war ortalama bir dil kursu. ama benim tavsiyemde sana su olacaktir. dil okullari aslinda hepsi ayni, olay sende bitiyor ne kadar yabanci ne kadar sosyal okadar hizli gelisir ne kadar turklerle takilirsan okadar yavas ilerlerin. boston pahali bi sehir ama imkan ve olanaklari cok tercih meselesi. bende orlando ya tasinmayi dusunurum. bu ay sonu ins oraya yerlesicem. eriador sendende bu konuda biras yardim almak istiyorum![]()
msn : Eriador_Raistlin@hotmail.com ekle istersen elimden geldiğince yardımcı olurum![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)