User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Alfa 156 Selespeed

alfisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu SS İ almaya bir çok alfistide hevesliydi. ama dışardan birine nasip oldu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu SS İ almaya bir çok alfistide hevesliydi. ama dışardan birine nasip oldu..
    buraya konu açsaydınız hallederdik. alan biraz hevesini alsın derim sabahları karşılaşıyorum kendisi ile iyi biri gözünüz arkada kalmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben temmuzda üye oldum üstünde ekspertizini yaptırırlarken görmüşdüm babası ile genç bir arkadaşdı yeni sahibi. ygt ye yapılan işlemlerin her detayı bizim forumda mevcut sarı koniler prokit yaylar gta jantlar vs vs.. birde manuel olsaydı

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla konu madem Alfa benim düşüncem asla değişmez. Hele benim gib Old School Alfa'ları seven biri için 156 bayağı AlFiat kalıyor. 156'ya asla kötü demem, fakat jetta mı 156 mı sorusuna cevabım şu olurdu : "Jetta alacak param varsa jetta'ya binerim, Jetta konforunu isteyip param yok ise aynı konfor için 156 Alfa'ya binerim"

Bu tartışma uzaaaaar gider. 156'da bir çok opsiyon var diyoruz, e benim 75'de yol bilgisayarı hariç (gerçi lambalı uyarı ve mors alfabesine benzer lambalı hata uyarı sistemi var) herşey var. Ona bakarsanız 1970 model cadillac'dada bir çok özellik var

Sonuçta bunlar araba, 200 tane vida 4 tane lastik, gerisi de sürücüsüne göre ortalama 100kg et ve kemik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    old school alfa seven bir adam 156 mk 1'i sevmezmi gürsel hatta 2,5 v6 sı olacak kütür kütür yürüyecek

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için 155in bitimi ile Alfa Lancia bitmiştir. Alfa Fiat başlamıştır.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende zaten laguna aldım
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lagunanız hayırlı olsun

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok samimi bi arkadaşım yıllarca kullandı hem düzünü hem selesped ini kronik arızası vites atan robotu o sorun başladımı cok uğraştırır bide ön takımı cok nazik bi araba tabi bu kullanıma göre değişir defalarca ön takım arızası yaşadık biz arac tasarım olarak muhtesem bence kullanımı cok keyifli iç tasarımına bayıldığım bi araç alfa kullanıcılarının bence cok ayrı bi tarzı var

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için 155in bitimi ile Alfa Lancia bitmiştir. Alfa Fiat başlamıştır.
    abi 166 ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?fiyatları gerçekten çok makul ve ilerde ciddddddi ciddi düşünüyorum bi sonraki araç olarak.Tarasımı acayip hoşuma gidiyo.Piyasa 16dan 40 a kadar uzanıyo...24 25 civarı bitane alınıp(mümkense düz vites) lpg ile benim 1.5 dizel kiadan birazdafa fazla yaksa keyifle binerim diye düşünüyodum ama hakkaten yaklaşılmaması gereken bi araçmı?(mekanik bilgi tecrübem yok , ama tasarımı bitiriyo beni)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok samimi bi arkadaşım yıllarca kullandı hem düzünü hem selesped ini kronik arızası vites atan robotu o sorun başladımı cok uğraştırır bide ön takımı cok nazik bi araba tabi bu kullanıma göre değişir defalarca ön takım arızası yaşadık biz arac tasarım olarak muhtesem bence kullanımı cok keyifli iç tasarımına bayıldığım bi araç alfa kullanıcılarının bence cok ayrı bi tarzı var

156SS lerin 2003 ve sonrası sorunsuz olarak adlediliyor... ön takım konusunda haklısınız biraz hassastır mesela kışın yenide olsa çok soğuklarda en ufak tümsekte lock lock ses yapar. biz hep araçlarımızn ruhu var deriz. bizimki sadece üşüdüğünü anlatmak istiyor der geçerim. çünkü hava ısınınca normale döner

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam tamam hatırladım ben sizi..sizin alfaya bakmıştım ben zaten. bu arada o araç mk2 degil mk2 gorunumlu (yapan kişi hem arkadaşım hem de asistanımızdı )

yok hocam motorla ilgisi yok .. basit duşunelim ki müşteri geldi dedi ki beyefendi bana jetta tsi ile alfa 156 2.0 selespeed i karşılaştır. orda herşey biter. ne motor teknolojisi ne pistonların blokta uzanış bicimi ne silindir hacmi vs.

yani talep edilen sadece motorların ne kadar yakıt tükettiği ise v6 motor ile 1.4 motor bile kıyaslanabilir muşteri istiyor size ne bize ne ?

estagfurullah hoca asıl ben yanlış anlattıysam affola.. memnun oldum tanıştıgımıza.. goruşmek uzere.
    ygt14, 2004 model. Sonradan facelifte çevrilmiş bir araç değil.
    916 V6 Turbo

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tsi ile kıyaslamak oldukça hem de oldukça mantıklı. bir daha yazayım. oldukça ve oldukça mantıklı. bir daha ?
    geç gördm biraz ama cvp vermeden edemicem.
    Alfaysa çok yakar muhabbetnden sonra; 1.6 sınıfında bnm aracımın boxer olmasına rağmen yakıt değerinin normal olduğunu söyledim orda. tsi tabikide az yakıcak bunun davasını yapmıyoruz. yapanda zaten zeka problemi yada aşırı bilgisizlik vardır.
    ALFALAR ÇOK YAKAR zihniyetine cvp olarak yazdığım bir mesajdı. ama nerenden anladığını çözemedim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)