User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İzmir'de lüx daire yada villa??

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten küçücük daireye 450.000tl verecek kadar param yok. İçime oturur o parayı versem.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olimpiyat evlerı beyaz beyaz girerken güvenlık felan var cem limontepe kavşağından donunce hemen aşağıda solda.. sen nereye gıttın
    orası yav işte , limontepeden gitmiştim sanırım
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir mavişehirdeki soyak evlerinden uzak durun
    Zeminden dolayimi ?
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oralarda ağır ağır iileşiyo toki felan yapıldı herkes oraya geçicek yıkcaklar oraları hep..

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzelbahce tarafında arkadasım havuzlu villaya 600tl kira oduyor o tarafta mantıklı gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan hemen yanında yer varsa bizde oraya taşınalım, bilgi bekliorum
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arıyımo zmn seni

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde peki 100milyarlk bi yatirim yapilsa neler alinablir - alinan bolgelerin durumlari nasildir- daire mi olur atiyorm eski yapim villami olur sifir villa 100 liraya biraz zordur sanirim

en onemlisi bunlarin aylik kira getirisi nasi olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde 100 bine gettoda anca daire alınır. Kira getirisi olmaz.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir merkezde bır ev 170 den baslar 750 bın tl ye kadar daire var kordondakınlerı hıc solemeye gerek yok trılyon zaten 170 olanlar eskı bınalar bız oturdugumuz apartmanın mulk sahıbıydık gecen sene arka daıremız 240 bın tl ye satıldı 1000 tl kıra edıyor bence mantıklı bı yatırım deıl banka daha cok verıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim gibi Seyrek tarafında villalar 110 190 arası. Çokta talep olmadıgından gerçekten sıkı pazarlık yapılabilecek bölgeler. Diğer taraftan Yelki ve Zeytinalanıda buna uygun noktalar. Ben villa'ya yoğunlaştım fakat lüks daireler mesela Narlıderenin yukarılarına yapılan evler var. Gerçekten başarılı bütün lüxü içinde barındıran evler var şu anda en büyü ksorun ulaşım yeni kentleşme oluyor. Ama onun dışında malesef İzmir ev rakamları ve seçenekleri bakımından İstanbuldan geride kalıyor son birkaç yıldaki inşaat patlamasına rağmen. Direk mevki olarak şu anda Çiğli- İstasyonaltınada bakmanı öneririm gerçekten binalar siteler mükemmel ama rakamlar sürekli tırmanıyor. Diğer bi parlayan noktada Manavkuyu Bayraklı belediyesi çevresi ama oradada rakamlar çok uygun değil evler yine 180 190 lardan başlıyor yeni binalarda.
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70ile 120 arası değişiyomuş.. 3+1 teraslı evler 95 bin tl civarı
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı arayış içerisindeyim yaklasık 4 aydır. İllede villa olsun diyorsan en çok düşünebileceğin iki seçenek var. Karşıyaka tarafından düşünürsen (tabi yaka olarak bahsediyorum yoksa 20 km kadar vardır.) Çiğliyi geçtikten sonra, Menemen' e herhalde tahmi,ni 6 km 7km önce seyrek kent diye bir yer var orada çok büyük bir kooperatif yapıldı evler bitti,bahçeli ve 6+2 lere kadar evler var. Bazıları tek bazıları ikiz villa rakamları 110 000 civarından başlayıp 180 190 lara kadar gidiyor.Bazıları dışı bitmiş içi na tamam vs. seçenek çok fazla ama çok fazla oturan yok yatırım dersen alınır şehrin genişlediği nokta çok yakınına metro hattı da geldi çünkü. Sizin taraftada benim sıkı takibe aldığım yerler Zeytinalanı ve Güzelbahçe. Güzelbahçe'de Yelki diye bir yer var evlerin rakamları daha uygun tahminimce otoban sapağından dönüp içeri doğru devam edince konu açılmışken Yelki mevkii tam olarak ne tarafta kalmakta bilen söylerse sevinicem Ayrıca bir seçenekte ( Şehir içinde zor ) ama şehrin biraz dışında şayet güzel bir yerde arsa bulursan kendinde ev dikebilirsin. Firmalar villa yapmayada başladı + prefabrikte seçenekler çok fazla .
    izmirin fiyatlarini bildigmden deilde yorumlardan gordugm için sormustm ama sizin yanitiza gore zor demekki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirde peki 100milyarlk bi yatirim yapilsa neler alinablir - alinan bolgelerin durumlari nasildir- daire mi olur atiyorm eski yapim villami olur sifir villa 100 liraya biraz zordur sanirim

en onemlisi bunlarin aylik kira getirisi nasi olur ?
    genelde ozellikle ksk tarafında diyim buaralar baktıgım yer; 130-140m2 300bin+ civarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştanda belirrtiğimiz gibi İzmir içi dairelere nedense altın muamelesi yapılıyor. Çünkü İzmir sahili denizi, alışveriş merkezleri vede kordonuyla meşhur. Buralara nekadar yakınsanız evin yaşının önemi yok, pahalı bir yerde otururyorsunuzdur. Eğer mahalle getto değilse.

Bu nedenledirki, özellikle ben şehir merkezine uzak ancak vereceğim paraya değecek bir yer satın almak istiorum. Buna Beşiktaştaki bir daire ile Beylikdüzündeki bir daire örneğini verebilirim. Beylikdüzü çok daha yapılanmış bir yere sahiptir ancak, değer olarak belkide ancak 3 de 1 i eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genelde ozellikle ksk tarafında diyim buaralar baktıgım yer; 130-140m2 300bin+ civarında
    Valla izmiri bi kere şansim oldu 2 gun fln kaldik heryeri guzel sakin sessiz geldi bana izmirden cesmeye giderkende sehirden uzak guzel yerler vardi.kordon dedignz yer sahil yolu gibi bi yere paralel duran binalarsa onlar efsaneydi ztn

Ne şehir içi kalabalik ne kordon gibi ucuk orta bişyler düşünmüştüm

ztn izmir çeşme arasi 80km gibi bişydi sanirim 40dk içinde gitmiştk

gidip 30km uzak olsa merkeze ztn 25 dk mesefe yapar orda ne bilm orta karar bi site olur bişy olur. ama tabi ole yerlerede kiraci bulunurmu bilemem

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hacı nedendir bilmiyorum gerçi çok fazla içini yada semtlerini gezmedim ama hani bugün yerleşeyim desem bizim mustafanın oturduğu yer hoşuma gitti hani izmirliler pek tutmuyorlar ama kalabalık ve her aradığını bulabileceğin bir cadde ve en önemlisi kordon dibinde liman dibinde diğer semtlere görede daha ucuz olacağını düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hacı nedendir bilmiyorum gerçi çok fazla içini yada semtlerini gezmedim ama hani bugün yerleşeyim desem bizim mustafanın oturduğu yer hoşuma gitti hani izmirliler pek tutmuyorlar ama kalabalık ve her aradığını bulabileceğin bir cadde ve en önemlisi kordon dibinde liman dibinde diğer semtlere görede daha ucuz olacağını düşünüyorum
    abi o semt ismi neydiki ne bilm aslinda orasida iç içe samimi gibiydi ama sanirim yerlisi olmak lgzm oralarda yaşamak için

Birde bu getto nedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşrefpaşa hacı

getto ne lan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası gettonun kralı olum

Yılmaz Güneyin "Eşrefpaşalı" diye filmi bile var, Tiyatroda yaklaşık 35 senedir yine aynı isimde sergilenen bir oyun dahi var. Piskopat yetiştirme merkezi orası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası gettonun kralı olum

Yılmaz Güneyin "Eşrefpaşalı" diye filmi bile var, Tiyatroda yaklaşık 35 senedir yine aynı isimde sergilenen bir oyun dahi var. Piskopat yetiştirme merkezi orası
    tam benim mekanım işte

hacı o kordon sahil boyu bildiğin kartal maltepe sahil yolu gibi burada hani hem sanayiye hem sahile yakın olsunda semt farketmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)