Zaten küçücük daireye 450.000tl verecek kadar param yok. İçime oturur o parayı versem.
Zaten küçücük daireye 450.000tl verecek kadar param yok. İçime oturur o parayı versem.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kaan hemen yanında yer varsa bizde oraya taşınalım, bilgi bekliorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İzmirde peki 100milyarlk bi yatirim yapilsa neler alinablir - alinan bolgelerin durumlari nasildir- daire mi olur atiyorm eski yapim villami olur sifir villa 100 liraya biraz zordur sanirim
en onemlisi bunlarin aylik kira getirisi nasi olur ?
İzmirde 100 bine gettoda anca daire alınır. Kira getirisi olmaz.
izmir merkezde bır ev 170 den baslar 750 bın tl ye kadar daire var kordondakınlerı hıc solemeye gerek yok trılyon zaten170 olanlar eskı bınalar bız oturdugumuz apartmanın mulk sahıbıydık gecen sene arka daıremız 240 bın tl ye satıldı 1000 tl kıra edıyor bence mantıklı bı yatırım deıl banka daha cok verıyor
![]()
Baştanda belirrtiğimiz gibi İzmir içi dairelere nedense altın muamelesi yapılıyor. Çünkü İzmir sahili denizi, alışveriş merkezleri vede kordonuyla meşhur. Buralara nekadar yakınsanız evin yaşının önemi yok, pahalı bir yerde otururyorsunuzdur. Eğer mahalle getto değilse.
Bu nedenledirki, özellikle ben şehir merkezine uzak ancak vereceğim paraya değecek bir yer satın almak istiorum. Buna Beşiktaştaki bir daire ile Beylikdüzündeki bir daire örneğini verebilirim. Beylikdüzü çok daha yapılanmış bir yere sahiptir ancak, değer olarak belkide ancak 3 de 1 i eder.
Valla izmiri bi kere şansim oldu 2 gun fln kaldik heryeri guzel sakin sessiz geldi bana izmirden cesmeye giderkende sehirden uzak guzel yerler vardi.kordon dedignz yer sahil yolu gibi bi yere paralel duran binalarsa onlar efsaneydi ztn
Ne şehir içi kalabalik ne kordon gibi ucuk orta bişyler düşünmüştüm
ztn izmir çeşme arasi 80km gibi bişydi sanirim 40dk içinde gitmiştk
gidip 30km uzak olsa merkeze ztn 25 dk mesefe yapar orda ne bilm orta karar bi site olur bişy olur. ama tabi ole yerlerede kiraci bulunurmu bilemem
valla hacı nedendir bilmiyorum gerçi çok fazla içini yada semtlerini gezmedim ama hani bugün yerleşeyim desem bizim mustafanın oturduğu yer hoşuma gitti hani izmirliler pek tutmuyorlar ama kalabalık ve her aradığını bulabileceğin bir cadde ve en önemlisi kordon dibinde liman dibindediğer semtlere görede daha ucuz olacağını düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)