Elcik Murat, proje bilgisi verirsen sevinirim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
evka-2 taraflarına niye bakmıyorsunuz 130m2 evler sessiz sakin mustakil triplex daireler var.ust taraflara cıktıgınızda butun izmir ayaklarınızın altında mazarası muhtesem.ayrıca cevre yoluna direk giriş var bornova 7-8 dk.bir tane bile ısıga girmeden cesmeye gitmeniz mumkun.degerlendirmenizde fayda var derim....
Site içerisinde
2+1 120 m2
19m2 yatak odası
15m2 mutfak
28m2 salon
12 m2 çocuk odası
9m2 banyo
Çift balkon
Balkonlar komple deniz manzaralı.
Havuzlu
Otoparklı
Çocuk Park alanlı
Kömürlü merkezi ısıtma sistemi.
Hazır mutfak
Hilton banyo
Komple 1.sınıf laminant parke
Gizli Panjur.
Güvenlik Sistemli.
Kapıcılı
vs
vs
evlerin içini iç mimar dizayn edecek..İsterseniz kendi zevkinize göre yapma şansız var.
Fiyatları katına göre değişiyor..
Fiyatlarımız şuan 180-210 arasında değişiyor.
Konumu :
Güzelbahçe limanın karşı sokağından içeri giriyorsunuz.100m ileride solda..
Güzelbahçe merkeze yürüyerek 7dk..güzelbahçe migrosa yürüyerek 5dk.
valla izmir güzel yer kıymetini bilin![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Elcik Murat; bu konu için ayrıntılı görüşelim. Çifte vs nerde buluşalım, plan falan getir inceleyelim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tamam konuşalım
yer çok güzel,saydığın özelliklerde bir yer olarak ciddi fiyatta çok iyi murat![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
yardımcı olamıyorum ardacım .tarkan abinin gördüğüm kadarıyla istemediği evlere bolca sahibim şuanda elimde mavişehirde denize bakan köşe 4+1 salon daire var fiyatı çok uygun 380 bin lira. ama isteklere uymuyor o yüzden bişey diyemedim.villa kentte daire var elimde ama onunda fiyatı uçuk ve seyrekte![]()
daire asla uymaz muratcım
villa dediğinde ilerki 10 sene içinde anca uyar![]()
kısmet abi Allah hayırlısını versin inşallah
ben yine bakıyorum ,dikkatimi çeken uygun güzel birşey olursa bilgi veririm sana
banada bısıler lazım![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)