doktorunu degiştir eşim için gittik ilk doktor daha kötü yaptı panik atağını ikinci doktor
sorunu tamamen çözdü ikiside piskolog ama....
doktorunu degiştir eşim için gittik ilk doktor daha kötü yaptı panik atağını ikinci doktor
sorunu tamamen çözdü ikiside piskolog ama....
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
mekan değişikliği en iyisi psikolog psikliyatrist fln da bir yere kadar mekan değişikligi en önemlisi
Allah rahmet eylesin, Başın sağolsun kardeşim.. Maalesef tavsiyem yok çünkü naparsan yap unutulmuyor![]()
başın sağolsun bende gecen sene babamı kaybettim elim bir hastalıktan. sonucu belli olsada uzun süre acabalarla yaşadık. hergün düşünmen görmen gayet normal 1 yıl oluyor cuma günü. Babamı hayal etmediğim gün kendimi kötü hissediyorum. zamanla o acıya yad onsuzluğua alışamıyorsun sadece acıyla ve özlemle yaşamaya alışıyorsun. Ne yaparsan yap 1 kişi eksiksin ama o eksikliğide alışıyosun.
Öncelikle başınız sağolsun . Belli bir süreliğine başka bir yerde kalmayı deneseniz bir de . Belki bir faydası olur , eğer iş durumunuz uygunsa uzun süreli bir tatil ya da ev değişkliği olabilir . Çünkü ne kadar zaman geçse size annenizi hatırlatacaktır , her anınızı hatırladıgınızda da acı çekeceksiniz .![]()
Instagram: mutusgarage
öncelikle başınız sağolsun..bana kalırsada bu gördükleriniz ona olan özleminizden,alışkanlıklarınızdan ibaret,zihnin size oynadığı ufak oyunlar..o çatı altında o arabada onunla vakit geçirdiğinizden alışkanlıklar sebebiyle gözünüzde canlanıyor olabilir..farklı uğraşlar bularak,başka şeyler düşünerek zamanla geçeceğini düşünüyorum..allah sabır versin..güçlü olmak dik durmak hayata + yönde devam etmek bunlara en büyük çözüm bence..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
KArdeşim psikologlar ilaç verip uyutuyor. Bence birebir konuşup terapi alabileceğin bir tedavi yöntemine bak derim.
İlaç kullanma sakın.
ALLAH Rahmet Eylesin başın sağolsun öncelikle...ilaç konusuna hiç girme arkadaşın dediği gibi uyutmaktan başka işe yaramıyor ha alkol ha ilaç onu geç...dediklerine bakılırsa senın psikolog verdiği tavsiyeler ile baya baya saçmalamış ki sende söylüyorusn daha beter oldum.
nacizane fikrim biraz evden ayrı gürültülü yerlerde bulun
(eğlence anlamında demiyorum)kal tatil yap sen arkadaşlarında kal onlar sende değil.
daha uzman bi pskiyatr a git onunlada konuş, sen de bence hergün değilde 2 haftada 1 mezarlığa git kendinle kaldığın zaman anne için yine et dua nı ama hergün mezarlık sana iyi gelmiyor anlaşılan...baktın evden ayrı kalmak iyi geliyor işe yaradı satarsın...
Öncelikle basın sagolsun.İlk olarak bence psikologunu degiştir biraz eve girme bence benım görüşüm arkadaslarınla vakit gecir arkadaslarında kal suanda devamlı eve girmen daima anneni hatırlatacaktır cok kötü bir durum yakın bir durumu bende yasamıstım ama anne baba olunca olay büyük tekrar tekrar basın sagolsun![]()
başınız sağolsun ilaç ve pisikolojik destek almak olayı sürekli olarak beyinde canlı tutup tekrar yapacaktır buda Allah korusun ilerde panik atak yapar
başın sagolsun arkadsım allah kımseye genc yasta yasatmasın bu acıyı
ben annem vefaat ettıkten sonra 2 yıl boyunca hergun sabah mezarı başına gıttım zor bı durum allah yardımcın olsun
ama sana tavsıyem akrabalardan bıraz uzak dur bu aralar ve arkadas ortamına at kendını baska seylere yogunlaş eve yorgun gel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)