User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
89 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: arkadaşlar tuhaf bir sıkıntım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doktorunu degiştir eşim için gittik ilk doktor daha kötü yaptı panik atağını ikinci doktor
    sorunu tamamen çözdü ikiside piskolog ama....
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

olcay_bora
    Misafir
    mekan değişikliği en iyisi psikolog psikliyatrist fln da bir yere kadar mekan değişikligi en önemlisi

PNR05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, Başın sağolsun kardeşim.. Maalesef tavsiyem yok çünkü naparsan yap unutulmuyor

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktorunu degiştir eşim için gittik ilk doktor daha kötü yaptı panik atağını ikinci doktor
    sorunu tamamen çözdü ikiside piskolog ama....

ağır seviyede mi bilmiyorum ama aynı hastalık ileri boyutta bende var
    iskemik atak(inme belirtisi)
    kalp krizi
    nefes alamama v.b gibi her şekilde gelebiliyor
    en son araç kullanırken geldi mecburen nöroloji desteğide almak zorunda kaldım
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaman en güzel ilaç.. basın saolsuunnn

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başın sağolsun bende gecen sene babamı kaybettim elim bir hastalıktan. sonucu belli olsada uzun süre acabalarla yaşadık. hergün düşünmen görmen gayet normal 1 yıl oluyor cuma günü. Babamı hayal etmediğim gün kendimi kötü hissediyorum. zamanla o acıya yad onsuzluğua alışamıyorsun sadece acıyla ve özlemle yaşamaya alışıyorsun. Ne yaparsan yap 1 kişi eksiksin ama o eksikliğide alışıyosun.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle başınız sağolsun . Belli bir süreliğine başka bir yerde kalmayı deneseniz bir de . Belki bir faydası olur , eğer iş durumunuz uygunsa uzun süreli bir tatil ya da ev değişkliği olabilir . Çünkü ne kadar zaman geçse size annenizi hatırlatacaktır , her anınızı hatırladıgınızda da acı çekeceksiniz .
    Instagram: mutusgarage

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle başınız sağolsun..bana kalırsada bu gördükleriniz ona olan özleminizden,alışkanlıklarınızdan ibaret,zihnin size oynadığı ufak oyunlar..o çatı altında o arabada onunla vakit geçirdiğinizden alışkanlıklar sebebiyle gözünüzde canlanıyor olabilir..farklı uğraşlar bularak,başka şeyler düşünerek zamanla geçeceğini düşünüyorum..allah sabır versin..güçlü olmak dik durmak hayata + yönde devam etmek bunlara en büyük çözüm bence..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

master
    Misafir
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim başın sağolsun, benim tavsiyem maneviyatla ilgili olur. Ölüm her canlının bir gün karşılacağı sondur muhakkak bunun bilincide olup ona göre yaşamamız ve hayatımızı bu kurala göre şekillendirmemiz lazım. Vaaz vermek gibi olmasın ama içine düşen ve seni yanlızlığa iten bu düşünceden kurtulmanın en mantıklı yolu maneviyatını kuvvetlendrimekten geçer. Seni sıkıntıdan kurtaracakta ,seni hayatın zorluklarıyla başbaşa bırakacakta daha doğrusu seni sınayacak Cenabı Allaha sığınmanı ,bu yönde biraz daha çaba sarfederk içinde bulunduğun durumu atlatmanı tavsiye ederim. Artık Kuran okuyarak namaz kılarak dua ederek bir şekilde içindeki vesveseden kurtulabilirsin. unutmayalım ki yaşadığımız herşey bizim sınavımız, önemli olan doğru düşünüp doğru eylemleri yaparak bu sınavı geçmektir. Cenabı Allah cümlemizin sıkıntılarına derman olur,seninde inşallah tez zamanda için rahat eder.

Mantıklı .

master
    Misafir
    KArdeşim psikologlar ilaç verip uyutuyor. Bence birebir konuşup terapi alabileceğin bir tedavi yöntemine bak derim.

İlaç kullanma sakın.

master
    Misafir
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saoalsın abicim öle yapıorum şuan sanırım benim suriyeye gitme zamanım geldi
    Hayırdır Suriye neiş ?
    Arap mısın , hemşeri miyiz yoksa ?

Çık gel laflayalım

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piskolğu değişip az tatil yapmak lazım ozman tşk ederm desteğiniz için
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı master Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır Suriye neiş ?
    Arap mısın , hemşeri miyiz yoksa ?

Çık gel laflayalım
    yok abim ya arada girip araba parçası topluyorum
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

master
    Misafir
    yok abim ya arada girip araba parçası topluyorum
    Suzuki için bi kaç parça getirmiştim en son. Fiyatlar mantıklı. Askerlik sebebiyle gidemiyorum şuan.

Neyse konu dağılmasın kardeşim.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH Rahmet Eylesin başın sağolsun öncelikle...ilaç konusuna hiç girme arkadaşın dediği gibi uyutmaktan başka işe yaramıyor ha alkol ha ilaç onu geç...dediklerine bakılırsa senın psikolog verdiği tavsiyeler ile baya baya saçmalamış ki sende söylüyorusn daha beter oldum.
    nacizane fikrim biraz evden ayrı gürültülü yerlerde bulun
    (eğlence anlamında demiyorum)kal tatil yap sen arkadaşlarında kal onlar sende değil.
    daha uzman bi pskiyatr a git onunlada konuş, sen de bence hergün değilde 2 haftada 1 mezarlığa git kendinle kaldığın zaman anne için yine et dua nı ama hergün mezarlık sana iyi gelmiyor anlaşılan...baktın evden ayrı kalmak iyi geliyor işe yaradı satarsın...

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piskoloğum var 2 haftadır gidiyorum ama hep aynı zırva konuşmaya çalış içini rahatlatacak şeyler yap onun sevdiği şeyler yap vs vs bunlar aksine gördüklerimi arttırıyor
    Öncelikle basın sagolsun.İlk olarak bence psikologunu degiştir biraz eve girme bence benım görüşüm arkadaslarınla vakit gecir arkadaslarında kal suanda devamlı eve girmen daima anneni hatırlatacaktır cok kötü bir durum yakın bir durumu bende yasamıstım ama anne baba olunca olay büyük tekrar tekrar basın sagolsun

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH Rahmet Eylesin başın sağolsun öncelikle...ilaç konusuna hiç girme arkadaşın dediği gibi uyutmaktan başka işe yaramıyor ha alkol ha ilaç onu geç...dediklerine bakılırsa senın psikolog verdiği tavsiyeler ile baya baya saçmalamış ki sende söylüyorusn daha beter oldum.
    nacizane fikrim biraz evden ayrı gürültülü yerlerde bulun
    (eğlence anlamında demiyorum)kal tatil yap sen arkadaşlarında kal onlar sende değil.
    daha uzman bi pskiyatr a git onunlada konuş, sen de bence hergün değilde 2 haftada 1 mezarlığa git kendinle kaldığın zaman anne için yine et dua nı ama hergün mezarlık sana iyi gelmiyor anlaşılan...baktın evden ayrı kalmak iyi geliyor işe yaradı satarsın...
    aynısını söylemişiz dısarda vakit gecirmen lazım

sakin
    Misafir
    başınız sağolsun ilaç ve pisikolojik destek almak olayı sürekli olarak beyinde canlı tutup tekrar yapacaktır buda Allah korusun ilerde panik atak yapar

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başın sagolsun arkadsım allah kımseye genc yasta yasatmasın bu acıyı
    ben annem vefaat ettıkten sonra 2 yıl boyunca hergun sabah mezarı başına gıttım zor bı durum allah yardımcın olsun
    ama sana tavsıyem akrabalardan bıraz uzak dur bu aralar ve arkadas ortamına at kendını baska seylere yogunlaş eve yorgun gel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)