User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
89 sonuçtan 77 ile 89 arası

Konu: arkadaşlar tuhaf bir sıkıntım var

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepinize tşk ederimde en iisi dediklerinizin dışında bu evi satmak
    öncelikle başın saolsun arkadaşım;
    çok yeni daha çokta normal bu kadar tazeyken bu denli etkilenmen bana göre biraz uzak kalmak adına çıkar yol bulman ne biliim bi tatil bi dost bi arkadaş yanı biraz uzak olması psikolojini farklı tutabileceğin bi atmosfer.

evi satman bana göre ileride sana daha çok zarar verir pişman olursun diye düşünüyorum.

(korku,kaygı,üzüntü)zarar verenin üstüne gitmektir bazen çözüm destek alarak döndüğünde..

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşadıklarınıo cok iyi anlıyorum ben iki yıl once kaybettim annemi ve bende eve ehr geldigimde onunlaydım zamanla gecior ama bu alışkanlık gitmedi benden bazen evde salonda annemle dertleşiyorum cok iyi gelior yani bunu bir problem gibi görmessen eminim daha iyi olucaktır bir not daha asla kendini aksma ve aglamk istediginde nerdeysen agla kimseyi umursama unutma aglamakta gulmek kadar insanı bir refleks
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

merve
    Misafir
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baba o tarz şeylere pek inancım yok inan arabada bile sanki sürerken arkada oturuo gibi kaç defa dalıp kaza yapıyordum sıkıntı oldu artık
    bu benimde başıma geldi. başta başınız sağolsun. ben birinin ölümüne şahit olmuştum, yakınım, hatta tanıdığım biri değildi. sizin olayınızla kıyaslanmaz gibi ama anlamadan fazla etkilenmişim sanırım.o olaydan sonra kaç kez kaza atlattım, aynı şekilde arka koltuktan biri bana dokuncak gibi hissedip direksiyonu kırıyodum. bisüre yalnız araba kullanma, hatta yalnız kalma evde. ben genelde yalnız kalmak zorundaydım o dönemlerde ama öyle bir hal almıştıki gündüz bile tek başıma tuvalete gidemiyorum öyleydi halim. en çok korktuğum şey aklımı kaybetmekti. geceleri aniden kalkıp çığlık atıyomuşum, ben hatırlmıyodum gece yaptıklarımı ama içim hep çok kötüydü, çok korkuyodum. sonra zamanla düzeldim, hala ara ara uykumda korktuğumu söylüyolar ama çok iyim şimdi. yalnız kalıyorum evimde. ve ben bunu çok basit gelebilir ama bir kediyle atlattım. küçük bir kedi aldı arkadaşım bana, geceleri yanımda hep o yatıyor bilincini taşıyarak uyudum, korkmamak için, unutup bana dokunduğunda yine çıldırmicam, yanımda o var biliyorum çünkü. böyle böyle alıştım, geçti, günlük yaşamdaki panikliğimde geçti. bana bıraktığı tek şey uykularım hep uykuyla uyanıklık arasında artık, bu sebeple pek dinlenemiyorum, ama o delirmiş hallerimi düşününce şimdi çok iyim.
    umarım en kısa zamanda atlatırsın, bir evcil hayvanın var mı bilmiyorum ama belki deneyebilirsin psikolojik yardımın yanında

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnızlığını alacak birşeyler yap. Bunun iki tane yolu var. Birincisi kendine bir ev arkadaşı, bir kız arkadaş veya bir hayvan bul. Bir kedi bir köpek. Seni oyalasın yalnızlığını alsınlar.

İkincisi, mutlaka ama mutlaka kendine bir hobi bul. Seni rahatlatacak, kafanı boşalttıracak bir hobi olsun bu. Bu balık tutmak olabilir, bu arabanla haşır neşir olman olabilir, bu bir etkinlik olabilir. Mesela dalış, scuba, dövüş sporları, zıpkınla balık avı, futbol vs vs.

Başın sağolsun ve Allah' ım c.c. kolaylık versin güzel kardeşim. Sıkma canını.

ekmekarası
    Misafir
    başın sağolsun allahım sabırlar versin.ben böyle bi acıyı yaşamadım ama ruh halimin bozulduğu zamanlarda hep maneviyata yönelmişimdir ve çok iyi gelmişti.daraldığın bunaldığın anlarda al eline kutsal kitabımız oku emin ol iyi gelcektir.bunu dışında denildiği gibi bi meşgale bul kendine.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımm başın saogolsun zor bi durum allah sabır wersin ailenize sana.... benimde annem vefat etti 1 yıl önce tabi zor bir durum ama allahın taktiri... bende geceleri uyuyamıyordum eşimle daha 1 aylık ewliydim o zaman dügünden yaklaşık 2 hafta snra annemi kaybettim eşim hele hiç uyuyamıyordu uyku ilacı kullanıyorduk genelde ama sana tavsiyem yakın arkadaşın warsa kız veya erkek bir müddük beraber kalın veya işin nedir durumun nedir bilemem ama bi tatilde iyi gelir.... ama dedigin gibi korkuyu zamanla üzerinden atıcaksın emin ol.. tekrar başın sagolsunn durunmun müsayitse eger ihmal etme her cuma ziyaret et ruhen ve bedenende faydasını göreceksin emin ol..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yapılması gereken herşeyi yazmışlar.ALLAH yardımcın olsun.mekanı cennet olsun

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu benimde başıma geldi. başta başınız sağolsun. ben birinin ölümüne şahit olmuştum, yakınım, hatta tanıdığım biri değildi. sizin olayınızla kıyaslanmaz gibi ama anlamadan fazla etkilenmişim sanırım.o olaydan sonra kaç kez kaza atlattım, aynı şekilde arka koltuktan biri bana dokuncak gibi hissedip direksiyonu kırıyodum. bisüre yalnız araba kullanma, hatta yalnız kalma evde. ben genelde yalnız kalmak zorundaydım o dönemlerde ama öyle bir hal almıştıki gündüz bile tek başıma tuvalete gidemiyorum öyleydi halim. en çok korktuğum şey aklımı kaybetmekti. geceleri aniden kalkıp çığlık atıyomuşum, ben hatırlmıyodum gece yaptıklarımı ama içim hep çok kötüydü, çok korkuyodum. sonra zamanla düzeldim, hala ara ara uykumda korktuğumu söylüyolar ama çok iyim şimdi. yalnız kalıyorum evimde. ve ben bunu çok basit gelebilir ama bir kediyle atlattım. küçük bir kedi aldı arkadaşım bana, geceleri yanımda hep o yatıyor bilincini taşıyarak uyudum, korkmamak için, unutup bana dokunduğunda yine çıldırmicam, yanımda o var biliyorum çünkü. böyle böyle alıştım, geçti, günlük yaşamdaki panikliğimde geçti. bana bıraktığı tek şey uykularım hep uykuyla uyanıklık arasında artık, bu sebeple pek dinlenemiyorum, ama o delirmiş hallerimi düşününce şimdi çok iyim.
    umarım en kısa zamanda atlatırsın, bir evcil hayvanın var mı bilmiyorum ama belki deneyebilirsin psikolojik yardımın yanında
    düşüncen için çok tşk ederim 4 tane köpişim var hepimiz aynı yatağa yatmaya kalksak çift kişilik yatak doluyor
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

306gti
    Misafir
    basın sagolsun.arkadsaslar bicok mantikli sey yazmis bende maneviyata onem ver diyorum kediyle kopekle olmaz bu isler.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umutum Öncelikle tekrardan Başın sağolsun gülüm

Arkadaşlarında dediği gibi ufak bir tatil dönüşündede yine kafanı dağıtacak seni oyalayacak bir kaç hoby ve evde tek kalıyorsan güzel bir dost ( evcil hayvan ) birazda olsa seni rahatlatacaktır.

Ama bunun yanında bu aralar biraz manevi tarafınında icraata geçmesi lazım gülüm

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umutum Öncelikle tekrardan Başın sağolsun gülüm

Arkadaşlarında dediği gibi ufak bir tatil dönüşündede yine kafanı dağıtacak seni oyalayacak bir kaç hoby ve evde tek kalıyorsan güzel bir dost ( evcil hayvan ) birazda olsa seni rahatlatacaktır.

Ama bunun yanında bu aralar biraz manevi tarafınında icraata geçmesi lazım gülüm
    abi evcil hayvanda kesmez oldu beni
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin Allah herkese gecinden versin bu acıyı söylenecek bişey yok ama en iyi ilaç zaman gibi

Alıntı ekmekarası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başın sağolsun allahım sabırlar versin.ben böyle bi acıyı yaşamadım ama ruh halimin bozulduğu zamanlarda hep maneviyata yönelmişimdir ve çok iyi gelmişti.daraldığın bunaldığın anlarda al eline kutsal kitabımız oku emin ol iyi gelcektir.bunu dışında denildiği gibi bi meşgale bul kendine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.
    Sevdiğin Bir Arkadaşınla Ufak Bir Tatil Kaçamağı Sana Bir Nebzede Olsa. İyi Geleceğini Düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)