Geliriz elbet de gece yazlığa dönüş sıkıcı olacak![]()
ayarlar kaldııı bıtırıyımmm turbo gsi le gelebılrımm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gsi ı bekliyoruzkartingde var
pazar öğleden sonra daha uygun olur heralde herkes için mersinliler nezaman uygun size![]()
Perşembe günü Adana'ya gelicektim ben zaten. Havaalanı mevzusuna, buluşma Perşembe olursa Perşembe bir daha gelirim. Benim için problem olmaz ama Muratcan, Bahadır, Erhan abiler filan için uygun olur mu bilmiyorum. Sonuçta onlar çalışıyorlar, sabah erken kalkmak sıkıntı yaratabilir belki.Beni yazın arabam servisten bugün çıktı daha en kötü X-Trail'le gelirim.
![]()
timu gün belli işte deiştirme yapazar ögleden sonra gelirlerse yine aynı saatte gidecekler ertesi gün yine iş var.. adanada haftasonu o tarz bişey yapılmaz.. pazar günü mendereste nereye koyacaz o kadar arabayı ? perşembe günü uygun işte gün deiştirmenin bence geregi yok gibi.. cogu arkadaşa da uyuyo zaten..
kamer dıer vteclerı bılmem ama burdan mersıne gıden bızım eskı ctt vtecıı bı sur tadına doyamassın yanı sımdıden soylıyım..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Timu bu sefer de gelmezsen ağır ayıp edersin yani. Zorla evinden alırız seni haberin olsun.Mediamarkt'ta tripod gördüm hoşuma gitti yarın fotolarını çeker sana gösteririm, senden de onay çıkarsa devletin okumam için bana verdiği 200 liralık krediye dayanarak alıcam o tripodu.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)