Bugün kesinse listeye
ribella2000
yasindamar
AtomKarınca 'yı da ekler misin D-cibsim![]()
durdunuz durdunuz benim 16:00-24:00 çalıştığım günü buldunuz
şaka bir yana orada olmak isterdim gerçekten
neyse muratcan temsil eder beni artık
herkese çok selamlar
iyi eğlenin resim-video çekmeyi de unutmayın...
abi 5 te toplanalım desek bizim millet agır kanlı anca 6 olur die düşündüm 6 da çıksak 7 de adanada olmuş oluruz diorum ben
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Roll varsa bende gelirim![]()
tühhh neyse sonrakine, egsozuda yaptırmıştım amaneyse, elbet düşerim o tarafa yine, ii eğlenceler beyler, dikkat edin kendinize.
gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ayağınıza sağlık güzel bi akşamdı güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize ...
rollingler çok güzeldi çok zevk aldım Aslan kardeşime beyaz 106lı kardeşime gri vtec kardeşime Clio rs sahibine teşekkür ediyorum ayağınıza sağlık özür diliyorum isimleri bilmediğim için yazdım yanlış anlamayın sakın yine vtec geçemedik neyse başka sefere artık![]()
PROJECT 01
Herkesin ayağına sağlık güzel bir gün oldu fotolar videolar felan tam anlamıyla yarın ortaya çıkar bendekileri bu gece aktarmaya çalışacam![]()
gerçekten tüm samimiyetiyle bizi karşılayan ve agırlayan adanalı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz bu buluşmalarda bir kez daha görülüyorki Adana-Mersin sağlamcılar
umarım dostuk bagımız ebedi olur muhabbetimiz yemegimiz herşeyimiz 10 numaraydı denemeler harikaydı ben bunun şerefine içiyorum utkuuu uyumaaaaaaaaaa
bir kusurumuz olduysaa affola ayagınıza benzininize dizelinize sağlık![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)