işim gereği sürekli araç kiralıyorum haftalık aylık falan değişiyor
her aracın piyasada çok az bi farkla rayici mevcut sadece büyük firmalarda fiyat farkı ortaya çıkabiliyor..
tabi bide fiyat farkı günlül le haftalık 1 olmuyor
şireketlere verdikleri uzun dönem fiyatlarıda hiç belli olmuyor..
ama normal bir vatandaş için focus dizel 1 günlük alsanız 100 TL den aşağıya çok zor hatta genel rayici 120 TL civarı
era lar symboller günlük 70 tl civarı 60 a biraz kasarsanız bulursunuz
en mantıklı araç bence linea lar 90 TL civarına veriliyor genelde hem güzel araçlar hemde fiyat biraz daha makul..
doğrudur ama şöyle doğrudur extra para vermiyosunuz genel olarak sadece kiralama esnasında diğer kullanıcılarında ehliyet fotokopileri imzaları falan gerekli
bu kişiler harici başkası kullanamaz aracı..
1-2 günlük çok pahalıya geliyor ya.Transit kiralamıştık uzun dönem günlüğü 30TL ye geliyordu
Bu arada 3-5 yıllık ehliyet gerekiyor mu ufak arabalarda?Vito kiralayacaktım vermediler![]()
arkadaşlar, 17.08.2010 ve 22.08.2010 tarihleri arasında bana da dizel bir araç lazım. fiesta,era gibi. uygun fiyat verecek tanıdıklarınız varsa bilgi lütfen.
killah annenle konuşabildiysen haber bekliyorum 1 hafta sonrası için
istersen özel mesajla ulaş mail falan filan alışverişi yapalım ordan haberleşmemiz daha kolay olur.
günjel![]()
En son yarışlarda start finişh gezmek için bonus takımı olarak 4 tane focus kiraladık AVIS ten anadolu yakasında caddede ofisleri.3 günlük tek arac için günlük 120lira ödedik.Yenı kasa full focuslardı.TAvsiye ederim avis düzgün calışıyor.Ellerinde fiesta clio da vardı en son boşta.
şöle ucuzundan bi tanede ankarada kanka bulsakta her ay istanbuldan ankaraya araba getirmekten kurtulsam.Hadi gidiş güzelde dönüş eziyet oluyo.5 günde isnt-ank , ank -çanakkale bozcaada , bozcaada-ank , ank ist yaptım , az önce döndüm eve...Eskisi gibi deilim uykum geliyo artık uzun yolda.Yaşlandıkmı ne![]()
baran avisin caddedeki tam yerini tarif edebilir misin? feneryolundaymış bana yakın muhtemelen de demin geçerken bakındım gözüme çarpmadı.
Ferdi bırakacaktı arabayı 10 lira ekstra verdim diye hatırlıyorum. Kiralık araçları çok severiz de kiralıklar bizi sevmiyorAma bazen sadece fotokopi istiyor olabilirler.
Budget ve Avis aynı grubun ve aynı araçlar var ama nedense budget daha ucuz, sorduğumda da şirket politikası dediler. Büyük şirketlerin avantajı küçük işletmeler gibi şurayı çizmişsin burdan ses geliyor muhabbeti yapmıyorlar, hele ki şimdi küçük hasarlar için 3-5 lira ek ücret opsiyonu var, böylece ufak sürtmelerde rapor vs uğraşmıyorsun.
killah,
hala kiralayabilirim pazar için? 25 lira vermicem merak etme, biraz benzin parası çıkarırsın
bu arada galiba bugün evimin önünden geçtin, sac jantlı bej renk toledo gördüm bi tane, akşam saat 8 çeyrek gibi ziverbeyden geçtin mi![]()
o konuyu konuştuk zaten, allah acil şifasını versin herşeyden önce...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)