25tl süper yaa![]()
25tl süper yaa![]()
killah 25 e eğer kiralama şansın varsa bende istiyorm bir günde olsa bi edirne yapar gelirim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
biz uzun dönemde bile bi fiestayı 40 dan aşşağı veremıyoruz 25 tl çok iyi gerçekten ihtiyacı olan kacırmasın aslında ben bıle alabılırım
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yaww sırf 25 Tl nin hatrına kiralanır bee
anladığım kadarıyla 1 şahıs kiralayabiliyor.
o zaman abi sıraya girmek lazım![]()
21-22 haftasonu o fiesta bende eger ayni fiyattan tek bi araba kiralaniyosa, acik net konusayim
Killah: peki aviste ayni sekilde size indirimli neler var baska? Bi buyuk boyundan focus falan varmidir?
hyundaı era/albea/ bu tarz klasmanda olanlar 70 tl
üx birşey istiyorsan cooper s veririm 25o tl)
Erkan DOĞU
sikibin falan kiralasak drift day hesabi![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
arkadaşlar km sınırlı olarak bi ara carpuz.com vardı kiralama olayında rengarenk miniler smartlar orayada bi bakabilirsinz 5 yıllık ehliyet istiyolardı aklıma geldi paylaşıyım dedim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Abi annem eğer müşteriye diye kiralarsa yine 25 tl ama pasaportunu falan istiyorlar (turizm şirketi bizimkisi) kendisine kiralarsa da o fiyattan alıyoruz, sanırım 2 tane alabilir aynı anda maksimum.
@can87 focusta var bildiğim kadarıyla bi önceki kasa dizel fiyatı hakkında bi bilgim yok ama
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)