Bu kutlu gunde canakkale yolun sonu filmi duygusal anlamda iyi gelecektir diye dusunuyorum.hafta sonu izledim cok begendim.
Allah bizi vatanimizdan ırak kılmasın. Allah butun turk vatandaslarimizi vatanimiz icin hayirli olandan eylesin.
Bu kutlu gunde canakkale yolun sonu filmi duygusal anlamda iyi gelecektir diye dusunuyorum.hafta sonu izledim cok begendim.
Allah bizi vatanimizdan ırak kılmasın. Allah butun turk vatandaslarimizi vatanimiz icin hayirli olandan eylesin.
Kimlik din dil ırk ayrımının tavan yaptığı günümüzde,toprak birliğimizi hatırlatan ne ulu bir gün...Şehitlerimiz olmasaydı kimbilir bugün kimin sömürgesiydik...Hoş sömürge olmak/olmamak çok ironik bir kelime şuanda ama...Ben kendi adıma şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum...
bu savaşı bileğiyle,hakkıyla,imanıyla kazanan yaşı 12 ile 70 yaş arası 254.000 şehidimizin ruhları ŞAD olsun.
O İLLET KUŞATMAYI SAVUNAN AZİZ TÜRK-İSLAM ÜLKÜ'SÜDÜR...
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir. Hüseyin nihal ATSIZ
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Ruhlari sad olsun, nur icinde yatsinlar insallah, gurur duyuyorum atalarimla .
Şehitlerimizin ruhu şad olsun
Nur dolu, cennet kokulu kabirlerinde, rahat yatmayı nasip etsin Allah, bizim yatağımızda rahat yatmamıza vesile olan her şehidin, her komutanın, bütün kahramaların Ruhları Şad olsun.
Çanakkale dünyanın en güçlü ülkelerinin,en karmasık silahlarının,en büyük ordularının 'iman dolu göğüslere' çarpıp tuz buz olduğu sahnedir.
Her Türk'ün görevi olmalıdır o denli kutsal toprakları ziyaret etmek..İnsanın tüyleri diken diken oluyor adeta.Yaşıyor tekrardan savaşı içerisinde ..
Ben defalarca ziyaret ettim ve her seferinde içimde bi burukluk bi özlem bi tekeşkkür oldu.İnanın bana anlatılmaz yaşanır..O ortam o hava o atmosfer bambaşka..
Allahım bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın..
Ancak şunu da söylemeden edemiyeceğim.Yanlış anlaşılmasını istemiyorum ancak iyi ki de savaş olmuş..
Benliğini bu denli kaybetmiş bir milletin yılda birkaç sefer de olsa Türk olduğunu hatırlaması, tek yürek olduğunu anlaması gerçekten iyi bi olay.Beni onurlandırıp gururlandırıyor..
Şehitlerimizin ruhuna, ülkemizin geleceğine, nöbetteki aslanlarımıza, dünyanın bütün her yerindeki Türk-Müslüman kardeşlerimize dualarınızı esirgemeyin..
Saygılar..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Tüm şehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin.
Bu şanlı günde yazılacak çizilecek çok şey varda herşeyi Allah" havale ediyorum....
Ruhları Şad Olsun...
canlarını vererek bizim çoluk çocuğumuza can verdiler. allah mekanlarını cennet eylesin. hepsi nur içinde yatsın. bize de bu güzellikleri korumak düşer. borcumuzu ancak bu şekilde ödeyebiliriz.
Bu topraklar için canlarını hiçe sayan Aziz Şehitlerimizin ruhu şad olsun
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
KENDİ CENAZE NAMAZINI KILAN ŞEHİTLER
OLUR MU, OLMAZ MI ? Demeyin...
Tamamen gerçek bir hikayeden alıntıdır...
"Babamım dostlarındandı. Dimdik yürüdü. Hani Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmemiş tipler vardır ya, öyle biriydi. Ben çok küçüktüm, evimize misafir gelirdi. "Oğul" diye seslenirdi hep. Bağdaş kurmaz, diz çöker öyle otururdu. Gaz lambası ışığında daha bir heybetli görünürdü gözüme. Hep bitip tükenmek bilmeyen harp hatıraları anlatırdı. Çanakkale, Gazze, Kafkas cephelerini dolaşmış; Sakarya, Dumlupınar'da savaşmış. Ancak İzmir'in kurtuluşundan sonra köyüne dönebilmişti. Anlattıklarında hep acı, kan, cefa vardı. Kolay mı kazanılmıştı bu vatan? Ölüm neydi ki? Şerbet içmek kadar kolaydı. "Biz kendi cenaze namazımızı kendimiz kıldık Çanakkale'de !" derdi sık sık. Olur muydu??
Kirte muharebeleri sırasında bölükler arka siperlerde hücum sıralarını beklemektedirler. Ön siperlerdekiler ileri fırlamış boğuşuyorlar. Yüzbaşı hucum için emir bekliyor. Bütün asker süngü takmış siperden fırlamak için hazır. Sinirler gergin... Bütün dudaklar kıpır kıpır dualar okuyor, kelime-i şehadet getiriyor. Süre uzuyor. Yüzbaşı erlere sesleniyor...
"Yavrularım... Aslanlarım... Biraz sonra Cenab-ı Rabb'ül Alem'in huzuruna varacağız. Abdestsiz gitmeyelim...Haydi ! Tüfeklerimizin kabzalarına ellerimizi sürüp, hep beraber teyemmüm edelim..."
Teyemmüm edilir... Bekleme devam etmektedir. Biraz sonra Yüzbaşı;
" Çocuklarım... Sanıyorum biraz daha bekleyeceğiz... Önümüzde biraz daha zaman var. İleride arkadaşlarımız şehit oluyor. Hem onlar için, hem de vakit varken, kendi cenaze namazımızı kendimiz kılalım..."
" Kabe Karşımızda... "
Arkadan Of'lu Ali çavuş bağırır. " ER KİŞİ NİYETİNE... "
O gün yapılan hücumda, kendi cenaze namazını kılan pek az kişi sağ kalabilmişti.
Onlar Allah'a verdiği sözü tuttular...
![]()
Meydanlarda onbinlerce şehidimizin katili adına tezahüratlar yapılır ve yapılmasına en ufak engelleme söz konusu olmaksızın izin verilir iken..
Vatan hainleri teröristbaşının önünde ceket ilikler iken..
Terör çözümü için katilden yol haritası, mektupla direktif alınır iken..
Senin oğullarına kurşun sıkıp şehit edenler el üstünde tutulur iken..
Onbinler'in katili "kral" muamelesi görür iken..
Türk adını ağzına almaya çekinen hainler ortada cirit atar iken..
Sana, senin şehit olduğun uğurda şehit olanlara "kelle" diyenleri unutanlar var iken..
Kendilerine ingilizin, yunanın piçi değil de tanıdığı, bildiği dedesinin torunu olma imkanını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'e nefret besleyen soysuzlar var iken..
Türkiye Cumhuriyeti'nin bayramlarını, Cumhuriyet'in kuruluşunu kutlamak yasaklanır iken..
Türküm dedikten sonra Türk bayrağı açmaya kalktığında apar topar karakola alınıp, PKK bayrağı açtığında en ufak tepki görmez iken..
Şahsi menfaatleri uğruna tüm bunları görmezden gelenler var iken..
Utanıyorum şehidim utanıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)