Allah şehitlerimize rahmet eylesin geldiğimiz nokta şu an çok üzücü ben utanıyorum şehitlerimiz adına![]()
Allah şehitlerimize rahmet eylesin geldiğimiz nokta şu an çok üzücü ben utanıyorum şehitlerimiz adına![]()
Bebek katili bi kopegin ismini meydanlarda tezahurat yapilmasi icin vermediniz caninizi ozur dilerim hepinizden ruhlariniz saad mekanlariniz cennet olsun.Allah sonumuzu hayir etsin.
abi noktayı koymuşsun daha üstüne bir kelime bile edilmez ....
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Böyle evlatların olduğu ülkede, olmaması gereken çoğu şey.Allah onlardan razı olsun.Ruhları şad
olsun.Onların canları pahasına kazandıklarını yavaş yavaş satmaya çalışanlar.İnşallah bir daha
kurtuluş savaşı yapmamıza gerek kalmadan kurtuluruz bunlardan.
Konudaki paylasimlar cok guzel herkesin eline saglik zevkle okudum.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Ülkeyi bu hale getiren hainleri Allah'a havale ediyorum... Ülkeyi bölmek için her türlü gücü kullanıyorlar, ama biz Çılgın Türkler'iz bunu unutuyor "Türküm" diyemeyen kansızlar....
Yarın da Ergenekon zırvasıyla ilgili olarak yurt genelinde mitingler var, "Türk Bayrağı" taşımaktan korkmayan tüm arkadaşları katılmaya davet ediyorum... Bu siyaset vb değil, konu vatansa gerisi teferruattır, vatan elden gidiyor ve halen daha milletim uyuyor...
Çanakkale ONURUMUZDUR.!!
Rabbim tüm ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNU ŞAD EYLESİN Bizleride onların Şefaatine Nail eylesin inşAllah.!! (Amin)
Şu kör gözlerinizi açın artık. Ülke hiç iyiye gitmiyor. Şehitleri anma gününde imralıdaki şerefsizle görüşmeler yapılıyor ve yakında o şerefsiz serbest kalcak hatta meclise bile girebilir demedi demeyin.Ülkenin Aydın insanlarına ATATÜRK'ÇÜLERE müebbet hapis cezası isteniyor. Bunların hepsi 18 martta oldu. Anlayacağınız şerefsizler dışarda ve mecliste, vatanı satmayan şerefli insanlar ise içerde ve müebbet hapis cezası ile karşı karşıya. Ergenekon adı altında bütün Aydın ve ATATÜRK'ÇÜ insanları içeri aldılar. Suçları vatanı satmamak, ihanet etmemek, çalıp çırpmamak ATATÜRK'ÇÜ olmak. Benimde en az 15 senedir tanıdığım 1 tanesininde belgesini ve suçunu redhack açıkladı. Suçu ise Anne tarafından alevi olmak, solcuları ve alevileri işe almak, pinpon masası almak. Belki yazdıklarım foruma aykırı ama bu sayfadaki lk mesajdaki resim herşeyi açıklıyor ztn.
Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun,pekakayla masaya oturanlarında Allah belasını versin!
OEM+
Keske onlar için canımızı veren biz olsaydık.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Allah bunların belasını versin.
Apo öle görüşüp sonra Gelibolu'da şehit anıyorlar, bu nasıl bir karaktersizlik şerefsizliktir anlamıyorum.
Halkalıda bir okul 18 Mart günü disney gösterisine öğrencileri götürmüş, gitmeyenlere de okul tatil demiş...Ulan disney ne o.cocukları, otobüs tutup cocukları canakkaleye geliboluya götürsene...hadi onu da yapamadın okulda bir etkinlik düzenle...
Bu yol yol değil, ufacık ilkokul cagındaki cocukları bile degistirmeye calısıyorlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu ülkeyi sanki kendi kazanmışçasına, her karışını satıp, her şeyini pazarlığa yatıran, ülkenin onurunu ayaklar altına alan,din sömürüsü ile de göz boyayan zihniyetin tez zamanda acılar içinde can vermesini, bunlara şakşakçılık yapıp burada bile hala onun askerleriyiz diye şov yapanların da allahtan belasını bulmasını diliyorum. amin.
Yarın Çanakkale'nin 100. yılı Allah Bu topraklar için toprağa düşen Mehmetçikten razı olsun. Elimden hiç birşey gelmiyor dua etmekten başka.Ruhları şad olsun.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
18 Mart'ta olsun olmasın, her Türk gencinin muhakkak ama muhakkak bu bölgeyi ziyaret etmesi gezmesi gerekir. İnsanin tüyleri diken diken oluyo resmen.
Allah onlardan razı olsun , Mekanları cennet olsun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)