User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
89 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: LPG'li Porsche, Mercedes ve BMW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok biliyoruz ayağına yatmışlar camurlugunu delmısler mercedesın o nasıl ıstır..

valla ben şahsen lpg taktırmam..sevmiyorum nedense düplü ..takarsam albeaya accente falan takarım oda sehırıcı arabasıysa oyle gezıncegım...takan taksın..ama benzinle çalışmak için üretilmiş bir motora gaz vermenin hala hiçbir zararı olmayacagını savunanlarda var ...neyse
    Atmosferik kullanım için üretilmiş araçlara, sonradan aşırı besleme uygulanıyor.. Bunuda öyle düşün, güzel düzgün bilen kişiler tarafından yapılırsa bi sıkıntı yaşamaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atmosferik kullanım için üretilmiş araçlara, sonradan aşırı besleme uygulanıyor.. Bunuda öyle düşün, güzel düzgün bilen kişiler tarafından yapılırsa bi sıkıntı yaşamaz..
    ben tartışmak için söylemedim bunu belirteyim...ama senin dediğinle alakası yok sonucta yıne benzın hava karısımını yukseltıp guc alıyorsun...bence benzinli arabaya mazot koymakla aynı şey lpg yani farklı şeylerin yakıtını koyuorsun benzin için üretilmiş sonuçta motor ...illaki vardır zararı onu diyorum ama accent albeam olsa takardım acımazdım ..olupta atıyorum e39 5.28im falan olucak tup takıcam dıye bana gelen tup bayıne pıknık tupu atar kacarım ...

yazık sonucta 150 milyardan fazla parası olup araba alıp bunları yapmaları...al kardeşim o zmn dizellerini zaten veriyordur montajına 5000 TL onu cıkartıcam derken araba eskıcek

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya büyük para bağlayan adam varını yoğunu satıpta araba almaz, daha da parası vardır. Sen git arabaya 100-150 bin euro ver sonra git LPG tak az yaksın diye, nerde mantık? Normal gündelik arabalar için ise iyidir, araba eşek niyetine kullanılıyor sürekli yol yapıyorsa..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrari ve lpg komik.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    valla bir araca 200-300bin tl vericek durumum varsa benzini onemsemem acikcasi

ama su sartlarda 1.6-2.0 cc bir arac kullaniyor ve dizelede gecicek durumum yoksa dusunmeden taktiririm

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans için alınan araçlara uygun görmüyorum..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Q7 ' ye Tüp Taktırırsan , Böyle Guti'nde Patlar
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt hesabı yaparsak. Km'de 1TL yakan bir araç ile haftasonu 150 km yol yap. Ne etti? 150. Lpg tak, yarı yarıya 75TL. 75TL'ye buradan köprü altı takılır Ferrariyle.
    tup taktırsam neden sadece hafta sonu bıneyım her aksam cıkartırım 7*150 km olarak hesap edersek cıddı para kalıyor

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabaya büyük para bağlayan adam varını yoğunu satıpta araba almaz, daha da parası vardır. Sen git arabaya 100-150 bin euro ver sonra git LPG tak az yaksın diye, nerde mantık? Normal gündelik arabalar için ise iyidir, araba eşek niyetine kullanılıyor sürekli yol yapıyorsa..
    mantik mi eger spor arac almadiysam tum araclara takarim lpg. Yok yere kendimi devlete niye duzdureyim, disaridan gelen bir urune gereksiz paralar vereyim. Lpg kullanirim uygun fiyata ayni km yi gezerim mantikli olan bu bence normalde o araclarda 100-150.000 euro da degil devletin kaktirmasi yuzunden o da hehe

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrarisiyle km yapan gördünüzmü hiç.
    2bin km de bir servise bakıma giren araç ıse gıdıp gelıncek arac deıldır sonucta km yapmazsın yapıcagında senede 2bın olur 3bin olur bnce ferrariye lpg sacma .belkıde arac replikadır 406 coupe ...
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantik mi eger spor arac almadiysam tum araclara takarim lpg. Yok yere kendimi devlete niye duzdureyim, disaridan gelen bir urune gereksiz paralar vereyim. Lpg kullanirim uygun fiyata ayni km yi gezerim mantikli olan bu bence normalde o araclarda 100-150.000 euro da degil devletin kaktirmasi yuzunden o da hehe
    Ya abi .iken .ikiyo, şimdi bize göre bakalım artık koyunuz güdülüyoruz. Kaç tane Ferrariye binecek adamın evsiz yurtsuz- yada düşük miktar gelirde yaşadığını düşünüyoruz ki? Param varsa harcarım düşünmem, ama yatırımımı yaparım o ayrı dava.
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıralı değildir onlar. 10 sene öncesinin LPG teknolojisinden bahsediyorsun.
    Direk LPG ile çalışan sistem yani. Günümüzde sıralı sistem var. Benzinle çalışıyor
    araç, yağlamasını yapıyor sonra belli bir ısıya geldikten sonra motor LPG
    devreye giriyor.
    yağlama ?! yakıt neyi yağlacak arkadaşlar Allah aşkına lpg nin motoru yemesi olayı sadece daha yüksek sıcaklığa ihiyiaç duymasıdır yanmanın oluşşması için... sebebide oktanı yüksek oluşudur. yaklaşık 98 oktan gibi bi değerdedir lpg ama özgül ağırıgından dolayı %20 daha fazla yakıt yakmak zorundasınızdır ortalama olarak. Yüksek sıcaklık=hararet riski bu ayarı tutturamayan lpg beyileri ( ki tune edilebilir ve lpg de performans alan arkdaşlar var aramızda ) zenginde yakıt yaktırıp aracın pistonlarını eritebilir. Yağlama soğutmaya yarar en nihayetinde. Ama yakıtın kendisi silindir içini yağlamaz. İyi tüne edilmiş lpg performans artışı sağlayabilir. Ama yüksek devirlerde özellikle düşük sıkıştırmalı araçlarda bu ayarı tutturmak cok zor. Aslında type R bu mantıkla iyi bir denek olabilir yüksek oktan yüksek sıkıştırma

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor arabaya bile takılır. Mantıklıdır da. Ama Supersport'lara. Ne bilim yani Bir Ferrari F430 yada 911 Turbo'ya. Ben yapmam. Yapanada Saygı DUYMAM.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşım 2 tane ml320 ye lpg uygulattı kullandıkları bir tanesini sattılar diğeri hala duruyor ve sorunsuzca biniliyor

bence lpg de olay duzgun montaj işçilik bunun dışında benzinden bir farkı yok benim tek taktırmama sebebim 1. bagajım yok zaten 2. si hep avm kapalı otopark kullanıyor olmam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tup taktırsam neden sadece hafta sonu bıneyım her aksam cıkartırım 7*150 km olarak hesap edersek cıddı para kalıyor
    Para hesabı yapıyorsan hergün bir Ferrari kullanabilmek çok zor yani en azından yaptığın para hesabına göre. Şöyle ki; bakım masrafı olur bazı araçların özellikle pahalı araçlarında pahalı servis masrafları olur. Hergün kullanırsan aracı daha çok yıpranacağından dolayı yani. Bunun gibi zor bir durum. Yani en iyisi biraz para kazanıp hergün bineceksende para kazanıp binmek en iyisi.
    300.000€ verdikten sonra düşünürsün evet doğru çok haklısın.
    Pardon karıyla kızla harcayacaktın özür dilerim.

Sözüm meclisten dışarı;
    Klasik Türk milleti davranışı, parası olmayıpta cebinde 2000-3000 lira arası telefon kullanılması gibi bir olay Ferrari'ye LPG taktırılması.

Ya da

Öğrenci olupta öğlen yemeği yemeyip ayağında Prada olması gibi gibi...

Paran varsa yaşarsın bazı şeyleri paran yoksa zor. Hayat çok zor biliyorum.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BRC dönüşümlü Type-r yarış aracı vardı belki hatırlarsınız

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para hesabı yapıyorsan hergün bir Ferrari kullanabilmek çok zor yani en azından yaptığın para hesabına göre. Şöyle ki; bakım masrafı olur bazı araçların özellikle pahalı araçlarında pahalı servis masrafları olur. Hergün kullanırsan aracı daha çok yıpranacağından dolayı yani. Bunun gibi zor bir durum. Yani en iyisi biraz para kazanıp hergün bineceksende para kazanıp binmek en iyisi.

Sözüm meclisten dışarı;
    Klasik Türk milleti davranışı, parası olmayıpta cebinde 2000-3000 lira arası telefon kullanılması gibi bir olay Ferrari'ye LPG taktırılması.

Ya da

Öğrenci olupta öğlen yemeği yemeyip ayağında Prada olması gibi gibi...

hadi parayıda gectım kişisel zevk sonucta bu adam bu arabaya 300.000 euro verıyorsa ve alıyorsa ısterse bagaja pıknık tupu koyar öyle gezer bunu konusmak burda bıze dusmez lpg de cevrecı bı yakıt sonucta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sözüm meclisten dışarı;

Ya da

Öğrenci olupta öğlen yemeği yemeyip ayağında Prada olması gibi gibi.
    ..

Çok doğru valla abi ikiside. Bu arabalar keyif arabaları, adam sağa sola giderken Ferrariye binmiyor, he bineni var ama onunda tek arabası Ferrari yada bir supersport değil. Benim arkadaşımda da Porsche var bakkala bile onunla gidiyor, böyleleri de var.

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi parayıda gectım kişisel zevk sonucta bu adam bu arabaya 300.000 euro verıyorsa ve alıyorsa ısterse bagaja pıknık tupu koyar öyle gezer bunu konusmak burda bıze dusmez lpg de cevrecı bı yakıt sonucta
    Supercar isteyipte emisyon değerlerinin düşük olmasını istiyorsa Tesla alsın o zaman.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)