neden hala kapalı otoparklara lpg li araç alınmıyor ? ne olursa olsun hala tehlikeli bir yakıt türü.
neden hala kapalı otoparklara lpg li araç alınmıyor ? ne olursa olsun hala tehlikeli bir yakıt türü.
yaw benim anlamadıgım bu lpg nin oktanı benzinden daha yuksek olmasına rağmen neden arabalarımıza taktıgımızda performans kaybı yasıyoruz
benzinin 97 oktanı ile lpg nin 115 oktanı arasındaki yanma farkı nedir biri sunu acıklarsa cok sevinirim...
parası cok olan arabasına turbo takar az olan lpg takar kımın arabasına ne taktıgıda kımseyı ılgılendırmez ben aracımda gunde 60 km yol yapıyorum benzınlı olsa 20 tl ıken lpg ıle 10 tl ıle gıdıyorum gayette mutluyum![]()
![]()
Şu aralar Cadillac Escalade alıp sıralı LPG ile İstanbul'da dolaşasım var kulağıma çok güzel gelen bir fantazi valla.Hem koca bir 6.2 L Vortec V8 sürüyon hemde cebin çok yanmıyor .![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
audi tt quatrom war lpg li =) 1 aya kadarda araca Nos giriyorum =) Haydi Hayırlı Ramazanlar =))
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
neye göre tehlikeli?avm lere lpg li araç alınmamasanın en büyük nedeni herhangi bir çökmede oluşacak gaz sıkışmasını önlemek yani büyük bi patlamayı önlemek sölediğin şeyde haklısın ama hala tehlikeli diye bişey yok neyi kastettin bilmiyorum ama bu yönden hep tehlikeliydi yoksa benzin gazdan daha tehlikeli bi maddedir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)