Süper bir grup 1995 de çıkan bir şarkıyı hala dinliyor ve sıkılmıyorsak sebebi budur :icon_tup:
Printable View
Süper bir grup 1995 de çıkan bir şarkıyı hala dinliyor ve sıkılmıyorsak sebebi budur :icon_tup:
Ilk olarak cehennemden çıktılar
şimdide münasip yerlerden çıkarlar ins.
Eskisi kadar hoş olur.
Mc hummer,vanilya ays:D,CARTELL:allaalla:
eskisi kadar güzel olucak mı bakalım
cartel,karakan albümü evde hala duruyor kaset olaraktan :) evdeki ses,evdeki ses bam bam diyim siz anlayın hahaha
'' 25 yaşında yüzbinlik araba :) ''
Hala bazı sözleri aklımda , cıksın dinlerim yine :D
album cıktıgı ilk gun aldım
mahalledeki cocuklar hastaydı paraları olmayanlarada kendim kopyalamıştım en az 20 tane kaset kopyalamıştım.sonra dans hareketleri atlamalar zıplamalar.cartel gibi davranmalar ne günlerdi be hahahha
evdeki sesss :)
bi yandan çıksın istiyorum bi yandan da efsane olarak devam etsinler istiyorum. efsanelerin devamı genelde çok iyi olmuyor :S
edit:
bin arabama diyince aklıma bu geliyor hep :D orijinali de bu
http://www.youtube.com/watch?v=uL_oLSgLAYc
25 yaşında 100binlik araba nerden geldi bu para en iyisi sormaaa:DAnlamassın kafanıda yorma :hahaha:
1995 te Sabah Gazetesinin kuponları ile İnönüdeki Konserine gitmiştik ve hala o konserde aldığım Cartel Bandanasını saklıyorum hey gidi heyyyy:rolleyes:
ilk okuldayken elemanın biri dersin ortasında carteli söyelerdi hehahaha
Ben o dönemleri hatırlamıyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla adamlar efsane :D Öyle kalsınlar bence. Yeni nesil daha iyi rap yapıyor.
Türkçe rap'i bana sevdiren gruptur.. harbiden efsaneler... en iyi sample kullanan gruplardan biridir bana göre.. İnşallah adlarına yakışır bişe çıkar ortaya..
"Al sanaa al sanaa al sana karakan! var mi bize yan bakan! " diye gezinirdik sokaklarda :) Cok eglenceli, cok daha samimi gunlerdi. Cartel TR'deki internasyonel platformda en onemli gruplardandi. TR'de graffiti yaptigimiz zamanlardan Turbo ve S2K ile de ayni zamanda konserlerde sahne alir, mevzuya cok guzel underground bir hava katardi. Yeni album mujdesi super ama Cinai Şebekesiz cok eksik olacak. Lirikal olarak iclerinde en saglam adamlardandi bence.
cok severek dinledim cartel erci karakan annem televizyonu kapatıyodu dinleme şu manyakları diye :D babama yalvar yakar kasedini aldırmıştım walkman e hergün 4 kalem pil alıyodum süper ya çok sevindim :)
way be iyi olur yaw beynime kazınmıştı ilk hit şarkıları :rolleyes:
harbi efsane ne grubtu bee:)