Süper bir grup 1995 de çıkan bir şarkıyı hala dinliyor ve sıkılmıyorsak sebebi budur![]()
cartel,karakan albümü evde hala duruyor kaset olaraktanevdeki ses,evdeki ses bam bam diyim siz anlayın hahaha
album cıktıgı ilk gun aldım
mahalledeki cocuklar hastaydı paraları olmayanlarada kendim kopyalamıştım en az 20 tane kaset kopyalamıştım.sonra dans hareketleri atlamalar zıplamalar.cartel gibi davranmalar ne günlerdi be hahahha
evdeki sesss![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bi yandan çıksın istiyorum bi yandan da efsane olarak devam etsinler istiyorum. efsanelerin devamı genelde çok iyi olmuyor :S
edit:
bin arabama diyince aklıma bu geliyor heporijinali de bu
http://www.youtube.com/watch?v=uL_oLSgLAYc
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
25 yaşında 100binlik araba nerden geldi bu para en iyisi sormaaaAnlamassın kafanıda yorma
1995 te Sabah Gazetesinin kuponları ile İnönüdeki Konserine gitmiştik ve hala o konserde aldığım Cartel Bandanasını saklıyorum hey gidi heyyyy![]()
Ben o dönemleri hatırlamıyorum ama çevremden duyduğum kadarıyla adamlar efsaneÖyle kalsınlar bence. Yeni nesil daha iyi rap yapıyor.
Türkçe rap'i bana sevdiren gruptur.. harbiden efsaneler... en iyi sample kullanan gruplardan biridir bana göre.. İnşallah adlarına yakışır bişe çıkar ortaya..
Tango-1 never dies.
"Al sanaa al sanaa al sana karakan! var mi bize yan bakan! " diye gezinirdik sokaklardaCok eglenceli, cok daha samimi gunlerdi. Cartel TR'deki internasyonel platformda en onemli gruplardandi. TR'de graffiti yaptigimiz zamanlardan Turbo ve S2K ile de ayni zamanda konserlerde sahne alir, mevzuya cok guzel underground bir hava katardi. Yeni album mujdesi super ama Cinai Şebekesiz cok eksik olacak. Lirikal olarak iclerinde en saglam adamlardandi bence.
///Mürüvvette endaze olmaz.
cok severek dinledim cartel erci karakan annem televizyonu kapatıyodu dinleme şu manyakları diyebabama yalvar yakar kasedini aldırmıştım walkman e hergün 4 kalem pil alıyodum süper ya çok sevindim
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
way be iyi olur yaw beynime kazınmıştı ilk hit şarkıları![]()
harbi efsane ne grubtu bee![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)